Salihamidzic, Bierhoff (Milan), Kaka (Milan), Crespo (Inter), Inzaghi (Juve), Ribery, Messi, Ronaldinho, Ibrahimovic (Juve), Salihovic (Hoffenheim), Pjanic (BiH). I ne mogu se vise sjetiti.
I da, jos Henry (Barca)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Najda je napisao/la:sve vi imate, a nigdje slike, dokaza..
pa realno, mogu i ja napisat da imam dres od Messija, da je spav'o lik u njemu i svi će vjerovati.. dajte slike da vidimo šta imateTomBrajder je napisao/la:Najda je napisao/la:sve vi imate, a nigdje slike, dokaza..nesto mi ovo bas bi smijesno, cuj nema dokaza
A vala da mi neko plati ne bi usliko te dresove što imam, pa haj' prebaci na laptop pa na net postavi pa ovdje, previše peglanja ni radi čega, ti ako hoćeš vjeruj ako nećeš ne moraš. Ne vidim poentu da neko napiše neke igrače čije dresove ima a da ih ustvari nema, pa nismo djeca je*o ga.Najda je napisao/la:pa realno, mogu i ja napisat da imam dres od Messija, da je spav'o lik u njemu i svi će vjerovati.. dajte slike da vidimo šta imateTomBrajder je napisao/la:Najda je napisao/la:sve vi imate, a nigdje slike, dokaza..nesto mi ovo bas bi smijesno, cuj nema dokaza
![]()
interesantno za inter nikad nisam navijao aktivno, a imam 3 dresa
Dokaz?Najda je napisao/la:hoće l' ko kupiti?Vieri 32, Adriano 10 i jedan bez imena/prezimena
pogledaj po second handovima, može se naći svašta.BosnianKingdom je napisao/la:znate li gdje ima jeftinih originala uzeti?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.