FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-35448.htm
Ne gine nam gradski stadion opet.
p.s. mogli su noviju fotku stavit.
Ne gine nam gradski stadion opet.
p.s. mogli su noviju fotku stavit.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Posljednja vijest koja stize iz Veleza je da se susret njih i nas igra u subotu 01.05. Ako se sta ne promjeni do petka ..
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Koji su glavni uslovi da bi na Grbavici igrali evropske tekme?
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
a u klubu kazu da nemaju pojmaStole iz Bora je napisao/la:Posljednja vijest koja stize iz Veleza je da se susret njih i nas igra u subotu 01.05. Ako se sta ne promjeni do petka ..
Ma haj sta ima veze kada je, rostilj je ha u subotu, ha u nedjelju..."veceras je nase vece, veceras se velez pece..."
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ako bude u subotu bice manje publike na stadionu i odmah i manji pritisak ..Seyo_TM je napisao/la:a u klubu kazu da nemaju pojmaStole iz Bora je napisao/la:Posljednja vijest koja stize iz Veleza je da se susret njih i nas igra u subotu 01.05. Ako se sta ne promjeni do petka ..![]()
Ma haj sta ima veze kada je, rostilj je ha u subotu, ha u nedjelju..."veceras je nase vece, veceras se velez pece..."
AMAR OSIM
Evo definitivno potvrđeno da se igra u nedelju... Svi u Mostar!
Pošto je obrisan tekst, da vam kažem svojim riječima da direktor odjela za licenciranje Nihad Hodžić kaže da nema šanse da ŽELJO igra Evropu na Grbavici, jer za 6 godina nije apsolutno ništa doradio na svom stadionu. Na svojim terenima će moći igrati Široki, Zrinjski i najvjerovatnije Borac kojem malo fali da ispuni uslove. Mi ćemo igrati na Koševu! Naravno, ukoliko se i komšije plasiraju nekim čudom, moći će igrati na "svom" terenu.
ŽELJO je jedini klub iz BiH koji Evropu neće moći igrati na svom stadionu!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Ma koliko god se meni korida gadila, zasad je to i bolje rjesenje jer smo prekucali kapacitet hrama...vise cemo ovako para od karti dobiti...prvo se pojacat za europu, pa onda "ORA" u Dolini!! (omladinska radna akcija)Željovac je napisao/la:Pošto je obrisan tekst, da vam kažem svojim riječima da direktor odjela za licenciranje Nihad Hodžić kaže da nema šanse da ŽELJO igra Evropu na Grbavici, jer za 6 godina nije apsolutno ništa doradio na svom stadionu. Na svojim terenima će moći igrati Široki, Zrinjski i najvjerovatnije Borac kojem malo fali da ispuni uslove. Mi ćemo igrati na Koševu! Naravno, ukoliko se i komšije plasiraju nekim čudom, moći će igrati na "svom" terenu.
Parovi 26. kola Premijer lige:BABO je napisao/la:Evo definitivno potvrđeno da se igra u nedelju... Svi u Mostar!
Sloboda - Borac (petak)
Travnik - Čelik (petak)
Velež - Željezničar (nedjelja)
Sarajevo - Zrinjski (subota)
Laktaši - Zvijezda (nedjelja)
Modriča - Rudar (nedjelja)
Leotar - Široki (nedjelja)
Olimpik - Slavija (nedjelja)
Pa nije baš tako. Čisto sumnjam da će i Borac sve ispuniti uslove do određenog vremena i oni su kao alternativu prijavili Pecaru, kao i mi što smo Hadison. Nije još definitivno da nećemo igrati na Grbavici, mogu se još uvijek ti uvjeti ispuniti i ja sam uvjeren da će tako i biti.Željovac je napisao/la:Pošto je obrisan tekst, da vam kažem svojim riječima da direktor odjela za licenciranje Nihad Hodžić kaže da nema šanse da ŽELJO igra Evropu na Grbavici, jer za 6 godina nije apsolutno ništa doradio na svom stadionu. Na svojim terenima će moći igrati Široki, Zrinjski i najvjerovatnije Borac kojem malo fali da ispuni uslove. Mi ćemo igrati na Koševu! Naravno, ukoliko se i komšije plasiraju nekim čudom, moći će igrati na "svom" terenu.
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-35448.htm
EDIT
Mada i ovo što Seyo kaže ima smilsa. Objektivno nama će Grbavica biti premala za Europske utakmice, mogli bi se još godinu strpiti i igrati na Hadisonu, a dogodine sa istokom i još boljim timom Europu dočekati na Grbavici.
- nikad_izvini
- Kontakt:
I to je kao problem što nećemo igrati na GrbaviciŽeljovac je napisao/la:Pošto je obrisan tekst, da vam kažem svojim riječima da direktor odjela za licenciranje Nihad Hodžić kaže da nema šanse da ŽELJO igra Evropu na Grbavici, jer za 6 godina nije apsolutno ništa doradio na svom stadionu. Na svojim terenima će moći igrati Široki, Zrinjski i najvjerovatnije Borac kojem malo fali da ispuni uslove. Mi ćemo igrati na Koševu! Naravno, ukoliko se i komšije plasiraju nekim čudom, moći će igrati na "svom" terenu.
Iskreno, mislim da je bolje što ćemo igrati na Koševu. Zašto. Odgovor je vrlo prost. Grbavica ima oficijelni kapacitet od 12.500 gledalaca ako se ne varam. Znači, Uefa će ti dozvoliti 11.000 max zbog "sigurnosti".
Sad, nije to neki problem, nabiješ cijenu karte i nadoknadiš "gubitak" od 10 k gledalaca koji bi došli da je veći kapacitet. Atmosfera bi tada bila odlična al u panjevima. Na europske utakmice Želje bi došli oni koji haman nisu bili na utakmici od New Castlea a masa ljudi koji su pratili želju u najtežim momentima ne bi mogla naći kartu.
I šta smo postigli, ništa. Teatarska atmosfera na Grbavici, niko ne znam pjesme ili ispada svako malo i očekuje Barsu a ne Želju. Da imamo Istok i da je kapacitet 18-20 k onda bi mi bilo krivo. Ovako nije ni sekunde jer tačno znam šta bi se desilo
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Zasto gradska uprava Sarajeva ne pomogne u obnavljanju stadiona? Sinoc sam ovakvo pitanje postavio borcevim navijacima,stim da sam im malo upleo i vozda tj.pito sam samo dje su onolike pare s kojima se dici,i zasto uvijek sanjati i mastati kad se zna da lopovi sve otese.
Medjutim reakcije su bile bucne,odmah su me nazvali ljubomornim.tj da je meni krivo sto ja nemam takvog vozda itd...zatim im je moderator odmah obriso moje postove...spominju da sam upleo politiku a u stvari,dirno sam samo bolnu tacku.Kako je tako je,ja bih volio da u BiH budu izgradjeni najbolji stadioni na Balkanu,u sve jednom gradu BiH.Za pocetak da se malo Kosevo obnovi,ako ne zbog kluba onda bar zbog repke itd...
Medjutim reakcije su bile bucne,odmah su me nazvali ljubomornim.tj da je meni krivo sto ja nemam takvog vozda itd...zatim im je moderator odmah obriso moje postove...spominju da sam upleo politiku a u stvari,dirno sam samo bolnu tacku.Kako je tako je,ja bih volio da u BiH budu izgradjeni najbolji stadioni na Balkanu,u sve jednom gradu BiH.Za pocetak da se malo Kosevo obnovi,ako ne zbog kluba onda bar zbog repke itd...
U prilog tvojoj tvrdnji:nikad_izvini je napisao/la:I to je kao problem što nećemo igrati na GrbaviciŽeljovac je napisao/la:Pošto je obrisan tekst, da vam kažem svojim riječima da direktor odjela za licenciranje Nihad Hodžić kaže da nema šanse da ŽELJO igra Evropu na Grbavici, jer za 6 godina nije apsolutno ništa doradio na svom stadionu. Na svojim terenima će moći igrati Široki, Zrinjski i najvjerovatnije Borac kojem malo fali da ispuni uslove. Mi ćemo igrati na Koševu! Naravno, ukoliko se i komšije plasiraju nekim čudom, moći će igrati na "svom" terenu.
ŽELJO je jedini klub iz BiH koji Evropu neće moći igrati na svom stadionu!Pa nismo mi Modriča da nam dođe par hiljada gledalaca na europske utakmice
![]()
Iskreno, mislim da je bolje što ćemo igrati na Koševu. Zašto. Odgovor je vrlo prost. Grbavica ima oficijelni kapacitet od 12.500 gledalaca ako se ne varam. Znači, Uefa će ti dozvoliti 11.000 max zbog "sigurnosti".
Sad, nije to neki problem, nabiješ cijenu karte i nadoknadiš "gubitak" od 10 k gledalaca koji bi došli da je veći kapacitet. Atmosfera bi tada bila odlična al u panjevima. Na europske utakmice Želje bi došli oni koji haman nisu bili na utakmici od New Castlea a masa ljudi koji su pratili želju u najtežim momentima ne bi mogla naći kartu.
I šta smo postigli, ništa. Teatarska atmosfera na Grbavici, niko ne znam pjesme ili ispada svako malo i očekuje Barsu a ne Želju. Da imamo Istok i da je kapacitet 18-20 k onda bi mi bilo krivo. Ovako nije ni sekunde jer tačno znam šta bi se desilo
Utakmice za baraz u Zenici. Frka za kartama je bila tako velika, jer pola karata su dobili "budzovani" i ljudi sa estrade... Znaci oni koji u sustini nisu navijaci, nego su tu dosli da budu vidjeni. Rezultat toga je da u pojedinim trenucima (duzim intervalima vremena) atmosfera je bila ko u pozoristu. Imali smo 15-tak hiljada GLEDALACA, a ne NAVIJACA. Navijaca je bilo mnogo manje... Tako je bilo i protiv TUrske, i protiv Belgije...
Sad nađoh da je protiv Litexa na Grbavici bilo 5.500 gledalaca. Ima sve to smisla, ali evo i glavnog razloga što nam taj istok toliko treba. Ne kriveći sadašnju upravu, baš mi je žao što ne možemo igrati Evropu na svom stadionu.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
pa kome nije...al na ovakvoj Grbavici je lose za klub igrati europske tekme...Željovac je napisao/la:Sad nađoh da je protiv Litexa na Grbavici bilo 5.500 gledalaca. Ima sve to smisla, ali evo i glavnog razloga što nam taj istok toliko treba. Ne kriveći sadašnju upravu, baš mi je žao što ne možemo igrati Evropu na svom stadionu.
- nikad_izvini
- Kontakt:
litex 5.500, borac 14.000.Željovac je napisao/la:Sad nađoh da je protiv Litexa na Grbavici bilo 5.500 gledalaca. Ima sve to smisla, ali evo i glavnog razloga što nam taj istok toliko treba. Ne kriveći sadašnju upravu, baš mi je žao što ne možemo igrati Evropu na svom stadionu.
Nagradno pitanje: nađite razliku i objasnite je
Ako ne znate, pitajte
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Robert Regvar je naruzio njanjenikad_izvini je napisao/la:Ako me sjećanje dobro služi Troglav je dobio njanje na Koševu a onda smo ih mi dovršili rutinski kad su se sudarali. U toj ekipi Troglava su igrali men se čini Mudrinić i jedan lik koji je ubio njanje al ne mogu da mu se sjetim imena da me ubiješ
1921-2011
Konkurenti za titulu nam igraju u petak, tako da će se moći dva dana duže pripremati i odmarati za kup.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Nema veze...njima odmor treba, nama neŽeljovac je napisao/la:Konkurenti za titulu nam igraju u petak, tako da će se moći dva dana duže pripremati i odmarati za kup.
A mi imamo 2 dana vise vremena da se pripremamo za gostovanje kod VelezaŽeljovac je napisao/la:Konkurenti za titulu nam igraju u petak, tako da će se moći dva dana duže pripremati i odmarati za kup.
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras i 29 gostiju.