FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

lazar
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la lazar » 10 jul 2015, 21:42

100-130 KM
Ko god da ode na krilu neće biti gori od Kokota. Ja bi Stokica zavalio pa neka ide sve u vraziju mater.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 10 jul 2015, 21:56

90 KM cjelokupni aranzman.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 10 jul 2015, 21:57

miretm je napisao/la:Ajde info za Budimpestu
Znaće se sve u ovih dan-dva, 90 KM vjerovatno... samo polako
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 10 jul 2015, 22:14

mene memija strasno podsjeca na culuma, kad vidim koliko su obojica dobijali zutih kartona... culum u 57 utakmica je dobio 19 zutih i 2 crvena kartona, a memija u 30 utakmica 11 zutih kartona, sva sreca pa nije dobio jos crveni nijedan...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 10 jul 2015, 22:16

Obzirom da je prva utakmica gostujuca, da je kako smoci snage i odigrati 0:0, 1:1, 0:1 :crazy: ... a onda Kosevo da gori.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 10 jul 2015, 22:19

FKZ1921 je napisao/la:Prema naprijed imas dobre opcije...
Ali je neophodno naci rijesenja da kontrolises sredinu terena. Nema sansi igrati bez tri prava veznjaka te krilima koja moraju takodje biti veznjaci a nakon toga biti opasni prema naprijed. Ne moze se improvizirati u veznoj liniji sa Dzenisom. Barem ne protiv ozbiljne ekipe.Nemas ni igru ni Dzenisa. ili ga stavi u spic ili na klupu. Ovo jos vise vazi za Kokota,koji je needuciran igrac,ne moze ucestvovati u igri,nikad ne znas gdje ce krenuti,gdje da ga trazis,kako da mu se okrenes...Ono sto moze napraviti,moze napraviti blizu gola.
Ako nemas to krilo,najbezbolnije je tu,kako neki ovdje kazu,zaloziti veznjaka. I nije bez veze Amar tu stavljao veznjake u nedostatku krila. Time dodatno stabiliziras sredinu,malo otupis napad ali to mozes izkompenzirati ofanzivnim bvekovima.
A sta je Amar dobio u evropi s tim sto je imao tog veznjaka?? Dobio po 5-6 komada, to da..
KHAJ PRICE

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 10 jul 2015, 22:19

Elegant je napisao/la:Obzirom da je prva utakmica gostujuca, da je kako smoci snage i odigrati 0:0, 1:1, 0:1 :crazy: ... a onda Kosevo da gori.
Mi smo tolike izgoretine da smo se nadali nakon Maribora prolazu.Toliko o tome. :mrgreen: Ma ako ispadnemo ne treba dizati frku a i nadam se da i ako se to desi da cemo koliko-toliko sacuvati obraz.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 10 jul 2015, 22:22

Meni je ne vjerovatno to kako smo mi primali golove protiv Maribora, Vikotrije, sad kad pogledam snimke.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 10 jul 2015, 22:24

samogrbavica je napisao/la:
Ali je neophodno naci rijesenja da kontrolises sredinu terena. Nema sansi igrati bez tri prava veznjaka te krilima koja moraju takodje biti veznjaci a nakon toga biti opasni prema naprijed. Ne moze se improvizirati u veznoj liniji sa Dzenisom. Barem ne protiv ozbiljne ekipe.Nemas ni igru ni Dzenisa. ili ga stavi u spic ili na klupu. Ovo jos vise vazi za Kokota,koji je needuciran igrac,ne moze ucestvovati u igri,nikad ne znas gdje ce krenuti,gdje da ga trazis,kako da mu se okrenes...Ono sto moze napraviti,moze napraviti blizu gola.
Ako nemas to krilo,najbezbolnije je tu,kako neki ovdje kazu,zaloziti veznjaka. I nije bez veze Amar tu stavljao veznjake u nedostatku krila. Time dodatno stabiliziras sredinu,malo otupis napad ali to mozes izkompenzirati ofanzivnim bvekovima.
A sta je Amar dobio u evropi s tim sto je imao tog veznjaka?? Dobio po 5-6 komada, to da..
A sta ti imas s tim,osim bolesne opsesije...

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 10 jul 2015, 22:27

slika

Klupa: Sadikovici, Diatta, Beganovic, Kokot, Mladenovic, Uzelac, Kjosevski, Hiros, Zeric...

Po meni konacno imamo odredjenu sirinu, pa i kad ne ide ima ko da udje i okrene tekmu u nasu korist. Eh postoji opcija da Memija zaigra na beku, a neko drugi na krilu, ali po meni je ovo postava koja svakog igraca stavlja na odgovarajucu poziciju.
U slucaju odlaska Bajica, ulazi Beganovic, Kvesica-Mladenovic ili Uzelac..
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 10 jul 2015, 22:30

FKZ1921 je napisao/la:
samogrbavica je napisao/la:
A sta ti imas s tim,osim bolesne opsesije...
Kad pises nesto onda probaj odgovoriti na normalan nacin. Pises o tom veznom igracu, spominjes Amara kao da je bio u grupnoj fazi s tom taktikom a ne primao po 5-6 komada. Imao Culuma na zadnjem veznom nismo izasli iz sesnesterca. Ljudi nam spavali na 16 metara. Ova ekipa opcenito nema kvalitet da igra evropu. Nama u svakoj liniji fali po jedan kvalitetan igrac jos.

Mi se sve nesto kao zatvaramo u evropi pravimo taktike, igramo zatvoreno a primamo po 5-6 komada. Bolje idi napadacki pa sta Bog zna, mozda ces zabiti koji gol. Ovako su osuden da se branis i gledas kako primas golove. Logicki razmisljajuci..
KHAJ PRICE

plavanacija
Kontakt:

Post Postao/la plavanacija » 10 jul 2015, 22:49

exbabilon je napisao/la:slika

Klupa: Sadikovici, Diatta, Beganovic, Kokot, Mladenovic, Uzelac, Kjosevski, Hiros, Zeric...

Po meni konacno imamo odredjenu sirinu, pa i kad ne ide ima ko da udje i okrene tekmu u nasu korist. Eh postoji opcija da Memija zaigra na beku, a neko drugi na krilu, ali po meni je ovo postava koja svakog igraca stavlja na odgovarajucu poziciju.
copy-paste, prepisujem post od A-Ž :salut:

Zivot
Kontakt:

Post Postao/la Zivot » 10 jul 2015, 22:57

To je to, Livaja nek igra maksimalno defanzivno bez nekih izleta naprijed, Memija ima snage pomagat ce mu i ovo je u biti najjaca nasa postava, uvijek moze uci Diatta, Damir,Kokot il Dzenis i promjenit ritam tekme
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 10 jul 2015, 23:03

plavanacija je napisao/la:

copy-paste, prepisujem post od A-Ž :salut:
:thumbup: :thumbup:

Također ne treba zaboraviti da Mađari nemaju pojma o Stokiću bar jer nije igro za nas još...tako da bi ih mogli iznenaditi pošto oni očekuju bajića u špicu
=\_1921_/=

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 10 jul 2015, 23:07

Meni se licno Memija na beku ne sviđa,djeluje neodlucno,dok je na krilu veoma prodoran i opasan.Nadao sam se ponajvise desnom beku u ovom prelaznom roku.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 10 jul 2015, 23:25

bistrikboy je napisao/la:Meni se licno Memija na beku ne sviđa,djeluje neodlucno,dok je na krilu veoma prodoran i opasan.Nadao sam se ponajvise desnom beku u ovom prelaznom roku.
Odose nam tri desna beka ovog ljeta (Zeljkovic, Stanic, Colic). Svi smo se uzdali da je Memija bolje rjesenje. Jos ne znaci da nije, ipak je ovo njemu bila prva takmicarska utakmica, ali trebalo je zadrzati bar Colica. By the way, sta je sa Colicem, je li nasao klub? Kakve su sanse da Zeljo ipak nastavi saradnju sa njim ako bude slobodan? Nekako mi se Memija vise sviđa na krilu, a da pomaze beku. Znam da ima Livaja kao opcija, te mali Sehic, ali zasto ne bismo imali jos i Colica u konkurenciji.

Orad1921
Kontakt:

Post Postao/la Orad1921 » 10 jul 2015, 23:30

Zna li neko hoce li bit neka posebna ponuda za Budimpestu osim ove sto su izbacili na M-97?Na ovoj ponudi pise da ima samo 30 mjesta.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 10 jul 2015, 23:38

Orad1921 je napisao/la:Zna li neko hoce li bit neka posebna ponuda za Budimpestu osim ove sto su izbacili na M-97?Na ovoj ponudi pise da ima samo 30 mjesta.
Bice ponuda grupe koja je jeftinija, sacekaj malo. :)

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 11 jul 2015, 00:15

Nema oprosta nema zaborava 11.7.95 :( :( :( :( :nene:
Zadnja izmjena: terabajt, dana/u 11 jul 2015, 00:23, ukupno mijenjano 1 put.

DANDY
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la DANDY » 11 jul 2015, 00:19

arelinho je napisao/la:
Orad1921 je napisao/la:Zna li neko hoce li bit neka posebna ponuda za Budimpestu osim ove sto su izbacili na M-97?Na ovoj ponudi pise da ima samo 30 mjesta.
Bice ponuda grupe koja je jeftinija, sacekaj malo. :)
Ova od m 97 je sa jednim nocenjem...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 20 gostiju.