FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- nidjo_barca
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Centarsutevi moraju biti bolji,pogotovo od Alvesa,a to Ibra treba da se progura i da uradi nesto u 16tercu.Mog'o bi Ibra veceras pokazati ono sto zna,da bude presudan faktor.
Uf,kako bi dobro bilo kad bi postigli neki rani gol.I ja ocekujem dominaciju Barce,ne toliku kao sto se zna,ali ipak...
Igraci su sigurno "nabrijani" pa cemo vidjeti sta ce biti.
Uf,kako bi dobro bilo kad bi postigli neki rani gol.I ja ocekujem dominaciju Barce,ne toliku kao sto se zna,ali ipak...
Igraci su sigurno "nabrijani" pa cemo vidjeti sta ce biti.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
U Spaniji igraju samo dva kluba ako je to neka liga onda je i nasa liga spanskathulkazal je napisao/la:juzni vjetar! je napisao/la:Vjerovatni sastavi:
Barcelona: Valdes – Alves, Pique, G. Milito, Maxwell – Busquets, Xavi, Toure – Messi, Ibrahimović, Pedro.
Inter: Cesar – Maicon, Lucio, Samuel, Zanetti – Cambaiso, Motta – Sneijder – Eto'o, D. Milito, Pandev.
kurdt@ ako mrzis spanski fudbal a sumnjamto je samo ljubomora na najjacu ligu i najbolje klubove onda ne znam sta trazis na ovoj temi
sneijder je povređen ... pa ce valjda chivu igrati na beku dok zanetti u sredi kako ja vidi na nekim stranicama
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.
Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
- juzni vjetar!
- Kontakt:
pa dobro imas francusku i njemacku igraju 3-4 kluba za naslov pa onda su oni bolji po tvojoj logicikurdt je napisao/la:U Spaniji igraju samo dva kluba ako je to neka liga onda je i nasa liga spanskathulkazal je napisao/la:juzni vjetar! je napisao/la:Vjerovatni sastavi:
Barcelona: Valdes – Alves, Pique, G. Milito, Maxwell – Busquets, Xavi, Toure – Messi, Ibrahimović, Pedro.
Inter: Cesar – Maicon, Lucio, Samuel, Zanetti – Cambaiso, Motta – Sneijder – Eto'o, D. Milito, Pandev.
kurdt@ ako mrzis spanski fudbal a sumnjamto je samo ljubomora na najjacu ligu i najbolje klubove onda ne znam sta trazis na ovoj temi
sneijder je povređen ... pa ce valjda chivu igrati na beku dok zanetti u sredi kako ja vidi na nekim stranicama

La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
- nidjo_barca
- Kontakt:
Moram ovom odgovoriti.
Kaze "Ako ste vi vise od kluba,sta je onda Real sa 9 osvojenih LP",oooooooj,shvatas li ti uopste sta znaci "Vise od kluba" ?!
I drugo,Barca je ove sezone osvojila vec 3 trofeja,tako da ne mozemo ostati bez istih.
Kaze "Ako ste vi vise od kluba,sta je onda Real sa 9 osvojenih LP",oooooooj,shvatas li ti uopste sta znaci "Vise od kluba" ?!
I drugo,Barca je ove sezone osvojila vec 3 trofeja,tako da ne mozemo ostati bez istih.
Zadnja izmjena: nidjo_barca, dana/u 28 apr 2010, 12:22, ukupno mijenjano 1 put.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Ma pustite Kurdta...klasicni hejter koji je došao ovdje sa namjerom da samo spama temu.
Ignorišite ga , ne odgovarajte na njegove provokacije i sam ce napustiti.
Ignorišite ga , ne odgovarajte na njegove provokacije i sam ce napustiti.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Ja stvarno ne znam sta ovaj kurdtina prica i bulazni,pa kolko ja znam spanska reprezentacija rastura, da mozda ne igraju njemci i englezi u spanskoj reprezentaciji!!Pa Liverpool ne moze obezbijediti mjesto u ligi sampiona i aston vila je bolja od vas i poklopi se.I ako imas nesto protiv Barcelone shvatam te jer tvoj klub nece nikad al bas nikad igrati kao sto igra Barca! 

Dobro , svima nam je jasno kakav je Mourinho ludak i njegov specijalni psihološki rat pred svaku veliku utakmicu ,njegove iritirajuce izjave i sve to...sve je to OK, navikli smo na to od njega ali ovo veceras sa Figom mu fakat ne treba.
Dovodi najveceg izdajnika i najnepoželjniju osobu u Barceloni pored sebe na klupu...svjesno traži belaj sa tribina.
Jest veliki trener, možda i najveci na svijetu trenutno ali zašto ovoliko mrzi Barcu

Dovodi najveceg izdajnika i najnepoželjniju osobu u Barceloni pored sebe na klupu...svjesno traži belaj sa tribina.
Jest veliki trener, možda i najveci na svijetu trenutno ali zašto ovoliko mrzi Barcu

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
neka mrzi, M R Z I M i ja njega..drop je napisao/la:Dobro , svima nam je jasno kakav je Mourinho ludak i njegov specijalni psihološki rat pred svaku veliku utakmicu ,njegove iritirajuce izjave i sve to...sve je to OK, navikli smo na to od njega ali ovo veceras sa Figom mu fakat ne treba.
Jest veliki trener, možda i najveci na svijetu trenutno ali zašto ovoliko mrzi Barcu![]()

Volim te Bosno!!!
Igrači Barcelone su, nakon posljednje prvenstvene utakmice protiv Xereza i pobjede, otišli u svlačionicu, presvukli se i vratili se na teren u majicama s porukom: "Ostavit ćemo kožu na terenu".
a ja se bas pitao sta im znaci natpis na tim majicama!?
a ja se bas pitao sta im znaci natpis na tim majicama!?
Volim te Bosno!!!
Ludilo već počelo: Mourinha napali navijači Barcelone!
Nogometaši Intera doputovali su u Barcelonu gdje će braniti prednost 3-1 stečenu u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka. Nesportski doček priredili su im navijači katalonskoga kluba...
'Kralj Juan Carlos I' ime je hotela u kojem su odsjeli talijanski prvaci, a kojeg su cijelu noć opsjedali navijači domaćina uzvratnog ogleda galameći i bacajući petarde pod prozorima nogometaša.
Inače, nisu to jedini zabilježeni incidenti pred današnju utakmicu. U središtu jednoga našao se Interov trener Jose Mourinho čiji je automobil po povratku sa stadiona u hotel presrela skupina Barceloninih navijača i gađala ga bocama, limenkama, kutijama cigareta, te lupala po prozorima vozila kojeg su pritom i dobrano zaljuljali. I pljuvačke su bile dio folklora koji ne služi na čast braniteljima naslova Lige prvaka.
Lokalna policija svojim je dolaskom rastjerala navijačku masu...
Nogometaši Intera doputovali su u Barcelonu gdje će braniti prednost 3-1 stečenu u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka. Nesportski doček priredili su im navijači katalonskoga kluba...
'Kralj Juan Carlos I' ime je hotela u kojem su odsjeli talijanski prvaci, a kojeg su cijelu noć opsjedali navijači domaćina uzvratnog ogleda galameći i bacajući petarde pod prozorima nogometaša.
Inače, nisu to jedini zabilježeni incidenti pred današnju utakmicu. U središtu jednoga našao se Interov trener Jose Mourinho čiji je automobil po povratku sa stadiona u hotel presrela skupina Barceloninih navijača i gađala ga bocama, limenkama, kutijama cigareta, te lupala po prozorima vozila kojeg su pritom i dobrano zaljuljali. I pljuvačke su bile dio folklora koji ne služi na čast braniteljima naslova Lige prvaka.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ne mrzi on Barcu , samo će u datom momentu učiniti ama baš sve da njegov tim pobijedi.drop je napisao/la: Dovodi najveceg izdajnika i najnepoželjniju osobu u Barceloni pored sebe na klupu...svjesno traži belaj sa tribina.
Jest veliki trener, možda i najveci na svijetu trenutno ali zašto ovoliko mrzi Barcu![]()
Da vodi Barci i da povede Luisa Enriquea u Madrid, ti bi to odobrio i gledao kao specijalni rat.
ta će CIGANIharry_90 je napisao/la:Ludilo već počelo: Mourinha napali navijači Barcelone!
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Ne bih definitivno tako nešto odobrioMister No je napisao/la:Ne mrzi on Barcu , samo će u datom momentu učiniti ama baš sve da njegov tim pobijedi.drop je napisao/la: Dovodi najveceg izdajnika i najnepoželjniju osobu u Barceloni pored sebe na klupu...svjesno traži belaj sa tribina.
Da vodi Barci i da povede Luisa Enriquea u Madrid, ti bi to odobrio i gledao kao specijalni rat.

drop je napisao/la:Ne bih definitivno tako nešto odobrioMister No je napisao/la:Ne mrzi on Barcu , samo će u datom momentu učiniti ama baš sve da njegov tim pobijedi.drop je napisao/la: Dovodi najveceg izdajnika i najnepoželjniju osobu u Barceloni pored sebe na klupu...svjesno traži belaj sa tribina.
Da vodi Barci i da povede Luisa Enriquea u Madrid, ti bi to odobrio i gledao kao specijalni rat.uostalom,niti Jose vodi Barcu niti je neki trener Barce radio nekad takve poteze, niti je Enrique više igrac Barce...pricamo o trenutnim Jose-ovim postupcima...sad je fakat pretjerao sa Figom.
a niti je Figo igrač intera ...
kurdt je napisao/la: Napisao sam vec da mrzimReal al daleko od toga da ste "vise od kluba" oni imaju 9 naslova LP vi 2-3 ne znam tacno ako ste vi vise od kluba sta su oni.
Jednostavno i mene vuce da se na ovo nadovezem!
Barcin slogan 'Vise od kluba', uopce ne acosira na titule koje osvajaju, a hvala Bogu osvajaju ih, i osvajat ce. Hvala Bogu ne zive na konto historije i tadasnjih titula, kao neki klubovi.

A, slogan vec napisan, prije svega predstavlja sve aktivnosti kluba, ne samo nogometnog dijela, nego i kosarke, rukometa, hokeja.. Sve dobrotvorne akcije, fondacije, udruzenja, i pomoci koje pruzaju. Dakle, to 'Mes que un club' prije svega predstavlja njihovu humanost, ljudskost, pa tek onda sve ostalo.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Pa eto ostali se klubovi ne bave humanitarnim akcijama (mislim na ove poznatije, jace). Svi se oni bave raznim stvarima kako bi dobili ugled, a Bogami i novac

Tvoje oči ko farovi FIće
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,

Necu imati nista protiv

Btw kolko citam tamo je atmosfera usijana kao nikada do sada...sto rece Pique uciniti sve da Interovi igraci zamrze ovo cime se bave

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Barcelona_1899
- Kontakt:
Hehe, slika govori 1000 riječimiky_hz je napisao/la:![]()
Necu imati nista protiv![]()
Btw kolko citam tamo je atmosfera usijana kao nikada do sada...sto rece Pique uciniti sve da Interovi igraci zamrze ovo cime se bave

Veceras ocekujem prolaz, svi igraci su nalozeni na ovu tekmu, nebi trebali kiksat.
2:6 prepoznatljiv rezultat 
0:2 još uvijek frišak rezultat
David Villa #7

0:2 još uvijek frišak rezultat

David Villa #7
Koliko ima titula lige prvaka Liverpool a koliko Barca ne mozes pricat na osnovu jedne il dvije sezone uostalom Liverpool je izbacio barcu prije 2-3 godine i odi pogledaj historiju Liverpoola pogotovo 80-tih godina ako nisi zadovoljan time odi pari oci na Realovim titulamaSanjin je napisao/la:Ja stvarno ne znam sta ovaj kurdtina prica i bulazni,pa kolko ja znam spanska reprezentacija rastura, da mozda ne igraju njemci i englezi u spanskoj reprezentaciji!!Pa Liverpool ne moze obezbijediti mjesto u ligi sampiona i aston vila je bolja od vas i poklopi se.I ako imas nesto protiv Barcelone shvatam te jer tvoj klub nece nikad al bas nikad igrati kao sto igra Barca!

Tvoje oči ko farovi FIće
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.