FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Ja sam sinoc iznio bojazan da se to rusi jer je za dva dana otvaranje RTV doma gdje ce biti cijeli establishment a ti objekti ne izgledaju reprezentativno na TV niti za ugledne zvanice,a treba napraviti spektakl od svega toga da bi se opravdalo 100-tinjak miliona maraka uplacenih Integral Ingieneringu za tu novu,trecu zgradu od koje ce svega 10-tak posto biti RTV Dom.....za te pare su mogli izgraditi onaj potpuno novi stadion na banjaluckom polju,Arenu za 10 000 ljudi i koncertnu dvoranu i mozda neku bolnicu za ostatak para....Mogu misliti koliko ce im samo para stari maher Brega izvuci za taj koncert!
Ali ne moram ni ja stalno biti u pravu,nadajmo se da grijesim,da rusenje nema veze sa koncertom i otvaranjem RTV doma, i da je to stvarno zbog priprema za gradnju stadiona.
Ali ne moram ni ja stalno biti u pravu,nadajmo se da grijesim,da rusenje nema veze sa koncertom i otvaranjem RTV doma, i da je to stvarno zbog priprema za gradnju stadiona.
03/05/2010, ćemo vidjeti šta će se dešavati, valjda je to dan kada će početi neki ozbiljniji radovi na stadionu, ali mislim da je počelo, počelo je počelo...Schlager je napisao/la:Ja sam sinoc iznio bojazan da se to rusi jer je za dva dana otvaranje RTV doma gdje ce biti cijeli establishment a ti objekti ne izgledaju reprezentativno na TV niti za ugledne zvanice,a treba napraviti spektakl od svega toga da bi se opravdalo 100-tinjak miliona maraka uplacenih Integral Ingieneringu za tu novu,trecu zgradu od koje ce svega 10-tak posto biti RTV Dom.....Mogu samo misliti koliko ce im para stari maher Brega uzeti za taj koncert!
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
-
- Kontakt:
Vidim licenca dobijena, radovi neki poceli , a niko nista da pohvali, samo skepsa.
Pa ako smo spremni da kritikujemo, treba nekad i reci kad je nesto dobro (sad ce mi opet prisit etiketu clana ili u najmanju ruku advokata uprave
)
Ovo oko dobijanja licence za igranje u evropskim takmicenjima je ogroman uspjeh i sigurno odraz velikog posla , narocito imajuci u vidu stanje u borcu prije nekoliko mjeseci samoi, i mislim da to treba reci.
Stadion, kako sam i prije govorio siguran sam da cemo igrati u bl te evropske utakmice, i to ako se ostvari, onda zaista ne znam sta bi vise mogli traziti od uprave ( sem da pojaca igracki kadar u prelaznom roku)
Ovaj cilj koji su obecali ( evropa je ostvaren), licenca dobijena, stadion (po meni) rijesena stvar.
Titule i u prvenstvu i u kupu u ravnopravnoj smo borbi, i to je samo premija.
Mislim, onako iskreno da je makar po odnosu prema borcu, borac i prilicno zasticen na svojim utakmicama( ne mislim da krademo nego teze se krade od nas), tako da moram da kazem da sam ja ZADOVOLJAN stanjem u borcu danas. A naravno da moze i treba puno vise, ali gdje smo bili gdje smo sada, osjetna je razlika
Pa ako smo spremni da kritikujemo, treba nekad i reci kad je nesto dobro (sad ce mi opet prisit etiketu clana ili u najmanju ruku advokata uprave

Ovo oko dobijanja licence za igranje u evropskim takmicenjima je ogroman uspjeh i sigurno odraz velikog posla , narocito imajuci u vidu stanje u borcu prije nekoliko mjeseci samoi, i mislim da to treba reci.
Stadion, kako sam i prije govorio siguran sam da cemo igrati u bl te evropske utakmice, i to ako se ostvari, onda zaista ne znam sta bi vise mogli traziti od uprave ( sem da pojaca igracki kadar u prelaznom roku)
Ovaj cilj koji su obecali ( evropa je ostvaren), licenca dobijena, stadion (po meni) rijesena stvar.
Titule i u prvenstvu i u kupu u ravnopravnoj smo borbi, i to je samo premija.
Mislim, onako iskreno da je makar po odnosu prema borcu, borac i prilicno zasticen na svojim utakmicama( ne mislim da krademo nego teze se krade od nas), tako da moram da kazem da sam ja ZADOVOLJAN stanjem u borcu danas. A naravno da moze i treba puno vise, ali gdje smo bili gdje smo sada, osjetna je razlika
TREĆI PUT ČASTIMO !
Slazem se,cestitam vam na dobijanju licence,to je veliki pomak u odnosu na proslu upravu.Vec bi imali jedno evropsko ljeto iza sebe da je prosla uprava obezbjedila licencu jer kao sto znamo Siroki je igrao Evropu upravo zbog te licence iako je na tabeli bio iza nas!
- Simpatizer
- Kontakt:

Imam istu bojazan kao Schlager. Nadam se da uklanjanje baraka nije samo sminka za festu koja slijedi.
A Uprava je ipak uspjela odraditi dio posla i dobiti licencu. To im je plus i trenutno im dajem prolaznu ocjenu.
Da bih bio zadovoljan (koliko se to moze uopste biti nakon zimskog prelaznog roka) potrebna je rekonstrukcija stadiona i pristojan ljetni prelazni rok. Ne bi imalo smisla da idemo u Evropu sa sadasnjim igrackim kadrom.
HAJ FAJV
Ako ovaj prelazni rok ne odrade kako treba nece ni jedan,posto je Evropa mamac i za igrace a ne samo za gledaoce...Uz to dolaze u pravi klub,igraju svake nedjelje pred popunjenim stadionom,ma samo je bitno da bude bar malo kakvih para i ima ekipa da bude kao bombon....
-
- Kontakt:
Otkad je to zabranjeno copi paste clanaka koji se odnose na klub na forumskim temama klubova ?
zasto je obrisan post o licenciranju koji sam postavio na ovoj temi ?
zasto je obrisan post o licenciranju koji sam postavio na ovoj temi ?
TREĆI PUT ČASTIMO !
- Simpatizer
- Kontakt:
-
- Kontakt:
nebitno, nisam ja stavio link portala, ja sam kopirao clanak, i samo naveo izvor.Simpatizer je napisao/la:Vjerovatno zato sto je u pitanju konkurentski portal.
Ako je izvor problem,moderator je taj dio posta mogao da izbrise
TREĆI PUT ČASTIMO !
- Simpatizer
- Kontakt:
Vidio sam da je i Zeljovac postavio isti clanak na njihovoj temi. I njemu je obrisan.borcev_navijac je napisao/la:nebitno, nisam ja stavio link portala, ja sam kopirao clanak, i samo naveo izvor.Simpatizer je napisao/la:Vjerovatno zato sto je u pitanju konkurentski portal.
Ako je izvor problem,moderator je taj dio posta mogao da izbrise
Ne vjerujem da je do moderatora, mislim da administracija brise.
HAJ FAJV
-
- Kontakt:
evo sad cu kopirati clanak I TO SAMO U DIJELU KOJI SE ODNOSI NA BORAC,BEZ DA ICIM UKAZUJE NA BILO KOJI DRUGI PORTAL., bez izvora, jer dosad se kopiralo i postavljalo bez ikakvih problema, pa ne znam o cemu se radi.
Zar nije i za ovaj portal dobra politika, SVE NA JEDNOM MJESTU ?
A DRUGI TO ZA NJIH RADE!
„I Borac je dobio licencu, s tim da ni Banjalučani nisu ispunili infrastrukturni kriterij. Ukoliko ne učine to u hitnom, zadatom roku do prijave stadiona za evropske utakmice, morat će ih igrati u Širokom Brijegu. Pecaru su prijavili kao rezervno rješenje, pa su i dobili licencu za Evropu“.
No, Hodžić smatra da će Borac uspjeti obnoviti Gradski stadion u Banja Luci, te da neće morati u Široki Brijeg.
„Gradski stadion u Banja Luci u puno je boljem stanju nego Grbavica. Dobili su novac od svog grada i odlučni su da uđu u rekonstrukciju. Kada obave, te ako urade posao na vrijeme, na teren će izaći naša inspekcija, kako bi vidjela da li će dobiti zeleno svijetlo za igranje evropskih utakmica u Banja Luci. Široki Brijeg, Zrinjski i Sarajevo, ako izbore nastup u Evropi moći će igrati susrete kvalifikacija ino kupova na svojim terenima. Tužno je da je samo pet klubova dobilo odobrenje u Evropu. Srećom, tih pet je u igri za međunarodnu scenu“; pričao je Hodžić
Zar nije i za ovaj portal dobra politika, SVE NA JEDNOM MJESTU ?
A DRUGI TO ZA NJIH RADE!
„I Borac je dobio licencu, s tim da ni Banjalučani nisu ispunili infrastrukturni kriterij. Ukoliko ne učine to u hitnom, zadatom roku do prijave stadiona za evropske utakmice, morat će ih igrati u Širokom Brijegu. Pecaru su prijavili kao rezervno rješenje, pa su i dobili licencu za Evropu“.
No, Hodžić smatra da će Borac uspjeti obnoviti Gradski stadion u Banja Luci, te da neće morati u Široki Brijeg.
„Gradski stadion u Banja Luci u puno je boljem stanju nego Grbavica. Dobili su novac od svog grada i odlučni su da uđu u rekonstrukciju. Kada obave, te ako urade posao na vrijeme, na teren će izaći naša inspekcija, kako bi vidjela da li će dobiti zeleno svijetlo za igranje evropskih utakmica u Banja Luci. Široki Brijeg, Zrinjski i Sarajevo, ako izbore nastup u Evropi moći će igrati susrete kvalifikacija ino kupova na svojim terenima. Tužno je da je samo pet klubova dobilo odobrenje u Evropu. Srećom, tih pet je u igri za međunarodnu scenu“; pričao je Hodžić
TREĆI PUT ČASTIMO !
Schlager je napisao/la:Slazem se,cestitam vam na dobijanju licence,to je veliki pomak u odnosu na proslu upravu.Vec bi imali jedno evropsko ljeto iza sebe da je prosla uprava obezbjedila licencu jer kao sto znamo Siroki je igrao Evropu upravo zbog te licence iako je na tabeli bio iza nas!

"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
-
- Kontakt:
hahahaha i ja sam to primjetioVB 1987 je napisao/la:Schlager je napisao/la:Slazem se,cestitam vam na dobijanju licence,to je veliki pomak u odnosu na proslu upravu.Vec bi imali jedno evropsko ljeto iza sebe da je prosla uprava obezbjedila licencu jer kao sto znamo Siroki je igrao Evropu upravo zbog te licence iako je na tabeli bio iza nas!![]()

TREĆI PUT ČASTIMO !
Očigledno je kolega aludirao na to da si i ti dio Borčeve upraveborcev_navijac je napisao/la:hahahaha i ja sam to primjetioVB 1987 je napisao/la:Schlager je napisao/la:Slazem se,cestitam vam na dobijanju licence,to je veliki pomak u odnosu na proslu upravu.Vec bi imali jedno evropsko ljeto iza sebe da je prosla uprava obezbjedila licencu jer kao sto znamo Siroki je igrao Evropu upravo zbog te licence iako je na tabeli bio iza nas!![]()
al reko ajde nije prvi put na forumu

"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
-
- Kontakt:
Eh onda bih da te upoznamborcev_navijac je napisao/la:pa darekoh ja vec, maric licno

"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
-
- Kontakt:
pa da mi razvalis vilicu, eeee nece mociVB 1987 je napisao/la:Eh onda bih da te upoznamborcev_navijac je napisao/la:pa darekoh ja vec, maric licno

TREĆI PUT ČASTIMO !
- ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ
Не ' " 1 % $ $ - " % за европу, " " јер $ $ " ? " је грцао у $... $ ? " $ европу " % не " вјеровао $ - све " у &... & " " !!!
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...
Ma jok, ja sam ti više za ove demokratske metode, kao "Balkanski Špijun"...borcev_navijac je napisao/la:pa da mi razvalis vilicu, eeee nece mociVB 1987 je napisao/la:Eh onda bih da te upoznamborcev_navijac je napisao/la:pa darekoh ja vec, maric licno

"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
-
- Kontakt:
HAHAHAHA jel to ono, " aj ti nama lepo priznaj pa cemo sve da ti oprostimo, i Đura će da ti oprosti što te tukao " 

TREĆI PUT ČASTIMO !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.