http://www.espnfc.com/club/manchester-u ... ndy-mitten
Ipak ima nade, jer tu su Perreira i Januzaj kao pozitivni primjeri, a "mali" Fosu Mensah je vjerovatno i najveći talenat trenutno u akademiji

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Moyesov jedini pravi potez je bio kad je prestao komentirati kako je prerano otjeranCartman je napisao/la:Naravno, prodali smo najbolje krilo kluba za nista.![]()
Jedini pravi potez Moyesa je bio Naniev ugovor.Eh kad ih izvucemo u kvalifikacijama i RvP nas izbaci na asistenciju Nania.
Memphis: "Yes, I did. Rodgers personally called me."
Ko da sam negdje procitao da ce nositi 26, ali nemoj me drzati za rijecElTigre9 je napisao/la:Jel' to Depay jos nije dobio broj?
Ma to je na treningu nosio opremu s brojem 26, znat ce se vjerovatno poslije prve utakmice u SAD-u koji ce broj nositi.wayneroo je napisao/la:Ko da sam negdje procitao da ce nositi 26, ali nemoj me drzati za rijecElTigre9 je napisao/la:Jel' to Depay jos nije dobio broj?
Louis van Gaal rates Memphis Depay as “one of the greatest talents of his age” and confirms United’s interest in signing a defender
Valjda se posveti novoj profesiji.Belmin6 je napisao/la:Sprema corbu za Cartmana i Onlya.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.