Uh Zizu gdje nadje ovog Santica covjece. Jesen. Ovo sam citao ima 20 i kusur godina i jos je znam. Bravo.zizu1991 je napisao/la:Klasični balkanski mentalitet. K'o biva, kad je ovaj dobio po ušima, ili nije dobio, pa ću ja da se poredim sa njim, i govorim sam sebi, ja sam mali, manji od njega, pa su moje greške i neuspjesi manji. S tim nikad neće niti jedan klub naprijed. Pokušavam da pišem o utakmici, o pripremi iste, o odnosu struke i igrača prema ovom dvomeču u Evropi, a ti stalno poturaš neke priče i uhvatio si se moje mržnje prema vama.
Tačno, mrzim vas, ali mi to ne oduzima razum, i racionalno razmišljanje. Je li tebi ispod "pojasa" da ukažeš na greške u svom timu, u struci, i svemu onome što je produkt neuspjeha? Kao, mrski "susjed" je upravu u svojoj ocijeni, pa mu neću dati to zadovoljstvo da se naslađiva našim neuspjehom. Otvor'te malo oči.
K'o da ja ne vidim u kojoj gabuli je Velež svih ovih godina od rata pa na ovamo, ali to je tema neke druge emisije, i o tome ne pričam sada uopšte.
HŠK Zrinjski - Europa
Re: HŠK Zrinjski - Europa
-
- Interni moderator
- Kontakt:
dobro ste stojali citavu tekmu...vrsili ste pritisak kakav takav..uglavnom dobar za bosanske okvire..slobodnjak perverzija...sto tuca sa onim kockastim glavama iz obezbjedzenja..moze i u pp ako nije za javno..sretno u prvenstvu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ma ti si yebeni kralj. Je l' već vidiš mene u autu sa zastavom Armenije po Aveniji?miki651 je napisao/la:Ma sve ok, večeras dašak radosti, razumijem te. Nije ti lako, uostalom da sam na tvom mjestu posljednih 20 godina isto bi kao i ti rezonovao.

Ima rega tipova ovdje, samo sam s pogrešnim pokušao diskutovat'.
@dubrovniče, www.aleksasantic.com

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ja prvobitno pročitao ''Armije''zizu1991 je napisao/la:
Ma ti si yebeni kralj. Je l' već vidiš mene u autu sa zastavom Armenije po Aveniji?![]()
Ima rega tipova ovdje, samo sam s pogrešnim pokušao diskutovat'.

® GONGASHI POWERHOUSE ®
+1zrinja05 je napisao/la:Realno mi smo izgubili nase sanse u prvoj utakmici.Sto se tice taktike ona je promasena prije 7dana ,danas je to bilo mnogo bolje.Ja sam cak i zadovoljan vecim djelom utakmice.Bili smo bolji.opasniji ali nismo uspjeli.Sto se tice tjelesne pripremljenosti mora se uzeti u obzir da smo mi u stvari jos u pripremama.
I da se osvrnem jos jednom na papke koji sebe nazivaju navijacima Zrinje a rade sve kontra kluba.ODYEBITE VISE od svetinje pichke narkomanske.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Re: Odg: RE: Re: HŠK Zrinjski - Europa
Majstore ja vas ne mrzim zaista, čak što više ste mi simpatični jer utakmice s vama su nešto posebno i nadam se u budućnosti će biti više sporta a manje sranja. Osim toga vaše pozivanje na prošlost kako će se sve vratit ko nekad kad Tito ustane i bude opet brastvo i jedinstvo ima veze sa patologijom i nema veze sa realnošću. Cijelo vrijeme lažete sebe a ne nas. Jer mi igramo europu, prvaci smo boli 3 puta... kad se stvore uvjeti, vise novaca manja liga mozda i napravimo nesto u Europi a do tada, bit će i ovo dovoljno nažalost.zizu1991 je napisao/la:Klasični balkanski mentalitet. K'o biva, kad je ovaj dobio po ušima, ili nije dobio, pa ću ja da se poredim sa njim, i govorim sam sebi, ja sam mali, manji od njega, pa su moje greške i neuspjesi manji. S tim nikad neće niti jedan klub naprijed. Pokušavam da pišem o utakmici, o pripremi iste, o odnosu struke i igrača prema ovom dvomeču u Evropi, a ti stalno poturaš neke priče i uhvatio si se moje mržnje prema vama.
Tačno, mrzim vas, ali mi to ne oduzima razum, i racionalno razmišljanje. Je li tebi ispod "pojasa" da ukažeš na greške u svom timu, u struci, i svemu onome što je produkt neuspjeha? Kao, mrski "susjed" je upravu u svojoj ocijeni, pa mu neću dati to zadovoljstvo da se naslađiva našim neuspjehom. Otvor'te malo oči.
K'o da ja ne vidim u kojoj gabuli je Velež svih ovih godina od rata pa na ovamo, ali to je tema neke druge emisije, i o tome ne pričam sada uopšte.
Mene ne sekira fizička sprema, jer ne možeš s igračima koji su ipak igrali samo premijer ligu ili neku balkansku očekivat da budu malzni avioni za sve ostale. Evo ovog crnog ne može kupit ni Zrinja ni Sarajevo ni Siroki. Ali nek smo mi maheri a ovi seljaci pojma nemaju.
I have a dream
Ako te ne sekira fizička sprema, nemoj igrat' Evropu. Vadite se na to da ste bili u pripremama, a ovi ne. Bazika prijatelju, bazika. Pusti ti to šta je patologija, šta ne. Mogu i ja pričat' o vašim razmišljanjima, pucat' neke generalizacije, a masa vas ima vrlo vjerovatno kojih lično boli qrac za neke utopijske ideje.
Ako ti jedan igrač pravi razliku, zabija ti dva gola u prvoj utakmici, naravno da ćeš na njega u uzvratu obratit' više pažnje. To su osnove. Najlakše je dizat' ekipu koja te je prošla, i sam sebe "prat' " na taj način. Opravdavanja su slabosti koja vode ka drugim slabostima. Svako drugačije razmišljanje vodi u dekadenciju.
Ako ti jedan igrač pravi razliku, zabija ti dva gola u prvoj utakmici, naravno da ćeš na njega u uzvratu obratit' više pažnje. To su osnove. Najlakše je dizat' ekipu koja te je prošla, i sam sebe "prat' " na taj način. Opravdavanja su slabosti koja vode ka drugim slabostima. Svako drugačije razmišljanje vodi u dekadenciju.
Evo ti dovedi najboljeg trenera na svijetu, opet ih neće spremit najbolje... Jaka liga i jake utakmice čine nešto što se zove kontinuitet... I kakve veze ima fizička sprema sa Radeljićevom greškom ili Dujkovićevom... Osim toga Zrinja je imao posjed lopte puno veći više je pretrčao i jučer i u Armeniji... Ali kvalitet na jednoj poziciji se urušava na dvije druge gdje nemaš taj kvalitet. I što dobiješ možda uz sreću 2-3 pretkolo i astalavista, dogodine opet Jovo nanovo.
I samo jako...
I samo jako...
I have a dream
To armenska liga jaka pa ste ispali? Naravno da fizička sprema ima veze. Ako nisi spreman, sve pada u vodu. I koncentracija, i kvalitet, sve, sve. Neće ih spremit' jer igrači iz naše lige imaju svoj maksimum, a njihov maksimum nije statističko prevazilaženje timova iz Armenije i (samo)zadovoljavanje sa istim. Svaka pobjeda je bitna, keš dobivaš, konkurentan si u ligi u kojoj igraš. Za svaku pobjedu možeš jedan dobar dio troškova u ovoj ligi da pokriješ.
Ali hajde.
Ali hajde.
Syebali su sezonu, syebali su sebe.
I nije jucer bilo do fizicke spreme, jednostavno glupost (igracki IQ) je presudio. Muminovic cim je usao primamo gol, slucajno - ne jer je lik olupina samo takva nazalost.
Oni se prosjek momcad, sa dobrim napadacem, nista vise i sramota je od koga smo ispali.
Jos se svega nakupilo jucer, one gamadi iz osiguranja cigansku im... I jos neke face koje sigurno ne zelim vidjet na stadionu.
A igraci, ma yebe se njima, slavili poraz u Dalekoj sve im jbem.. A ti ostani syeban par dana radi kretena...
I nije jucer bilo do fizicke spreme, jednostavno glupost (igracki IQ) je presudio. Muminovic cim je usao primamo gol, slucajno - ne jer je lik olupina samo takva nazalost.
Oni se prosjek momcad, sa dobrim napadacem, nista vise i sramota je od koga smo ispali.
Jos se svega nakupilo jucer, one gamadi iz osiguranja cigansku im... I jos neke face koje sigurno ne zelim vidjet na stadionu.
A igraci, ma yebe se njima, slavili poraz u Dalekoj sve im jbem.. A ti ostani syeban par dana radi kretena...

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Danas sam gledao utakmicu i moram ponovo reci da nismo lose odigrali.Nisu armenci ekipa sa samo dva dobra napadaca,ima tu jos nekoliko odlicnih igraca npr. onaj 22 ili 10.O njima cemo sudit nakon svedjana ako je to uopce sad i bitno nekome.
Lako je biti general poslije bitke.Vudim na snimku nakon drugog gola kako Vinko pokazuje igracima da smire ali ....Osim nasih gresaka glavni uzrok po meni je njihova sreca a nasa nesreca ali to je sastavni dio igre.Bice bolje, idemo dalje do dogodine ako Bog da.
Lako je biti general poslije bitke.Vudim na snimku nakon drugog gola kako Vinko pokazuje igracima da smire ali ....Osim nasih gresaka glavni uzrok po meni je njihova sreca a nasa nesreca ali to je sastavni dio igre.Bice bolje, idemo dalje do dogodine ako Bog da.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
[youtube][/youtube]
-
Eto sad znamo PRVACI SMO idemo u 2QLP
evo tablica i mogući protivnici (na ćirilici je ,ali valjda ćete se snać
) 20.6 izvlačenje
https://onedrive.live.com/view.aspx?res ... &app=Excel
Daj ove timove od 14 do 17 mjesta koji su nositelji
bar da neka nada postiji
ili naj jače Celtic 

https://onedrive.live.com/view.aspx?res ... &app=Excel

Daj ove timove od 14 do 17 mjesta koji su nositelji

-
Za sad evo ovih 17 su potencialni protivnici
Celtic 40,460
Apoel 35,935
Bate Borisov 34,000
RB Salzburg 34,000
Dinamo ZG 25,775
Ludogorets 25,625
Kopenhagen 24,720
Qarabag 13,475
Rosenborg 12,850
Astana 12,575
Skenderbeu 7,825
Crvane Zvezda 7,175
Dinamo Tbilisi 5,875
Hafnefjordur 5,750
Trencin 5,700
TNS 5,200
Dudelange 5,050
Da je ove zadnje pa im se osvetit
isko su i oni napredovali prije dvi godine izbaciše RBSalzburg
Ma ko god samo da je proć dalje

Celtic 40,460
Apoel 35,935
Bate Borisov 34,000
RB Salzburg 34,000
Dinamo ZG 25,775
Ludogorets 25,625
Kopenhagen 24,720
Qarabag 13,475
Rosenborg 12,850
Astana 12,575
Skenderbeu 7,825
Crvane Zvezda 7,175
Dinamo Tbilisi 5,875
Hafnefjordur 5,750
Trencin 5,700
TNS 5,200
Dudelange 5,050
Da je ove zadnje pa im se osvetit

Ma ko god samo da je proć dalje

-
Izvlačenje parova za 2. pretkolo LP je 20.06. Prva utakmica 2.pretkola je 12. ili 13.07. a uzvrat 19. ili 20.07.
Izvlačenje parova za 3. pretkolo LP je 15.07. Prva utakmica 3.pretkola je 26. ili 27.07. a uzvrat 02. ili 03.08.
Izvlačenje parova za play-off je 05.08. Prva utakmica play-offa je 16. ili 17.08. a uzvrat 23. ili 24.08.
Izvlačenje momčadi za grupnu fazu LP je 25.08. ...
Izvlačenje parova za 3. pretkolo LP je 15.07. Prva utakmica 3.pretkola je 26. ili 27.07. a uzvrat 02. ili 03.08.
Izvlačenje parova za play-off je 05.08. Prva utakmica play-offa je 16. ili 17.08. a uzvrat 23. ili 24.08.
Izvlačenje momčadi za grupnu fazu LP je 25.08. ...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
Danas nam je poznato 15 od 17 potencijalnih protivnika u 2. pretkolu UEFA Lige prvaka, a to su prvaci Austrije (Salzburg), Škotske (Celtic), Cipra (APOEL), Bjelorusije (BATE), Poljske (Legia), Hrvatske (Dinamo), Bugarske (Ludogorec), Danske (Kopenhagen), Azerbajdžana (Garabag), Norveške (Rosenborg), Kazahstana (Astana), Albanije (Skënderbeu), Srbije (Crvena zvezda), Gruzije (Dinamo) i Islanda (FH)...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
- Nerminovic
- Kontakt:
-
Ma jak je Kopenhagen bar za naše timoveNerminovic je napisao/la:Kopenhagen

Nemoj bola' srušit ćemo vam snoveNerminovic je napisao/la:Kopenhagen

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.