iskljuci antivirus, il igricu dodaj u izuzetkeKEC je napisao/la:Pozz decki ev upravo skidam fm 2015 mozel mi neko u pp poslat sve sto jos moram instalirati(fixevi,nasa liga,grbovi..)
hvala
EDIT: upravo sam instalirao igricu i kad ocu otvoriti igru ,otvori mi ovaj prozor ak neko zna rjesenje nek pomaze
Football Manager 2015
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2015
- Evolution87
- Kontakt:
Ima li ovih novih transfera za nasu ligu?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Druze nemam antivirus a u onom firewall-u sam dodo u izuzetke i o5 neceMElloo je napisao/la:iskljuci antivirus, il igricu dodaj u izuzetkeKEC je napisao/la:Pozz decki ev upravo skidam fm 2015 mozel mi neko u pp poslat sve sto jos moram instalirati(fixevi,nasa liga,grbovi..)
hvala
EDIT: upravo sam instalirao igricu i kad ocu otvoriti igru ,otvori mi ovaj prozor ak neko zna rjesenje nek pomaze
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
u zadnje vrijeme sam instalirao PES,FIFA,NBA i et sad FM 15(uvijek su mi sve mogle)
a sad samo oce pes ovo nijedna nece odmah mi na pocetku izbaci neki prozorcic i **** me..znal neko rjesenje sta bi moglo bit
a sad samo oce pes ovo nijedna nece odmah mi na pocetku izbaci neki prozorcic i **** me..znal neko rjesenje sta bi moglo bit
A ne mogu da vjerujem dešavanja. Sva tri golmana iz prve postave nedostupna radi reprezentativnih obaveza, dok u omladinskom pogonu povrijeđeni golmani. Drugu utakmicu zaredom će morati među stative Miroslav Stevanović s' obzirom da u 1. utakmici koju je branio dobio sam Obarsku u gostima 7:1
Momčina bolji kvalitet od Begovića na golu mi 
I Čelik riješen sa Stevanovićem na golu ooooo
Razmišljam u budućnosti da Begovića prekomenadujem na desno krilo jer se Steva odlično snalazi na golu

I Čelik riješen sa Stevanovićem na golu ooooo

Zadnja izmjena: Derdiyok, dana/u 10 jul 2015, 19:54, ukupno mijenjano 1 put.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Derdiyok je napisao/la:A ne mogu da vjerujem dešavanja. Sva tri golmana iz prve postave nedostupna radi reprezentativnih obaveza, dok u omladinskom pogonu povrijeđeni golmani. Drugu utakmicu zaredom će morati među stative Miroslav Stevanović s' obzirom da u 1. utakmici koju je branio dobio sam Obarsku u gostima 7:1Momčina bolji kvalitet od Begovića na golu mi
hahahaha koji doktor

- Evolution87
- Kontakt:
Kod mene prava bolnica, moram ove juniore ubacivati kad se prvenstvo lomi, ali sto je najgore i oni se povrijede. 

Rekoh ti ja, ti dok pripremiš sve dodatke uveliko će se igrati FM16EdoBa je napisao/la:je li ko koristio ovaj update... kakv je ?

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Izvinte sto sam dosadan al opako mi se igra dok nisma kreno na posao
pa dali mzd neko zna ovo sranje popraviti
dakle nemam nikakav antivirus

pa dali mzd neko zna ovo sranje popraviti
dakle nemam nikakav antivirus

Jel postoji neki update naše lige da ima 10 klubova PL ili da ce imati nakon jedne odigrane sezone ?
12, a ne 10...Zeka je napisao/la:Jel postoji neki update naše lige da ima 10 klubova PL ili da ce imati nakon jedne odigrane sezone ?

- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: Football Manager 2015
Instaliraj patch al prije toga stavi folder fm-a u izuzetke antivirusaKestrel je napisao/la:Jel mi k'o moze objasniti zasto su kod mene uvijek fejk igraci, iskljucio sam na pocetku ''Use Fake Players'', ali nista nije pomoglo.
Instaliraj direct-x updateKEC je napisao/la:u zadnje vrijeme sam instalirao PES,FIFA,NBA i et sad FM 15(uvijek su mi sve mogle)

Hvala brate evo ga radi ko singericaJoseMourinho je napisao/la:Instaliraj patch al prije toga stavi folder fm-a u izuzetke antivirusaKestrel je napisao/la:Jel mi k'o moze objasniti zasto su kod mene uvijek fejk igraci, iskljucio sam na pocetku ''Use Fake Players'', ali nista nije pomoglo.Instaliraj direct-x updateKEC je napisao/la:u zadnje vrijeme sam instalirao PES,FIFA,NBA i et sad FM 15(uvijek su mi sve mogle)

Domo23
CagliariKestrel je napisao/la:Hvala brate evo ga radi ko singericaJoseMourinho je napisao/la:Instaliraj patch al prije toga stavi folder fm-a u izuzetke antivirusaKestrel je napisao/la:Jel mi k'o moze objasniti zasto su kod mene uvijek fejk igraci, iskljucio sam na pocetku ''Use Fake Players'', ali nista nije pomoglo.Instaliraj direct-x updateKEC je napisao/la:u zadnje vrijeme sam instalirao PES,FIFA,NBA i et sad FM 15(uvijek su mi sve mogle)
a sad samo oce pes ovo nijedna nece odmah mi na pocetku izbaci neki prozorcic i **** me..znal neko rjesenje sta bi moglo bit, postavicu vam moj uspjeh sa Cagliari kad budem mogao.

- Evolution87
- Kontakt:

dominacija

Polusezona s Liverpoolom, da je bolje nebi valjalo

Donje u spoileru je slika Stevena (
) i svih utakmica

Donje u spoileru je slika Stevena (

moze li neki link za fm15 da sigurno radi ili pomoc kako da rijesim ovaj problem? skinuo sam maloprije igricu ali mi se pojavljuje neki crash dump kada je pokrenem. gledao sam neka rjesenja po googleu, ali nista ne pomaze, i nemam uopste instaliran antivirus tako da nije moguce da je onaj file obrisan.
- LuisGarcia
- Kontakt:
@jopa svaka cast,i ja igram s Liverpoolom,zavrsio dvije sezone,bit ce kasnije ss,samo sto ja igram sa patchem pa mi nema Gerrarda,prebaceni ovi transferi,cuj on zlatnu loptu ti dobio 
Nego zna li neko kako da ubijedim igraca da produzi ugovor iako on nece,u pitanju je Sterling,razvio ga haos,zao mi ga prodati a ne mogu s njim ni razgovarat o ugovoru niti mu ga mogu produziti.
HELP !!!

Nego zna li neko kako da ubijedim igraca da produzi ugovor iako on nece,u pitanju je Sterling,razvio ga haos,zao mi ga prodati a ne mogu s njim ni razgovarat o ugovoru niti mu ga mogu produziti.
HELP !!!
Luis Garcia he drinks sangria,he came from Barca to bring us joy
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.