Ma znamo sve i onda dodju nam poltroni da sole pametzaboljisportuBiH je napisao/la:hahahahhahah tako je @lotus. Joj majke mi ja bi Enesu uzeo naš pasoš i zabranio mu ulaz u BiH. Mada ima jedna stvar koja mu ide u prilog a to je loš rad SLobode u Tz iz razlgoa što nije poklopila region. Trebali su oni dati Ozrenu dobru tupla i nek ganja igrače. Npr Ozrenu. Ima možda još tu kvalitetnih trenera.
Nemojte da vas čudi suđenje. Klepili smo Italijane i sad će sve uraditi da mi zijamo do kraja sve. Njima večeras odgovara pobjeda Hrvatske pa prema tome opet će sudije biti protiv nas. Nemate pojam koliko bih volio da ovi momci prođu dalje. Eto inat neki šta li. NIkad mi nije bilo toliko bitno ko sada.

Ma Sloboda je najvece razocarenje sto se tice mladjih kategorija,a imaju infrastrukturu,ljude koji mogu vratiti mladje kategorije u zlatno doba.
Jedan Zoran Ilickovic top strucnjak za mladje kategorije,pa Vedran Lakic,pa Borislav Dzakovic mislim da je u Metalcu iz Valjeva sad,al ne moze brate bitno je placat istrosene igrace i polovnjake iz Srbije,Hrvatske itd itd..
Ma izobrice oni drugi krug danas,bas zbog svih osporavanja i pljuvanja