Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Igra brate, nego govorim da u utakmici kad imas sve u svojim nogama, siguran si u drugom pretkolu, ti dobijes onakav zuti..tm8782 je napisao/la:Cekaj, Memija igra sad protiv madzara ili...Minjore je napisao/la:Udjes na internet i jednostavno procitas kad je Ferencvaros zadnji put bio u grupnoj fazi euro takmicenja, pa onda udjes i vidis kad je Plzen i sve ti bude jasno.. Igracima su teske noge treba ih razumiti..@zaboljisportubih![]()
Ako neko zeli nek pregleda golove sinoc, pa ovim Holandjanima golman sam sebi zabijao golove... I kako mi je krivvo zbog yebenog zutog kartona sto Memija dobi, glup totalno...
ne istim nego 2-1 i 1-1 na malti.barbarez je napisao/la:Daj ba nedizite te Madjare u nebesa,u startu nasim igracima stvarate pritisak i strah. Prosle godine istim rezultatom izbacili maltezane,dvije godine zaredom ispadaju u 2 pretkolu.
Nemate pojma o njima,pogledali ova 2 meca,i protiv Videotona i sad donosite neki sud o kvalitetu. Ako im je usminkan stadion i to dobro izgleda na tv,ne znaci da su toliko dobri.
Daj ba malo vjere u ekipu,sta ste ocekivali da ce nasi zapet ko ludi sinoc. Dajte malo vjere u nase momke. Madjari strasna sila a od prvog pretkola igraju.
Eto i Olimpic se dobro nosio i bio bolji od Slovaka,sve je to u 5 deka,samo jos malo poraditi na spremi i psihickoj i fizickoj i bice to dobro. Jos Joco kad uleti,ja vjerujem da ce Zeljo dobro odigrati a i proci.
Manite se vise price o atomskim Madjarima,svemirskim Cesima i slicno,samopouzdanje je kljuc uspijeha. Ako udjes u mec sa vjerom da si dobar i da mozes,puno lakse se igra,noge nisu teske,svezane.
U Europi ,ponavljam ,ugledajte se na pitare malo,njima je vjera u sebe ,dovela do puno vise dobrih rezultata nego sto bi bilo da su " svemirali" Svedjane,Bugare,Grke,Slovake.....
sve kontam normalno komentarisati ali ljudino de mi reci po kojim kriterijima je tebi Ferencvaros koji je u europi u zadnje vrijeme malo manja **** od nas, jaci od Plzena koji igra grupe ?lisander je napisao/la:Ovi naši u odbrani ko da su na izletu bili sinoć, al eto bolje sinoć nego u Budimu, fizika će se dići do Mađara, pa ovo je možda 18-i dan kako treniraju, i u pola su priprema. Drago mi je da su očekivanja minimalna i trebaju biti, Ferenc je bolji od Plzena, brzi su i iskusni odjednom, razvalili su Holanđane i Videoton, nisu izgubili kući ima dvije godine
2oo.ooo€ za igranje u prvom kolu, a za prolaz i igranje u drugom cemo dobiti jos 21o.ooo€, znaci ukupno 41o.ooo€ragazzidelsud1987 je napisao/la:Koliko cemo Eura dobiti nakon ovoga prolaza?
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, kulinban1189, MrkiMedo, NazorUso i 44 gosta.