Kvalitet Skahica ne moze sjediti na tribinama i on nam treba. Vi sto ga smjestate na tribine, nije ovo Celzi. Momka je zajebo menadzer, mislili su da ce to proci, pa sad mi seremo po njemu. Istina, rekao je "sutra se prikljucujem ekipi Veleza" , Husara ga za ruku uzeo i odveo , gurnuo mu pricu sa kojom hiljadom u dzepu bonusa i on pristao. ovo je bosna i hercegovina, nije katar , sto bi radio ja u kafani za dnevnicu 15 maraka, kad mogu za 20. A to sto ga je husaric zajebao, spomenite mu familiju na fejsu slobodno, pridruzit cu se. AKO SE VRATI, TRAZITI OD NJEGA DA SERE PO CENTARFORIMA PROTIVNICKE EKIPE. AKO SE NE VRATI, PUNO SRECE, MENADZER MU JE PAKASAlemC85 je napisao/la:Pametno rezonuješ. Imat će Škaha ozbiljan razgovor sa upravom i navijačiam tj. RA. Nismo mi divljaci kao neki. Na momku je da se izvini. Plus ovo što ti shamane kažeš da mu se produži ugovor na 3 godine? Nakon ovoga sve je izvjesnije da će ova uprava možda to i učiniti, jer nema više da igrači odlaze za 0 KM kao dosad.shaman7 je napisao/la:sreca ne pitas se ti i takvi kao ti. nista licno protiv tebe, ali protiv tvog misljenja. Treba mi neko na terenu da pisa krv, ako se vrati skahic od njega se to moze traziti kao i potpisati ga odmah na 3 godine. igranje sa tim inatima u ovom trenutku Velezu ne odgovara jer nismo u nekoj finoj situaciji. U slucaju da se povrijede Skahic ili Zolj, ili mozda kartoni, dobijamo neiskusnog Mahinica. Ne, hvalarodjenizavjecnost je napisao/la:Kakvu crnu tribinu, ma nedat mu blizu stadiona.Znam da smo tanki sa igrackim kadrom ali sad njega vratiti u tim samo bi narusilo odnose u ekipi.
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
- Suljo20002
- Kontakt:
Nisam nista piso u vezi Skahica na temi Slobode (kluba za koji navijam) iz prostog razloga jer sam znao da bi se ovako nesto moglo desiti.Hajde otiso igrac ne trebam sad plakat za njim,ali hocu da kazem da ovaj događaj opisuje stanje u ovoj nasoj nazovi ligi.To nam također govori da ni jedan klub osim mozda Sarajeva nije dorastao necemu vecem,jer sev dok klubovi budu vezani za ovakve budale kao sto je Husara nce nikada biti pomaka. pozzz 

Bilo pa prošlo. idemo dalje,. Ne treba se vraćati u prošlost jer od toga nema niko koristi.
Uprava radi sve plansli bez velike pompe.
Još jednom hvala Husrefu što je spremio Škahića za predstojeću sezonu. 
Uprava radi sve plansli bez velike pompe.

inace ja nisam u toku nikako , jel napustio on pripreme Slobode ili ovo mi na osnovu nekih mahalskih informacija zakljucujemo da se vraca u Velez?Suljo20002 je napisao/la:Nisam nista piso u vezi Skahica na temi Slobode (kluba za koji navijam) iz prostog razloga jer sam znao da bi se ovako nesto moglo desiti.Hajde otiso igrac ne trebam sad plakat za njim,ali hocu da kazem da ovaj događaj opisuje stanje u ovoj nasoj nazovi ligi.To nam također govori da ni jedan klub osim mozda Sarajeva nije dorastao necemu vecem,jer sev dok klubovi budu vezani za ovakve budale kao sto je Husara nce nikada biti pomaka. pozzz
- Suljo20002
- Kontakt:
E to ti care ni ja ne znam.Nigdje ne pise zvanicno.Ta se vijest najednom rasirila temi Veleza i Slobode.shaman7 je napisao/la:inace ja nisam u toku nikako , jel napustio on pripreme Slobode ili ovo mi na osnovu nekih mahalskih informacija zakljucujemo da se vraca u Velez?Suljo20002 je napisao/la:Nisam nista piso u vezi Skahica na temi Slobode (kluba za koji navijam) iz prostog razloga jer sam znao da bi se ovako nesto moglo desiti.Hajde otiso igrac ne trebam sad plakat za njim,ali hocu da kazem da ovaj događaj opisuje stanje u ovoj nasoj nazovi ligi.To nam također govori da ni jedan klub osim mozda Sarajeva nije dorastao necemu vecem,jer sev dok klubovi budu vezani za ovakve budale kao sto je Husara nce nikada biti pomaka. pozzz
Re: FK Velež:Legende i Historija
pokoj ti dusi Dada. Hvala za sve !
-
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: RSD Velež Mostar
Eto ti se stavi u njegov polozaj kad iuadje na teren pola dedare ve mu je.b.atvsve po spisku i ti mislis da ce on to moci podnjeti i igrati dobro?Da ne govorim sta ce se desiti kad pogrjesi ili primimo go ili izgubimo utakmicu zbog njega?Mislis da ce moci psihicki to podnjeti i davati 100% u svakoj utakmici,ja mislim da ne moze ali eto zivi bili pa vidjeli.shaman7 je napisao/la:sreca ne pitas se ti i takvi kao ti. nista licno protiv tebe, ali protiv tvog misljenja. Treba mi neko na terenu da pisa krv, ako se vrati skahic od njega se to moze traziti kao i potpisati ga odmah na 3 godine. igranje sa tim inatima u ovom trenutku Velezu ne odgovara jer nismo u nekoj finoj situaciji. U slucaju da se povrijede Skahic ili Zolj, ili mozda kartoni, dobijamo neiskusnog Mahinica. Ne, hvalarodjenizavjecnost je napisao/la:Kakvu crnu tribinu, ma nedat mu blizu stadiona.Znam da smo tanki sa igrackim kadrom ali sad njega vratiti u tim samo bi narusilo odnose u ekipi.
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Nisam ni ja za to da Skahic sjedi na klupi, tribini ili da ga prekomanduju u omladinski pogon. To za mene nije profesionalan rad. Igrac sa strane je ogroman trosak (plata, stan, hrana) i bolje je po nas da ga iskoristimo a ne da na sebe skrecemo negativnu paznju. Nikad nismo bili krkani i unistavali karijere, zasto se ovaj put mjenjat?
Ovu situaciju treba fino oskoristit. Skahic zna da ce morat lizat guzicu. Zato izvoli potpisi ugovor na 2-3 godine na obostrano zadovoljstvo. Vise koristi od njega imamo na terenu nego na tribinama. Znamo sta nas ceka u ovoj sezoni (krov nad tribinama, reflektori, pomocni teren) i nemamo bas toliko masla da mozemo damu mazat.
Ovu situaciju treba fino oskoristit. Skahic zna da ce morat lizat guzicu. Zato izvoli potpisi ugovor na 2-3 godine na obostrano zadovoljstvo. Vise koristi od njega imamo na terenu nego na tribinama. Znamo sta nas ceka u ovoj sezoni (krov nad tribinama, reflektori, pomocni teren) i nemamo bas toliko masla da mozemo damu mazat.
Prkosni i Ponosni od 1922
Svakom ko mu kaze ista a ja budem na toj utakmici cu se licno obracunati sa njim. Ja ti kazem da momak nije nista kriv, ako je mogao zaraditi vise para otici ce, ali nije znao sta mu je Husara odradio iza ledja i sigurno da ce se truditi da ispravi "gresku". Na kraju krajeva, sto smo se borili uopste za njega ? da misle svi da nismo šaša klub ? sta to navijacima znaci ako nema rezultata?rodjenizavjecnost je napisao/la:Eto ti se stavi u njegov polozaj kad iuadje na teren pola dedare ve mu je.b.atvsve po spisku i ti mislis da ce on to moci podnjeti i igrati dobro?Da ne govorim sta ce se desiti kad pogrjesi ili primimo go ili izgubimo utakmicu zbog njega?Mislis da ce moci psihicki to podnjeti i davati 100% u svakoj utakmici,ja mislim da ne moze ali eto zivi bili pa vidjeli.shaman7 je napisao/la:sreca ne pitas se ti i takvi kao ti. nista licno protiv tebe, ali protiv tvog misljenja. Treba mi neko na terenu da pisa krv, ako se vrati skahic od njega se to moze traziti kao i potpisati ga odmah na 3 godine. igranje sa tim inatima u ovom trenutku Velezu ne odgovara jer nismo u nekoj finoj situaciji. U slucaju da se povrijede Skahic ili Zolj, ili mozda kartoni, dobijamo neiskusnog Mahinica. Ne, hvalarodjenizavjecnost je napisao/la:Kakvu crnu tribinu, ma nedat mu blizu stadiona.Znam da smo tanki sa igrackim kadrom ali sad njega vratiti u tim samo bi narusilo odnose u ekipi.
@shamane mozes poceti sa pripremama
valja ti povaljati po tribine
Pa kao nije kriv moj druze ,na qrac ga nabijem , i njega i menadzera mu
Neka se tako ponasaju tamo gdje su naucili a u Velezu moraju po PS-u ili noga

Pa kao nije kriv moj druze ,na qrac ga nabijem , i njega i menadzera mu
Neka se tako ponasaju tamo gdje su naucili a u Velezu moraju po PS-u ili noga
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
-
- Kontakt:
Razumijem ja i njegov stav, cak je donekle u pravu.Jednostavno ako racionalno razmisljas treba ti svaki igrac jer zaista jos nemamo snagu da se olako odreknemo iole kvalitetnog igraca.Cak mislim ,tj cuo sam ovih dana da nasi apsolutno racunaju na Skahica.Ali reci kako on nije kriv ili da ovo sve treba proci kao da se nije ni desilo ,to se ne slazem .1922VFC1981 je napisao/la:Shaman je trebo sa ekipom na Zlatibor imat ces posla dosta druze![]()
Znaci s obzirom na uglad i renome kluba ocekujem da ga se pristojno kazni za totalno nepromisljen i glup potez i naravno ocekujem da ce u skoroj buducnosti dobiti sansu da se iskupi.Mada ponavljam ,ja bih licno bio najsretniji da mu otkupe ugovor i da ga ne gledam.Jos ako docekamo ,sto je puno bitnije za odnose u BH fudbalu ,da nam se tuzlaci izvine za gresku koju su napravili ,slucaj bi se mogao zakljuciti
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
- NeverGiveUp
- Kontakt:
shaman, nije riječ o inatu već o (ne)ozbiljnosti jednog kluba.
Dajemo ostalim LOŠE primjere kako se neko može zaebavati sa Veležom kako hoće i želi.
Prvi ću mu zviždati jer je PI ČKA od "čovjeka" !
Kako će nas drugi poštovati kad se sami nepoštujemo ?
Btw. I Colica dovedite nazad, šta mai zeve, kad je bal nek je maskembal.
Dajemo ostalim LOŠE primjere kako se neko može zaebavati sa Veležom kako hoće i želi.
Prvi ću mu zviždati jer je PI ČKA od "čovjeka" !
Kako će nas drugi poštovati kad se sami nepoštujemo ?
Btw. I Colica dovedite nazad, šta mai zeve, kad je bal nek je maskembal.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
-
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: RSD Velež Mostar
Drug moj vidjet cemo na prvoj domacoj utakmici.Ali cim napravi neki kiks bice psovki a ne da pogrijesi npr. kao protiv Sirokog.Al eto pustimo upravu da to zavrsi.shaman7 je napisao/la:Svakom ko mu kaze ista a ja budem na toj utakmici cu se licno obracunati sa njim. Ja ti kazem da momak nije nista kriv, ako je mogao zaraditi vise para otici ce, ali nije znao sta mu je Husara odradio iza ledja i sigurno da ce se truditi da ispravi "gresku". Na kraju krajeva, sto smo se borili uopste za njega ? da misle svi da nismo šaša klub ? sta to navijacima znaci ako nema rezultata?rodjenizavjecnost je napisao/la:Eto ti se stavi u njegov polozaj kad iuadje na teren pola dedare ve mu je.b.atvsve po spisku i ti mislis da ce on to moci podnjeti i igrati dobro?Da ne govorim sta ce se desiti kad pogrjesi ili primimo go ili izgubimo utakmicu zbog njega?Mislis da ce moci psihicki to podnjeti i davati 100% u svakoj utakmici,ja mislim da ne moze ali eto zivi bili pa vidjeli.shaman7 je napisao/la: sreca ne pitas se ti i takvi kao ti. nista licno protiv tebe, ali protiv tvog misljenja. Treba mi neko na terenu da pisa krv, ako se vrati skahic od njega se to moze traziti kao i potpisati ga odmah na 3 godine. igranje sa tim inatima u ovom trenutku Velezu ne odgovara jer nismo u nekoj finoj situaciji. U slucaju da se povrijede Skahic ili Zolj, ili mozda kartoni, dobijamo neiskusnog Mahinica. Ne, hvala
ja samo hocu da u pitanje ne dodje opstanak i da imamo sto bolje rezultate, ibrahim moze doprinijeti tome. a kad dovedemo Hummelsa, onda cemo drugacije pricati. Po meni je za Mahinica izmislio stopersku poziciju, a mozda i za zolja.
Treba govvnetu degenek dat a ne ga pustit da igra. Na dedaru ga psihopatamashaman7 je napisao/la:ja samo hocu da u pitanje ne dodje opstanak i da imamo sto bolje rezultate, ibrahim moze doprinijeti tome. a kad dovedemo Hummelsa, onda cemo drugacije pricati. Po meni je za Mahinica izmislio stopersku poziciju, a mozda i za zolja.

DŽELO ODLAZI
-
- Kontakt:
Sve si ti u pravu,ali je osnova problema koliko je on psihicki jak da podnese pritisak??Nije samo menadzer kriv kriv je i on jer je morao znati da ima ugovor pa nije kineskim pismom pisan ugovor,valjda je citao ugovor kad je potpisivaoa.shaman7 je napisao/la:ja samo hocu da u pitanje ne dodje opstanak i da imamo sto bolje rezultate, ibrahim moze doprinijeti tome. a kad dovedemo Hummelsa, onda cemo drugacije pricati. Po meni je za Mahinica izmislio stopersku poziciju, a mozda i za zolja.
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Tako je pastrmka brate.
Pa bola da je Maldini u pitanju, treba sačuvati obraz kluba a kamoli neki Škahić seljačić da se zaebava sa svetinjom.
Ružno doba do p.materine kada se ovakvi potezi uopšte mogu opravdavati.
Pa bola da je Maldini u pitanju, treba sačuvati obraz kluba a kamoli neki Škahić seljačić da se zaebava sa svetinjom.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
Obraz brato tako je. Bolje gledat Mahinica kako daje autogolove nego ovu seljačinu. Velež te izvuko iz vukojebine i afirmisao mamaru ti brnjašku camžiNeverGiveUp je napisao/la:Tako je pastrmka brate.
DŽELO ODLAZI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.