Moram. Oprostite.

Daj bolan, onakav post mi premjesti na prošlu stranu radi Donnieja latentnog Warriora. kuknjavaEpidaurus je napisao/la:Ja bi Donnieu na kraju godine dao bar počasnu nagradu za forumaša godine, propati lik sa Sunsima samo tako(mada realno i zaslužuje nagradu, sve osim toga je šibicarska urota
)
Kawhi je napisao/la:
Moram. Oprostite.
Epidaurus je napisao/la:Ja bi Donnieu na kraju godine dao bar počasnu nagradu za forumaša godine, propati lik sa Sunsima samo tako(mada realno i zaslužuje nagradu, sve osim toga je šibicarska urota
)
Stacked.miki_92 je napisao/la:Sony fuckin' Weems
I opetmiki_92 je napisao/la:Sony fuckin' Weems
miki_92 je napisao/la:Sony fuckin' Weems
Jos JHam cini mi se prije neki dan izbaci njegovo ime, kako mu je cudno sto ga nece niko i eto uze ga nekoDonnie Darko je napisao/la:miki_92 je napisao/la:Sony fuckin' Weems
Polako, eto Duranta na po' sezone u Lakerse, pa ode to osmo mjesto.Donnie Darko je napisao/la:Tyson Chander
Markieff Morris
P.J. Tucker
Brandon Knight
Eric Bledsus
Alex Len
Mirza Teletović
Sonny Weems
T.J. Warren
Devin Booker
Archie Goodwin
+smećari
Jedna stvar je sigurna, puno su jači nego prošle sezone, i teško da će ponoviti onako lošu sezonu. Gotovo nemoguće. Portland i Dallas su otpali, i šanse za playoff su odjednom postale realne. Sve ide na to da će voditi grčevitu borbu sa Jutom za osmo mjesto. Vala ako ne mogu preko njih u PO, onda ne mogu preko nikoga.
Prvo Dallas i Memphis, pa OKC i New Orleans, sad Utah. Ovakva prilika se ne bi smjela propustiti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.