Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid CF
Iker navodno traži da mu se isplati suma u iznosu njegove bruto plate, što u biti znači, puni iznos plate bez iznosa koji se plaća državi kao poreska obaveza 

naprijed rejal
Zeli 15 miliona na ruke i da onda potpise za Porto, i jos da mu Real plati razliku u porezu.
Klub ce izgleda morati odustati od DDG-a za sada, ljuti su, htjeli su izbaciti oficijalnu izjavu na stranicu.
Unisti nas, jebla mu Sara Carbonero mater, crko dabogda.
Klub ce izgleda morati odustati od DDG-a za sada, ljuti su, htjeli su izbaciti oficijalnu izjavu na stranicu.
Unisti nas, jebla mu Sara Carbonero mater, crko dabogda.
Sta si zino juventinoIlPrincipino je napisao/la:Senegal je napisao/la:Pogba uopste nije WC igrac.

eto ti legende
kako mi se covjek zgadio a bio mi uvjerljivo igrac nakon Raula od ovih koje sam gledao u Realu

kako mi se covjek zgadio a bio mi uvjerljivo igrac nakon Raula od ovih koje sam gledao u Realu
Covjek je, svojim potezima od sinoc, natjerao klub da otkaze oprostajnu ceremoniju i bit ce samo pres konfeencija
Ili ga neko od prijatelja savjetuje da radi ovo, ili on sam ovo zeli, nevjerovatno.

Ili ga neko od prijatelja savjetuje da radi ovo, ili on sam ovo zeli, nevjerovatno.
- juanitomaravillaa
- Kontakt:

Fizio Reala pozelio srecu Ikeru,nadam se da ce se ozvanicit njegov transfer jos veceras.
- EdoMajka100
- Kontakt:
IKER,IKER za sve majstore

-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 03 apr 2016, 13:23, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Nikakav sukob ne postoji,Iker ce dobro proci sa novcane strane a Madrid uz uspjeh sa kupnjom DDG isto prolazi super jer dobija world class broj 1 za narednih 10 godina ako bude zdrav.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Evo i zvanicno na
Realmadrid.com
Sretno Iker,zelim ti zdravlje i srecu u nastavku karijere.
Realmadrid.com
Sretno Iker,zelim ti zdravlje i srecu u nastavku karijere.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Adios El Santo
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- EdoMajka100
- Kontakt:
IKEREEEEEEEEEE

Evo jedna i od mene. Najbolja odbrana koju sam u zivotu vidio.
[youtube][/youtube]
Top 3 Madridista svih vremena i veliki kapiten.

Adios San Iker!

[youtube][/youtube]
Top 3 Madridista svih vremena i veliki kapiten.

Adios San Iker!
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ostaje istinska žal.... Hvala za sve.... Još jedna legenda, kapiten i nadasve čovijek napušta Bernabeu.
Ne preostaje ništa nego reći

Iker siempre madridista!
[youtube][/youtube]
Ne preostaje ništa nego reći
Iker siempre madridista!
[youtube][/youtube]
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Ne znam kako da opisem ovo, ne mogu shvatit da je doslo do ovoga, tesko mi je prihvatit iskreno. Otisao je i zadnji igrac iz vremena u kojem sam ja pocinjao navijati za ovaj klub, otisao je neko ko je ovaj klub zivio i srcem i dusom, neko koga neizmjerno volim zbog svih onih trenutaka koje nam je odbranama priustio. Sjecam se svih suza prolivenih nakon sto smo ispali 2003. od Juvea u polufinau, pa onih silnih razocaranja u osmini finala, suza nakon ispadanja od Rome i Pjanicevog gola ali se nijedna od tih tuga ne moze mjeriti sa ovom. Ovo je nesto sto slama srca, sto zavrsava jednu epohu najveceg kluba svijeta. Odlazi Iker. Nas najveci golman ikad i top 3 Madridista ikad. Odlazi taj nasljednik velikog Raula, neko ko je u sebi imao taj Madridismo. Nikad necu zaboraviti one suze Ikerove nakon La Decime, nikad necu zaboraviti onu nemogucu odbranu protiv Seville, svako vadjenje lopti protiv Barce, nikad necu zaboraviti jos jednog naseg vjecnog kapitena ... Volio bih da je mogao do kraja karijere ostati nasa jediica i da nikad nije pao s izvedbama, volio bih da je digao jos klempi, volio bih da nas i dalje uveseljava onim bolesnim odbranama al vrijeme mu je izgleda proslo. Danas je dofinitivno kraj jednog perioda Madrida, kraj perioda u kojem je jedna citava generacija pocela navijati za Madrid jer odlazi i zadnji i uz Raulcinu (kako bi moj dido rahmetli rekao) najveci simbol i predvodnik te generacije. Ikere brate sretno ti u Portu i da se jednom vratis u Real. Nadam se da ces dobiti najveci moguci ispracaj, upravo onakav kakav jedna velika legenda i jedan od bogova Madrida zasluzuje.
SAN IKER, JEDAN JEDINI I ZAMJENE NEMA
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

HVALA ZA SVE LEGENDO NASA !
SAN IKER, JEDAN JEDINI I ZAMJENE NEMA

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

HVALA ZA SVE LEGENDO NASA !
I on je dobio otkaz.juanitomaravillaa je napisao/la:
Fizio Reala pozelio srecu Ikeru,nadam se da ce se ozvanicit njegov transfer jos veceras.
Daniel Martínez, hijo del mítico Pirri

- anonymousHD
- Kontakt:
Bolji dani za Real Madrid slede.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.