FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Opasna situacija pred nasim golom al niko nije zakacio loptu 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Protiv Ferenca ćemo tek da vidimo na čemu smo, laku noć braćo.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
-
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Ovi veci niz od nas imaju jbtpijanBabo je napisao/la:http://prntscr.com/7qt9z1
Madjari kuci, znaci na Kosevu sta se uradi to je to.

- corleone87
- Kontakt:
Ocajno izdanje..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
- Kontakt:
Niko se ne javlja,svi fora na tekmi,a posjeta za sjest i plakat!corleone87 je napisao/la:Ocajno izdanje..
Ma cim vidim ovaj njihov stadion odma me prodje euforija **** vembliAsharaK je napisao/la:Protiv Ferenca ćemo tek da vidimo na čemu smo, laku noć braćo.
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
- corleone87
- Kontakt:
Ja sam sad stigao, i ovo je stvarno bilo smijesno za gledati,krenuvsi od posjete,igre koju su pokazali,ne zainteresovanosti, ne znam sta vise da nabrojim..Jedino pozitivno ukazana prilika Hirošu da igra..Imao sam osjesac da sam gledao dva Balzana kako igraju jedan protiv drugog..Harisharis je napisao/la:Niko se ne javlja,svi fora na tekmi,a posjeta za sjest i plakat!corleone87 je napisao/la:Ocajno izdanje..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
- Kontakt:
lose smo igrali stvarno, bitna je ta pobjeda radi koefcijenta, ali oda ovo pod hitno mora mjenjat
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
posjeta očekivana, jedno 7-8 hiljada.
ovo ako se nisu baš namjerno čuvali, imamo problem. tekma tamo je izgledala k'o da igramo rutinski i koliko nam treba, ova bogami nije. po meni najgora takmičarska pod odom i jedina gdje mi je izgledalo da smo nezainteresovani. ovo je izgledalo k'o ona "generalna proba" protiv bratstva iz gračanice.
i ako je neko upućeniji molio bih da mi na pp pojasni monolog sa šipke, ko je tu koga i šta...
ovo ako se nisu baš namjerno čuvali, imamo problem. tekma tamo je izgledala k'o da igramo rutinski i koliko nam treba, ova bogami nije. po meni najgora takmičarska pod odom i jedina gdje mi je izgledalo da smo nezainteresovani. ovo je izgledalo k'o ona "generalna proba" protiv bratstva iz gračanice.
i ako je neko upućeniji molio bih da mi na pp pojasni monolog sa šipke, ko je tu koga i šta...
-
- Kontakt:
Jedno je sigurno a to je da se po pitanju grupe nista ne radi ! Ama bas nista... Nit kakvih obavijesti nit ista... Sve je losije i losije...
Mirza Raščić Manijak do kraja !
Katakomba is back !
Katakomba is back !
-
Nema razloga da te prođe. Gledao sam prvu utakmicu u Holandiji i domaći nisu baš neka ekipa. Upravo mislim da je razlika u kvaliteti ista kao izmeđujasan je napisao/la:Ma cim vidim ovaj njihov stadion odma me prodje euforija **** vembliAsharaK je napisao/la:Protiv Ferenca ćemo tek da vidimo na čemu smo, laku noć braćo.
ŽELJE I ovih sa Malte.Prva naša tekma je Odi dala prostora da ekipu opusti i da se ne igra punom snagom.Osim toga,dva ŠPIJUNA su bila na utakmici.
Protiv Mađara se može igrati,jer kako neko reče nisu baš ni oni extra tim.U svakom slučaju, sačekajmo tih sedam dana pa ćete vidjeti da je itekako moguće.
- champions1921
Amaterski pristup naših igrača na večerašnjoj utakmici.. Izgledali su kao da su s marsa pali, svi osim Amira i Blagojevića koji jedini mogu dobiti prolaznu ocjenu.
BUDI ŽELJO !!!
-
- Kontakt:
jedino pozitivno vcrs je sto su prekrili reklame od pitara 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
Zivim za dan kad cemo euro utakmice prestati igrati na Kosevu !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Mislim da je Odovic kao iskusan strucnjat trebao Diattu stavit barem 30minuta
Zeljeznicar! 1921 !
-
- Kontakt:
Nek misle madjari da smo levati 

Mirza Raščić Manijak do kraja !
Katakomba is back !
Katakomba is back !
Svi smo ocekivali neko trpanje od 3-4 gola al izgleda da oda to nije mislio ni htio
. Posjeta mozda ocekivana sobzirom na ekipu i rezultat iz rpve utakmice. Bice nam jako tesko protiv madara jako tesko.

ja se toplo nadam da je ovo bila predstava za špijune. ako nije nahebali smo.prisutanod1964 je napisao/la:Nema razloga da te prođe. Gledao sam prvu utakmicu u Holandiji i domaći nisu baš neka ekipa. Upravo mislim da je razlika u kvaliteti ista kao izmeđujasan je napisao/la:Ma cim vidim ovaj njihov stadion odma me prodje euforija **** vembliAsharaK je napisao/la:Protiv Ferenca ćemo tek da vidimo na čemu smo, laku noć braćo.
ŽELJE I ovih sa Malte.Prva naša tekma je Odi dala prostora da ekipu opusti i da se ne igra punom snagom.Osim toga,dva ŠPIJUNA su bila na utakmici.
Protiv Mađara se može igrati,jer kako neko reče nisu baš ni oni extra tim.U svakom slučaju, sačekajmo tih sedam dana pa ćete vidjeti da je itekako moguće.
i baš tu "generalnu" protiv bratstva ja sjedio do cijele delegacije olimpica i otišao sjeban k'o foka. onda pravu izašli i raznijeli ih

- corleone87
- Kontakt:
Ma ovo je sramota od posjete,sve ljubav za Željom ha-hu ovo ono a jedva 5-6 hiljada na stadionu..Svaka cast navijacima koji dodju iz drugih gradova,izdvoji sto za puta sto za kartu za Želju,njima treba odati pocast,to su pravi navijaci,Manijaci a ove sarajevske poguzije sto im je pred nosom stadionu treba biti stid..Bruka od navijaca,mislim na one koji nisu bili u stanju odvojiti 2 sata vremena i pisljivih 5 KM za Jug a zive u Sarajevu..toliko od mene..
-
- Kontakt:
Igra kriminalna, posjeta katastrofalna, pa ona guzvara da kupis kartu, a sudija 10 minuta prije pocetka utak. izvede igrace na centar, strasno.
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !