Studiranje
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Studiranje
Ja sam naucio Novosadski informstor za farmaciju, medicinski informator iz Tz i nista mi nije bilo na farnaciji. Zavalili nam ljudi do grla. Cudno je to sto sam imao 22 boda a nisam primljen, dok je dosta rsjr upalo u redovne sa 24. Kurate srece...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Ja danas na FET u TZ na prijemnom uradio, 5 ja msm 100% sigurno tačnih, ostalo sam nekako prepisao u onom amfiteatru od raje pored haha jer je bilo sve isto, naravno samo brojke i predznaci zamjenjeni.
Samo da mi je upisat.....
Samo da mi je upisat.....
Idi na uvid. vidi mozes li dje nac ta dva boda.AsharaK je napisao/la:Ja sam naucio Novosadski informstor za farmaciju, medicinski informator iz Tz i nista mi nije bilo na farnaciji. Zavalili nam ljudi do grla. Cudno je to sto sam imao 22 boda a nisam primljen, dok je dosta rsjr upalo u redovne sa 24. Kurate srece...
pi.
Fazon je u tome sto sam pogresno zaokruzio odgovor, i nisu mi dali da ispravim. Mozda nije bilo sudjeno, al probat cu, nemam sta izgubit ...
pokusaj, al ko sto kazes mozda fkt nije bilo sudjeno. evo ti moj slucaj prije 4-5 godina, gimnaziju zavrsio, konto najtezi fakultet upisat, lafo mogu ja, reko hajd medicina. ko dijete. prijemni dodje, ja roknem, 2 boda falila. na uvid, nista. ostao drugi rok na znj fakultetima, i na elektrotehnici. moram elektro, nema druge, godinu ne pauziro nema sanse. mjesec spremo matematiku i klap upadnem na elektrotehniku, i prije mjesec dana diplomirao. najbolja odluka mog zivota. imam vec godinu i kusur dana radnog staza u struci, i sad kontam u njemacku ili austriju da se kupim, prevodim diplome i ganjam jezik. zivot igra svoju igru, nekad se fkt s cudom osvrnem i zapitam se gdje li bi sad bio da sam medicinu upisao....AsharaK je napisao/la:Fazon je u tome sto sam pogresno zaokruzio odgovor, i nisu mi dali da ispravim. Mozda nije bilo sudjeno, al probat cu, nemam sta izgubit ...
pi.
Ma ja necu da mjenjam, farmacija je jos uvijek tu. Problem je sto ne znam sta da ucim. Ne postoji preporucena literatura, nisu rekli koje oblasti. Nista znaci, ja razvalim matematiku. 10/10 ... Spremio sam cca hiljadu pitanja za biologiju i tako isto za hemiju. Medjutim nista, a dva informatora u mom prstu.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Koliko su mislili primiti na Farmaciji? Ja sada dole kada sam bio zbog cure koja je polagala na tehnoloskom ubrao sam sevapa za njenu neku drugaricu. Vidim crta na 61..
Mozda ti bude tu druga sansa
Mozda ti bude tu druga sansa

Prima 80, medjutim dvije godine unazad, na drugom roku prime sve koje urade prijemni, neovisno o ovom broju. Ako neko ima stariji neka potvrdi ako je ovo tacno? 

- tuzlak1987
- Kontakt:
Mogu ti ja potvrditi da se uvijek oni koji poloze prijemni prime nakon sto vlada kantona donese takvu odlukuAsharaK je napisao/la:Prima 80, medjutim dvije godine unazad, na drugom roku prime sve koje urade prijemni, neovisno o ovom broju. Ako neko ima stariji neka potvrdi ako je ovo tacno?

Nadam se da ce se ponoviti takve stvari jer ce biti stvarno tesko. Pogotovo jer ce ljudi sa medicinskog navaliti dole. Sjeb pravi, al hvala na infu ...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Najveca padacina na ovome sto je izasla se desila na masinstvu, vise palo nego polozilo
Na mašinstvu ostalo mjesta i za redovne , što je rijetkost haha ...
I na farmaciji je 80 palo, 60 položilo ... I sve je u pet deka
I na farmaciji je 80 palo, 60 položilo ... I sve je u pet deka
Prošle godine su na drugom roku primili sve koji su položili prijemni. Mogu ti reći i da je bio malo lakši prijemni na drugom roku. Ako ti treba testova od prethodnih godina da uporediš sa ovogodišnjim, mogu ti poslati.AsharaK je napisao/la:Prima 80, medjutim dvije godine unazad, na drugom roku prime sve koje urade prijemni, neovisno o ovom broju. Ako neko ima stariji neka potvrdi ako je ovo tacno?

Može pošalji bro, sve što imaš, da priyebem to . 

- tuzlak1987
- Kontakt:
Da si navijao za Slobodu sada bi bio redovan 

Nije vrijeme za to, ne jedem i ne pijem cijeli dan koliko sam se nasikiro, nisam naviko na ovakve stvari.

-
- Kontakt:
Kakva je situacija sa gradjevinom? Ima li rezultata?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nemoj te priče, ni ja nisam redovan hahaha...tuzlak1987 je napisao/la:Da si navijao za Slobodu sada bi bio redovan

svi su rezultati izašli osim ETF i medicinskog fak., tu se najvece malverzacije rade preko noci.SiouxLukavac je napisao/la:Kakva je situacija sa gradjevinom? Ima li rezultata?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nije izaslo sa tehnologije..coelho41 je napisao/la:svi su rezultati izašli osim ETF i medicinskog fak., tu se najvece malverzacije rade preko noci.SiouxLukavac je napisao/la:Kakva je situacija sa gradjevinom? Ima li rezultata?
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, StevieG8 i 8 gostiju.