Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
pa doveli su prava POJAĆANJA
nisu iznevjerili igrali su muski ali et nisu imali sreceUnofficialpage je napisao/la:Šteta, prvo me košarkaši iznervirali pa ovi.
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Gledao sam na Kosevu uzivo, i ovu preko linka....stvarno steta. Osjetno ste bolja ekipa. Steta sto niste prosli.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Svaka cast za borbenost i hrabrost sa kojom ste usli u utakmicu. Falilo je i srece ali nije da nismo navikli na to. Sretno u prvenstvu i da opet izborite Evropu jer ste mi drag klub.
lezVe do bagro
Mislim da je vazno da naglasim da potpuno podrzavam Mirzu i sav njegov trud i rad je od danas ocito jako kvalitetan, bez obzira na sta bilo ko govori o njemu i o njegovim komentarima nakon utakmica, ja pratim evo klub vec godinama i znam sve sta je rekao i kada, i on je uvijek logicno komentirao ishod utakmica, a dodatna strast je za ocekivati i meni je to dokaz da je odan klubu i jos bolji dokaz da ga treba zadrzati.
Bice bolje u ligi aBd, ovo je jedno veliko iskustvo, ekipa je lavovski se borila i nezasluzeno ispala. Sad nekoliko sedmica do pocetka lige, vjerujem da cemo biti paklena ekipa i mnogima pomrsiti racune.
Mozda je ova prva godina malo teza dok se udje u Evropski ekonomski ciklus, pa ce sljedece godine to sve biti lakse valjda.
@dzelllo

Bice bolje u ligi aBd, ovo je jedno veliko iskustvo, ekipa je lavovski se borila i nezasluzeno ispala. Sad nekoliko sedmica do pocetka lige, vjerujem da cemo biti paklena ekipa i mnogima pomrsiti racune.

Mozda je ova prva godina malo teza dok se udje u Evropski ekonomski ciklus, pa ce sljedece godine to sve biti lakse valjda.
@dzelllo

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
[youtube][/youtube]
Hvala vedatore, ne znas razocarati
pozz

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Šteta na rezultatu, poz.Mokroguz je napisao/la:Hvala vedatore, ne znas razocaratipozz

Pa ovo je kriminalan promasaj Pandze. Jos ne mogu da vjerujem. Olimpik je slobodno cu reci nadigrao Slovake u dva meca i ispao.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Dobra igra, haman pa dominacija. Šteta za promašaj Pandže i one makazice.
Al' opet je dobro, Olimpic nije imao ulogu favorita, ali nisu razočarali. Tek je prvi nastup u Europi, ali eto taj nesretni gol kod kuće..
Al' opet je dobro, Olimpic nije imao ulogu favorita, ali nisu razočarali. Tek je prvi nastup u Europi, ali eto taj nesretni gol kod kuće..
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"
Meša Selimović
Meša Selimović
Mene nije iznenadio ovaj rezultat odnosno ispadanje zbog rezultata iz prve utakmice. Olimpic od početka ove godine nema napadača u formi. U proljetnom dijelu prvenstva veoma mali broj golova su postigli napadači. U ovom klubu najviše golova u jednoj sezoni postigao je Harba još prije 3 godine, i to 12 golova koliko se sjećam. Nisam siguran da je igrao klasičnog napadača ali je davao golove kao napadač. Od tada nijedan napadač nije dao 10 ili više golova. Doveden je Raščić ali od njega neke koristi u evropskom takmičenju nije bilo. Za nadati se da će biti bolji u Premijer ligi BiH. Pisalo je u nekim novinama a i na ovoj temi da bi trebao doći još jedan napadač u klub. Ako ne dođe moglo biti problema sa realizacijom. A ispada iz lige 6 ekipa. Nekoliko kikseva i u donjem dijelu tabele si.
@primorac Gdje si bio kada je ovaj klub osvojio Kup BiH? Pišeš na ovoj temi kada je nešto loše ali kada se nešto dobro desi nigdje te. Forum nije mjesto za neke privatne razmirice.
@primorac Gdje si bio kada je ovaj klub osvojio Kup BiH? Pišeš na ovoj temi kada je nešto loše ali kada se nešto dobro desi nigdje te. Forum nije mjesto za neke privatne razmirice.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
imaju li gdje samo prilike ?? ako ne u kojoj min je Pandza imao onu sansu ?
Re: Odg: RE: Re: Olimpic Sarajevo
Oko 87 minute odatle pusti i bit ce sansaEdoBa je napisao/la:imaju li gdje samo prilike ?? ako ne u kojoj min je Pandza imao onu sansu ?

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Re: Odg: RE: Re: Olimpic Sarajevo
esprit24 je napisao/la:Oko 87 minute odatle pusti i bit ce sansaEdoBa je napisao/la:imaju li gdje samo prilike ?? ako ne u kojoj min je Pandza imao onu sansu ?
aaa pa skoro identicno kao onaj protiv zrinjskog kuknjava kuknjava

Mislim da je Pandža sanjao onu priliku noćas a možda će i opet. U djeliću sekunde je donio odluku, šutao. Golman je brzo izletio i ako nije imao vremena za lob, bilo je prostora za dribling.
A u pravu je forumaš gore što pominje napadače. Mada kad vidim onu Trnavu i šta su oni uspjeli napraviti... Usput, Haraba je bio juče na terenu, sjećam se jedne njegove prilike u drugom poluvremenu kada je gađao desni gornji ugao.
Cijelu tekmu sam sjedio s osjećajem da će Olimpic uvalit jedan komad (toliko sam vjerovao da mogu) i to je trebala biti ta 88. minuta...
A u pravu je forumaš gore što pominje napadače. Mada kad vidim onu Trnavu i šta su oni uspjeli napraviti... Usput, Haraba je bio juče na terenu, sjećam se jedne njegove prilike u drugom poluvremenu kada je gađao desni gornji ugao.
Cijelu tekmu sam sjedio s osjećajem da će Olimpic uvalit jedan komad (toliko sam vjerovao da mogu) i to je trebala biti ta 88. minuta...
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Rece Edo da prelazni rok nije zavrsen da se ocekuje jos 1-2 igraca, ko li je to? 
I zanima me dali je ikakva dobra ponuda za nase igrace stigle na adresu kluba.

I zanima me dali je ikakva dobra ponuda za nase igrace stigle na adresu kluba.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Novi vuk Taianan,brazilac.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Samo polako, dogodine je stadion naš pod koncesijom, Otoka je neuslovna, mogli bi vi lagano put Tuzle gdje ste i trebali 

Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako da ne,vi nekoga otjerali?Mokroguz je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/sarajevo ... oti/167282
Otjerasmo ih do TravnikaFantasticno

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.