Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Inace koliko su ceste doping kontrole u nba ?Celikovac je napisao/la:Sta je ono jebote Lamar Odom se na heroin navuko![]()
![]()
![]()
http://www.prosportsdaily.com/Headlines ... eId=364440
Ethan Strauss @SherwoodStrauss 53m53 minutes ago
Draymond on Kyrie Irving saying the healthy Cavs would have won the title: "I think if I was 6-11 I'd be Anthony Davis"
tuzlak1987 je napisao/la:Sanjam dan kada ce se seoska ekipa Oklahoma raspasti
Dočekat ćeš ga sljedeće godine.tuzlak1987 je napisao/la:Sanjam dan kada ce se seoska ekipa Oklahoma raspasti
Amintuzlak1987 je napisao/la:Sanjam dan kada ce se seoska ekipa Oklahoma raspasti
Nema šanse.IlCapitano je napisao/la:Sta mislite hoce li se Presti odvaziti na trade Duranta na deadlineu ako se ovaj ne obaveze da ce potpisati?
Ja se nadam da do toga nece doci, jer bi vjerovatno u toj ekipi Durant igrao pola godine.. Vjerovatno ce on ostaviti otvoreno pitanje ostanka u OKC do zadnjeg dana kao Aldridge za Portland i oni ce vjerovati da on moze ostati.IlCapitano je napisao/la:Sta mislite hoce li se Presti odvaziti na trade Duranta na deadlineu ako se ovaj ne obaveze da ce potpisati?
Prije ce tamo Bucksialemsa je napisao/la:Amintuzlak1987 je napisao/la:Sanjam dan kada ce se seoska ekipa Oklahoma raspasti
Da ih hoce veatit u Seattle, Oklahoma je odvratna skroz.
E pa ja onda ne vidim nacin na koji ce Milwaukee bez Kohla koji je bio pun kao brod preko bugeta gradjana da izvali 250 mil za arenu.. Kohl je tu jos dao mislim 50ak miliona kada je odlazio ali gradjani moraju od sebe platiti 250 mil, a to nije nesto veliki grad..alemsa je napisao/la:Pa nisu htjeli da im naprave vecu dvoranu jebga, tako je i Raketama bilo, prvo grad nije htio i onda kad se vidjelo da bi mozda odselili odma su napravili Toyotu Center, dok Seattle nije htio. Houston je naucio tezim putem jer smo izgubili Oilers zbog tog.
Meni je to najveca glupost u Americkim sportovima, cuj odselis ekipu
Ma dobro oni su uvijek u toj prici ali svako zna da to nije mjesto gdje ljude zanima sport. Vecina ovih strucnjaka kaze da nije dobra ideja premjestiti ekipu neku u Las Vegasmiki_92 je napisao/la:I Las Vegas je u toj prici
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.