FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Citao sam sad pravila europa lige za 2013. tamo je pisalo da klub ima pravo na registraciju 3 nova igraca. Nadam se da nisu mijenjali nista.
Jači od ratova, režima i partija. 1921
-
- Kontakt:
Ima njih i više @pile vjeruj mi. Možda nema u klubu trenutno ako si to htio reći, ali eto kroz članstvo se može naći još deset ovakvih, samo je pitanje hoće li napustiti sadašnji posao i doći.pile87 je napisao/la:Da su nam bar jos tri ovakva covjeka.vrbanjusa je napisao/la:Lijepo Siljak objasnio sve.
Mislio sam u klubu...Miro je dobio pojacanjezaboljisportuBiH je napisao/la:Ima njih i više @pile vjeruj mi. Možda nema u klubu trenutno ako si to htio reći, ali eto kroz članstvo se može naći još deset ovakvih, samo je pitanje hoće li napustiti sadašnji posao i doći.pile87 je napisao/la:Da su nam bar jos tri ovakva covjeka.vrbanjusa je napisao/la:Lijepo Siljak objasnio sve.

E drug moj doce sve na vidjelo ko koliko radi i sta znamukitmovac je napisao/la:Pile jos dva, jednog imamo Hare Alihodzic
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 09 jul 2015, 16:49, ukupno mijenjano 2 puta.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Re: Odg: FK Željezničar
Clanska legla
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Sve pripreme radnje bit će završene do 1. septembra nakon ćega će klub uputiti javni poziv investitorima.
Kao sto sam rekao tender ce raspisati za izgradnju tribine.
Nego kako ide prodaja, nisam danas stigao pa cemo sutra uzeti ja i malac
Siljak objasnio sve ono o cemu sam pisao proteklih dana, prvenstveno o imovinsko pravnim odnosima, koji su, sad sam siguran najveca prepreka za projekat stadion.
Kvalifikovani ljudi se zaposljavaju i to me veoma raduje. Ne moraju znati ni fudbalska pravila, bitno je da znaju raditi svoj posao.
Kvalifikovani ljudi se zaposljavaju i to me veoma raduje. Ne moraju znati ni fudbalska pravila, bitno je da znaju raditi svoj posao.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- zeljeznicar1
- Kontakt:
A zasto si citao pravilnik od prije dvije godine kada je dostupan i novi?Peterski je napisao/la:Citao sam sad pravila europa lige za 2013. tamo je pisalo da klub ima pravo na registraciju 3 nova igraca. Nadam se da nisu mijenjali nista.
http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Dow ... WNLOAD.pdf
-
- Kontakt:
Desetka u cijeli s kajmakom iz Želje,dobar iftar ko zagrijava za desetku kod maltežana.Hajde Željkaneeeeeeeeee
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
FORZA ŽELJO!!!!
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
3-0 ili 4-1
Ako pocnu se udarati ,treba halalit jednog igraca nek ih vaspita
nekog iz zamjene. To je ono kad ne zna igrati pa te samo faulira namjerno da te ozlijedi. Nadam se da ce sudija suditi kako treba ,te da nece pustati previse grube startove ,odma u startu nek se razmase kartonima.
Ako pocnu se udarati ,treba halalit jednog igraca nek ih vaspita

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Ako neko pogleda moj post od prije 4-5 mjeseci vidjece da sam pisao o ovom. Eto sad je samo zvanicno.Enemy00 je napisao/la:Sve pripreme radnje bit će završene do 1. septembra nakon ćega će klub uputiti javni poziv investitorima.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Ma oni će se sasrat kada vide jug, to će im prvi puta biti da igraju pred organizovanim navijanjem, vatrenih navijača. Bit će mirni k'o bubice.MuhamedTM je napisao/la:3-0 ili 4-1
Ako pocnu se udarati ,treba halalit jednog igraca nek ih vaspitanekog iz zamjene. To je ono kad ne zna igrati pa te samo faulira namjerno da te ozlijedi. Nadam se da ce sudija suditi kako treba ,te da nece pustati previse grube startove ,odma u startu nek se razmase kartonima.
- zeljeznicar1
- Kontakt:
zeljeznicar1 je napisao/la:Hoce li danas clanske raditi duze?
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Ima ti I ta mjesta ali opet rizikovati jednog od igraca da se povrijedi bi nas srozalo. Benjo se povrijedio vozdra transfer,Kvesa isto . Zato bi pazio na Bajica ,Memiju I Amira posebno ( mislim na sve ali njih posebno)voltron30 je napisao/la:Ma oni će se sasrat kada vide jug, to će im prvi puta biti da igraju pred organizovanim navijanjem, vatrenih navijača. Bit će mirni k'o bubice.MuhamedTM je napisao/la:3-0 ili 4-1
Ako pocnu se udarati ,treba halalit jednog igraca nek ih vaspitanekog iz zamjene. To je ono kad ne zna igrati pa te samo faulira namjerno da te ozlijedi. Nadam se da ce sudija suditi kako treba ,te da nece pustati previse grube startove ,odma u startu nek se razmase kartonima.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Mislio sam da ce danas zbog utakmice produziti, ali nema veze.Elegant je napisao/la:Radnim danima 11 - 18, subotom 12 - 17 !!!
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
- samogrbavica
- Kontakt:
- katzenbrummen
- Kontakt:
Ne seri, zivota ti.samogrbavica je napisao/la:Sad ne valja ni vrijeme. Najbolje da rade od ujutru 7h do 12h navece.
Tamo su slike djetinjstva moga, tamo je sve sto je moje.
pa zar ova utakmica nije bila pomjerena za 18h ?
gdje sam ja to procitao, ili sam nesto umislio...
gdje sam ja to procitao, ili sam nesto umislio...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 55 gostiju.