i meni je cilj na Grbavici završit, trenutno sam međ' dušmanima

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Treba ovaj forum staviti opciju da kad god ti šta napišeš automatski izbaci ovo:boccaccio je napisao/la:Danas igra Zeljo. Pozelio sam da gledam najdrazi klub. Svaka duga pauza bez gledanja Zelje donosi dosadu u zivot, neraspolozenje, kao da me neko kaznjava.
Sezona nam pocinje nesto ranije i ja sam zahvalan zbog toga. To su nam priredili igraci. To nam je priredio nas klub. Plavom bojom ce se se okititi raja i krenuti put Koseva, da ih gledamo. Jedinstven osjecaj i ona pocetna trema, kada ti nista nije svejedno i kada samo gledas na sat, a vrijeme sporo prolazi. Iscekivanje. Da pocne. Da zagrmi. Da se plavi sve. Da nasi daju gol. Da polete prema nama. Da se radujemo. I da vicemo iz petnjih zila ZELJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.... !!!
Bas volim taj osjecaj. Kad trnci prolaze kroz ruke i noge, zagrijava se sve u meni, tinja i ceka momenat. Da pocne.
Sve ostalo je nebitno, mi zivimo za ovakve trenutke. Poseban dan za sve nas koji volimo. Jer danas Zeljo igra.
Bas tako prijatelju moj. Nadam se da se vidimo gore. LPboccaccio je napisao/la:Danas igra Zeljo. Pozelio sam da gledam najdrazi klub. Svaka duga pauza bez gledanja Zelje donosi dosadu u zivot, neraspolozenje, kao da me neko kaznjava.
Sezona nam pocinje nesto ranije i ja sam zahvalan zbog toga. To su nam priredili igraci. To nam je priredio nas klub. Plavom bojom ce se se okititi raja i krenuti put Koseva, da ih gledamo. Jedinstven osjecaj i ona pocetna trema, kada ti nista nije svejedno i kada samo gledas na sat, a vrijeme sporo prolazi. Iscekivanje. Da pocne. Da zagrmi. Da se plavi sve. Da nasi daju gol. Da polete prema nama. Da se radujemo. I da vicemo iz petnjih zila ZELJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.... !!!
Bas volim taj osjecaj. Kad trnci prolaze kroz ruke i noge, zagrijava se sve u meni, tinja i ceka momenat. Da pocne.
Sve ostalo je nebitno, mi zivimo za ovakve trenutke. Poseban dan za sve nas koji volimo. Jer danas Zeljo igra.
DooVe je napisao/la:Dres kupljen, članske kupljene, karte za tekmu kupljene. VOLIM TE ŽELJO!
Moze li neko da poslika da vidimo taj dizajn i kvalitet ?arelinho je napisao/la:Dizajn karti za veceras![]()
Odrastao na bjelavama i cigalanama, 3 iz ulice su manijaco sve ostalo pitari, sad mi stadion Grbavica 10min setnjetm8782 je napisao/la:Preselio sam se iz drugog dijela grada da bi bio bilzu Doline.likusa je napisao/la:Zavidim vam sto ste blizu Grbavice
Na kojem radiju?EdoM je napisao/la:Hoće, na radijukatzenbrummen je napisao/la:Hoce li biti kakvog streama sutra?![]()
![]()
Elegant je napisao/la:DooVe je napisao/la:Dres kupljen, članske kupljene, karte za tekmu kupljene. VOLIM TE ŽELJO!Moze li neko da poslika da vidimo taj dizajn i kvalitet ?arelinho je napisao/la:Dizajn karti za veceras![]()
E moj prijatelju, ne znam sta da ti kazem. Ti si odmah Dženet zaslužio. Pored toga nema veće kazne.vrbanjusa je napisao/la:A ja otisao u kontru, od stadiona pred nosom u pitarsko leglo.
Ti to meni Bakije slutistm8782 je napisao/la:E moj prijatelju, ne znam sta da ti kazem. Ti si odmah Dženet zaslužio. Pored toga nema veće kazne.vrbanjusa je napisao/la:A ja otisao u kontru, od stadiona pred nosom u pitarsko leglo.
![]()
![]()
Moze prijatelju, ali sacekaj mislim da ce biti i online clanstvo, tako sam cuo.Peterski je napisao/la:Ima li neko primjerak ove prijavnice za clanstvo kako ide, nmg naci na zvanicnoj, i moze li se naci kakav posrednik da mi je uzme
tm8782 je napisao/la:Moze prijatelju, ali sacekaj mislim da ce biti i online clanstvo, tako sam cuo.Peterski je napisao/la:Ima li neko primjerak ove prijavnice za clanstvo kako ide, nmg naci na zvanicnoj, i moze li se naci kakav posrednik da mi je uzme
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 8 gostiju.