Prvom jer mu mozak radi na principu nekog djeteta od 14 godina, hocu ovamo, pa necu tamo, volim ove, pogriješio sam.
A za druge da ne pricam, cuj ušli u kucu i držali ga tamo dok ne potpiše. Onaj objavi sliku stražari ispred vrata.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
NEZALAGANJE je napisao/la: Najgori dio price od svega je sto DAL pik za iducu sezonu ide BOS,ako se ne varam,te da je top 7 protected.![]()
Ma za vas odlican rasplet.rio_Ferdy88 je napisao/la:NEZALAGANJE je napisao/la: Najgori dio price od svega je sto DAL pik za iducu sezonu ide BOS,ako se ne varam,te da je top 7 protected.![]()
![]()
Deandre heroj, a ne zločinac
Pa niko ne želi u Rakete, za koju godinu ce mu i Harden odbiti max. Dwight ce do njegovog maxa i onako bit gotov igrac.alemsa je napisao/la:Steta jer su sad Clippe jake, ali prcaj Dallas. Eto i Dirku, Morey mu davo max haloo max kad je uzeo paycut, a on se lafo nasmijao (ne bukvalno), e malo no playoffs AHAHAHA
Donnie Darko je napisao/la:Weems je skroz skroz skroooz lijevi igrač.JHam je napisao/la:Cudi me da niko ne potpisuje Weems-a, odlucio je da se vrati u NBA, a kvalitetan je igrac. Vidim potpisuju se neki skroz lijevi, a on nista...
Kad bi mi kako ugrabili Tobiasa za Farieda, i McLemora za Lawsona, kako bi nam to dobro doslo za rebuilding
Tobias(S&T), Evan za Faried, Chandler
Lawson za McLemore(imaju sad prostora da uzmu Lawsonov ugovor).
Ppgledaj ti malo, koliko nama rebuilding traje kroz historiju (max 2-3 godine i dovedemo superstarBelmin6 je napisao/la:Kakva ložiona.
Uživaj još malo, uskoro ceš ozbiljno pisati o pickovima i draft lutriji. Sjecamo se epske drkacine na Bosha prošle godine.
Superstaru,koliko je ono u titulama?? Ako se jos uvijek za to igra ili se igra za analitiku Moreya i dovodjenje superstara?alemsa je napisao/la:Doveli smo vise superstars nego sto San Antonio ima zgrada u downtownu AHAHAHA. Cuj ovog
Draftali Tima, prije njeg Spursi nikad nisu ni igrali finale cini mi se.NEZALAGANJE je napisao/la:Superstaru,koliko je ono u titulama?? Ako se jos uvijek za to igra ili se igra za analitiku Moreya i dovodjenje superstara?alemsa je napisao/la:Doveli smo vise superstars nego sto San Antonio ima zgrada u downtownu AHAHAHA. Cuj ovog![]()
Sa zdravim Motiejunasom i Beverylem samo nebo im je granica.Belmin6 je napisao/la:Cuj alibija
Šta je tebi tu fino, šta možete s ovom ekipom sljedece sezone ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.