Android je napisao/la:Brig kakvi su bili ovi mladji, ima li ista potencijala
nije loš ovaj stoper mali, Nikić, kadet
od mladjih nitko ništa..Čolak onako solidno odigrao..ali s svi generalno loši bili..Pehar je jedino ok bio, bit će nam najveće pojačanje
ali sve u svemu loše skroz
da te citiram "razbio nas drugoligaš u Širokom", kako možeš komentirati a nisi bio na utakmici? Nekada rezultat ne treba biti mjerilo nečega niti je uopće važan u ovakvim utakmicama. S time da Sloga uopće nije loša ekipa. Manje pametovanja više odlazaka na same utakmice
da te citiram "razbio nas drugoligaš u Širokom", kako možeš komentirati a nisi bio na utakmici? Nekada rezultat ne treba biti mjerilo nečega niti je uopće važan u ovakvim utakmicama. S time da Sloga uopće nije loša ekipa. Manje pametovanja više odlazaka na same utakmice
Ako si već bio što nisi prenio šta je to dobro a šta loše.Moje je mišljenje da ova momčad će voditi tešku borbu za 10 mjesto,ukoliko se ne pojača.
Ne dolazim iako mi je kamp 2 km od kuće ,jer nemam šta viditi.
Ako si već bio što nisi prenio šta je to dobro a šta loše.Moje je mišljenje da ova momčad će voditi tešku borbu za 10 mjesto,ukoliko se ne pojača.
Ne dolazim iako mi je kamp 2 km od kuće ,jer nemam šta viditi.
Da se primjetiti, kao i velika većina vas ovdje. Ali ste zato pokupili svu pamet svijeta i sve znate
ma široki mora dovesti pojačanja ili nema europe ni dogodine,ako nema para pa se štedi nek dignu kredit, recimo jedno pestotinjak tisuća maraka pa se malo poguraju,jer široki bi to mogao vratiti upravo ako izbore europu jer su se nagrade povećale,prije je za prvo pretkolo bilo 120000 eura a za drugo 130000 eura a sad po 200000 i 210000 eura,(s obzirom da široki odigra dva pretkola)- jer širokom je ovih godina bio proračun oko dva milijuna maraka,a ove godine zbog neodlaska u europu sigurno smanjio i zato nema pojačanja...
1. NK Travnik - NK Široki Brijeg
2. NK Široki Brijeg - NK Vitez
3. FK Sarajevo - NK Široki Brijeg
4. NK Široki Brijeg - FK Željezničar
5. HŠK Zrinjski - NK Široki Brijeg
6. NK Široki Brijeg - FK Velež
7. NK Čelik - NK Široki Brijeg
8. NK Široki Brijeg - FK Mladost
9. FK Rudar Prijedor - NK Široki Brijeg
10. NK Široki Brijeg - FK Sloboda
11. FK Slavija - NK Široki Brijeg
12. NK Široki Brijeg - FK Olimpic
13. FK Borac - NK Široki Brijeg
14. NK Široki Brijeg - FK Drina
15. FK Radnik - NK Široki Brijeg https://www.facebook.com/pages/NK-%C5%A ... 5715659169