Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
UrbyEmanuelson je napisao/la:Da se i ja malo ukljucim u temu. Volim slikati i zapazati trenutke,mada kao i vecina vas ovdje,to radim telefonom. Valjda vam se sta svidi. Open images in new tab![]()
Pogled na Vlašić![]()
ramiral je napisao/la:Alihodže, Rudnik ili Bandol ???
UrbyEmanuelson je napisao/la:ramiral je napisao/la:Alihodže, Rudnik ili Bandol ???![]()
Nijedno,ali blizu si. Jel to i ja imam komsiju na forumu
Aj srecice male.Goalgetter je napisao/la:
Sta je ovo ba?MCMXLVI je napisao/la:Dobra tema, evo par slika i od mene iz drugog ugla : )
Jedna strana jedne zgradeuNbx je napisao/la: Sta je ovo ba?![]()
Ma dobro to, jel random stambena zgrada il je nesto specificno?MCMXLVI je napisao/la:Jedna strana jedne zgradeuNbx je napisao/la: Sta je ovo ba?![]()
Ma obicna stara "zgradurina"uNbx je napisao/la:Ma dobro to, jel random stambena zgrada il je nesto specificno?MCMXLVI je napisao/la:Jedna strana jedne zgradeuNbx je napisao/la: Sta je ovo ba?![]()
MCMXLVI je napisao/la:
Ma obicna stara "zgradurina"
Haj' bice slika citave zgrade, samo znaj da je ruzna ko quracuNbx je napisao/la:MCMXLVI je napisao/la:
Ma obicna stara "zgradurina"![]()
Podsjeća me na onaj film "cube" mislim da se zove, izgleda strašno. Daj nam cijelu zgradu inače ću ovo sanjati jbt.MCMXLVI je napisao/la:Haj' bice slika citave zgrade, samo znaj da je ruzna ko quracuNbx je napisao/la:MCMXLVI je napisao/la:
Ma obicna stara "zgradurina"![]()
QUARESMA 18<<< je napisao/la:
naša ljepotica Una
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.