FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Joker,po vodu! 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pa covjece to je poenta ! Klub mora da zna za taj problem :S a ne da se ponasa kao ti ! Da odbrusis na prvu !Mrcho je napisao/la:Ne mislim ja da si ti plav vec zelen, i ja ti kazem da klub nema nikakve veze sa tim koliko tebi treba za goriva i dali postis a ti meni "OVCO"
I nemoj joker90@ ti dijeliti pravdu molim te jer ako ti je ovo godiste rodjenja "90" onda cebiti da sam ja u rednosti velikoj po tom pitanju... Vi ste generacija koja ne zna sta znaci kad te stariji posalje po vodu...
Max Allegri
Ne, to 90 mi je broj godina i vjerovatno sam te slao po vodu kad si bio mali.. U prednosti si ti sa godinama, steta sto to ne znaci nista sto se tice kulture. Ali nemoj da remetimo temu vise.Mrcho je napisao/la:Ne mislim ja da si ti plav vec zelen, i ja ti kazem da klub nema nikakve veze sa tim koliko tebi treba za goriva i dali postis a ti meni "OVCO"
I nemoj joker90@ ti dijeliti pravdu molim te jer ako ti je ovo godiste rodjenja "90" onda cebiti da sam ja u rednosti velikoj po tom pitanju... Vi ste generacija koja ne zna sta znaci kad te stariji posalje po vodu...
Ti Geko nijedne!!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kako se isplati bit clan Sarajeva:
Evo ja trosim na gorivo 200km mjesecno
Sipam na green oil uz nasu članku i prodjem jeftinije za cvaju, dakle 12mjesecix cvaja=240km uštedio
Evo neki dan bio na termama sa zenom i dvoje djece
10x2odrasli=20
8x2djeca=16
Popust na clansku 20%, ja izvadim i od sina članku kaze cura opa još 5% dakle dobio popusta 25%.....
Na clansku se moze ustediti godisnje sigurno 500km pa kako onda necu bit clan, ko nije clan a navija za sarajevo je lud 100%...[/quote]
De ti meni ovo ponovi za ove ustede,gdje i kako. U mene tri clanske u kuci,a nikakve te popuste ne koristimo.

Evo ja trosim na gorivo 200km mjesecno
Sipam na green oil uz nasu članku i prodjem jeftinije za cvaju, dakle 12mjesecix cvaja=240km uštedio
Evo neki dan bio na termama sa zenom i dvoje djece
10x2odrasli=20
8x2djeca=16
Popust na clansku 20%, ja izvadim i od sina članku kaze cura opa još 5% dakle dobio popusta 25%.....
Na clansku se moze ustediti godisnje sigurno 500km pa kako onda necu bit clan, ko nije clan a navija za sarajevo je lud 100%...[/quote]
De ti meni ovo ponovi za ove ustede,gdje i kako. U mene tri clanske u kuci,a nikakve te popuste ne koristimo.

Vratis se par postova unazad i naci ces moj komentar i pitanje za jednog forumasa koji je trazo od kluba da se obezbijedi dzaba ulaz za one koji ne mogu priustiti kartu za utakmicu a rado bi istu gledali, gdje sam ga ja pitao kako da klub napravi selekciju ko to moze a ko ne moze priustiti kartu, e sada ide identicno pitanje za tebe: Kako da klub napravi selekciju navijaca koji dolaze iz daljine i treba im 50 KM goriva i izmedju onih navijacva koji poste i ne poste da bi im omogucili jeftinije ulaznice ili sta vec trazite (zahtijevate)???????????Mig_Mig je napisao/la:Pa covjece to je poenta ! Klub mora da zna za taj problem :S a ne da se ponasa kao ti ! Da odbrusis na prvu !Mrcho je napisao/la:Ne mislim ja da si ti plav vec zelen, i ja ti kazem da klub nema nikakve veze sa tim koliko tebi treba za goriva i dali postis a ti meni "OVCO"
Nemam namjeru te uvrijediti ali nekada stvarno treba razmisliti prije nego se nesto napise!!!!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
-
- Kontakt:
Otvoris zvanicnu stranicu kluba lojaliti nesto tu ti svi popusti imaju i koliki su popusti
Kazem ponovo
Ko navija za Sarajevo a nije clan
je lud 100%
lud zbog usteda koje moze ostvatiti sa clanskom
Evo kod mene otac brat moj sin i ja smo clanovi i za nas je godisnja istok 30km
Kazem ponovo
Ko navija za Sarajevo a nije clan
je lud 100%
lud zbog usteda koje moze ostvatiti sa clanskom
Evo kod mene otac brat moj sin i ja smo clanovi i za nas je godisnja istok 30km
-
- Kontakt:
U firmi u mene neki dan narucuju pitu, nagovorim ih na oklagiju, prilikom narudžbe pozovem se na clansku, bila narudžba 46km kazem teti za tih 10% meni donesi bureka džaba, pa ja... klub mi dade bureka za 4,5km
hem ga volim hem me hrani...
hem ga volim hem me hrani...
Hvala brate

@Pitaristok, hvala i tebi

Pa ljudi moji jeli ovo moguce!!!
Pa ja sam sada racunao i konto,koje je sve popuste moguce ostvariti sa clanskom!
I na gorivu i na klopi,bazenima,zlatarama,...itd.
Sto neko rece,lud je onaj ko navija za Sarajevo,a nema clansku!
Pa ja sam sada racunao i konto,koje je sve popuste moguce ostvariti sa clanskom!
Ja odavno u oklagiji, hem dobra pita, hem fin popust. 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Jeste moguce je!zagorski je napisao/la:Pa ljudi moji jeli ovo moguce!!!

idemo nasu novu slogan komapniju:
Lud je onaj ko navija za Sarajevo,a nema clansku!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Sad kad se i kone pocnu uclanjivat, kad su vidjeli na temi da ima hrpa popusta

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Drug imas li ti ijedan post o Sarajevu osim ovo za karte, iftar, gorivo...Mig_Mig je napisao/la:-Ne pisi gluposti ! pa majku mu, nije ovo utakmica samo za navijace iz Sarajeva ! Sad ti skontaj da meni treba 30KM goriva, iftar i ulaznica ! I ti sad pametan kako je je ok 20 ulaz :SBordoArmy88 je napisao/la:Karta je 5KM za članove (sjever), istok 10KM, zapad 12KM!!! Ne znam šta hoće neki, da gledaju LIGU PRVAKA za sitniš?!
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Navijaci Sarajeva nisu samo iz Sarajeva.
Trebaju utakmice Sarajeva da budu dostupne za svakoga.
I uzasavam se na ove komentare tipa, ako nemas ostani kuci, pa oko tih 40-50 km goriva, itd...
Valjda nam je cilj da imamo sto vise gledalaca, nadjemo rjesenje..
Ako nemas clansku, objasnis monku koja je prednoat, i svima super..
A ovo vrijedjanje i glupiranje i ismijavanje samog sebe od pojedinih forumasa je bas ispod nivoa normalne osobe..
Meni su cijne skupe, govorim za sebe.. Al boze moj, uvijek se naje nacin da se akupe pare.. Ako cemo yebavati mater jedno drugom zbog cijena karti s clanskom il bez, onda mi nismo napredovali nista od 2008/09..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trebaju utakmice Sarajeva da budu dostupne za svakoga.
I uzasavam se na ove komentare tipa, ako nemas ostani kuci, pa oko tih 40-50 km goriva, itd...
Valjda nam je cilj da imamo sto vise gledalaca, nadjemo rjesenje..
Ako nemas clansku, objasnis monku koja je prednoat, i svima super..
A ovo vrijedjanje i glupiranje i ismijavanje samog sebe od pojedinih forumasa je bas ispod nivoa normalne osobe..
Meni su cijne skupe, govorim za sebe.. Al boze moj, uvijek se naje nacin da se akupe pare.. Ako cemo yebavati mater jedno drugom zbog cijena karti s clanskom il bez, onda mi nismo napredovali nista od 2008/09..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kontaju sigurno ima neki dobar popust na ciglama u nekoj firmi.uNbx je napisao/la:Sad kad se i kone pocnu uclanjivat, kad su vidjeli na temi da ima hrpa popusta![]()

Dobro dosao Fudo heheheheFuadHz je napisao/la:Zdravo raja, evo napokon sam uspio da se registrujem, pozz ShofaIIi svim ostalim forumasima
Naceka se ti na registraciju, komfirmaciju kako admin rece. Hajd nek se sa hajrom zavrsilo

@Mrcho, kako clanska karta moze da posluzi i da dokaze da si clan, tako isto licna karta moze da dokaze da si stanovnik Zivinica
Znam, tesko je
@shofa ne budi bukvalan 

Max Allegri
Mi smo se zamjenili za dresove sa ukraincima i sad poljaci misle da su nas ukrainci uzeli 3:0 hehehehehehbordobijeli je napisao/la:jojjj meni jos ne ide u glavu ovaj plan od juce nase strucnog staba da ih zavaramo promjenom dresova i lezernom igrom![]()
![]()
![]()
- egocentrik
- Kontakt:
Dok sam bio mlađi i nisam imao dovoljno novca za gostujuće utakmice uvijek bih se nekako snašao, ne uzmem cigare, ne izvedem djevojku sad već ženu na piće već prošetam, odem do građevinaca i irgetim, nosim beton ljepilo kese/kutije od 25kg.
FKS je svetinja i ko hoce snaci ce se, ko nece naci ce razlog i kukat. Ovo je poruka za vas mladje i studente.
Student i u ovoj cemernoj drzavi kakva je nasa moze svaki dan naci posao za 15/20 km dnevnicu, prat sudje itd.
Poslodavac sam i da nemam vec i visak radnika rado bih nekog od vas primio da zaradi.
Ne kukajte za cijene, hocete evropsko/svjetsko Sarajevo.
U toku ove sedmice nas sve ceka jos jedan mustuluk, radujte se
FKS je svetinja i ko hoce snaci ce se, ko nece naci ce razlog i kukat. Ovo je poruka za vas mladje i studente.
Student i u ovoj cemernoj drzavi kakva je nasa moze svaki dan naci posao za 15/20 km dnevnicu, prat sudje itd.
Poslodavac sam i da nemam vec i visak radnika rado bih nekog od vas primio da zaradi.
Ne kukajte za cijene, hocete evropsko/svjetsko Sarajevo.
U toku ove sedmice nas sve ceka jos jedan mustuluk, radujte se

VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, NazorUso, Varijantas8 i 19 gostiju.