FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
žeeeeeeeeeeeeeeeljooooooooooooooooooooo
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
To bila plata ranije zbog Zelje.BlueFamily je napisao/la:Gdje potrosit ove 3 joje sad?Daj holandjani prodjite pa makar naguzove.Minjore je napisao/la:Hocemo Holandjane, jer po informacijama koje su dosle do nase grupe i do naseg Kluba, Ferencvarosu ce biti produzena kazna na dvije do tri utakmice bez gledalaca. Sacekajmo zvanicno...

Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Daj Holanđane 

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
tm8782 je napisao/la:Mimo je poceo malo vise da kaki, odavno je on za mene Camil. Bar mu tako dolikuje. Placena pic.ka vjerujete mi. Nije vise u trendu na Grbavici pa mu i drugi malo plasiraju pricu i eto ga na vox populi. Ugristi ce se i on za jezik ubrzo kao i mnogi drugi. Samo treba pamtiti sve ovo, pa im nekad servirati za "dorucak".
Minjore jesam li bio u pravu
Pravi papak. Eto on da nam otvori oci... Hebo li ga Buki u pakas....
dres, clanska, godisnja i ostane ti jos toliko..BlueFamily je napisao/la:Gdje potrosit ove 3 joje sad?Daj holandjani prodjite pa makar naguzove.Minjore je napisao/la:Hocemo Holandjane, jer po informacijama koje su dosle do nase grupe i do naseg Kluba, Ferencvarosu ce biti produzena kazna na dvije do tri utakmice bez gledalaca. Sacekajmo zvanicno...

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Bi bilo, za betonske radove iz zemljearena je napisao/la:slažem se ako trebamo dobiti 1 400 000 KM milion uloži u tribinu 400 000 vrati neke dugove.Moje mišljenje je da bih milion KM bilo dosta za betonske radove bez natkrivanja tribine i stolica .godrina je napisao/la:a trebali bi makar 70% uloziti u stadion, ne mora to biti istok nego bilo sta samo da je blize tim nekim uslovimaa onda ce valjda neko vdjet da se radi i nekako necim pomoc, ili dat neku idejuarena je napisao/la:moj prijedlog je pare ako se proda Džeko u romu uložiti u izgradnju istoka do zadnjeg feninga.Sad će neko reći od čega će klub živjeti?Od čega će klub živjeti ako se ne proda
ovo za prodaju, ja mislim da memija vjerovatno ostaje
tola ako ode zamjenu imamo finu
kvesa haman ode i neka ce, bar da znamo pa da ga posteno ispratimo
a sto se tice baje valjda to bude za neki ok iznos kako i dolikuje najboljem strijelcu i igracu na skisku a repke
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
-
- Kontakt:
od koga si ovo cuo? Nije moguće....Minjore je napisao/la:Hocemo Holandjane, jer po informacijama koje su dosle do nase grupe i do naseg Kluba, Ferencvarosu ce biti produzena kazna na dvije do tri utakmice bez gledalaca. Sacekajmo zvanicno...
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
Ako je fakat istina, onda je to vjerovatno zato sto su sad u Holandiji pravili sranja, pa bi im UEFA "podebljala" kaznu. Ali eto, vidjecemo.dimitrijevic je napisao/la:od koga si ovo cuo? Nije moguće....Minjore je napisao/la:Hocemo Holandjane, jer po informacijama koje su dosle do nase grupe i do naseg Kluba, Ferencvarosu ce biti produzena kazna na dvije do tri utakmice bez gledalaca. Sacekajmo zvanicno...
A može li meni neko objasniti koji će nam k.... betonska tribina. Bar onakva kakva se može napraviti za milon. Znači samo izliti beton bez poslovnih prostora i ikakvog sadržaja? Jel to napunimo stadion pa nam treba još kapaciteta, ili možda za evropskih tekmi? ili.....?EdoM je napisao/la:Bi bilo, za betonske radove iz zemljearena je napisao/la:slažem se ako trebamo dobiti 1 400 000 KM milion uloži u tribinu 400 000 vrati neke dugove.Moje mišljenje je da bih milion KM bilo dosta za betonske radove bez natkrivanja tribine i stolica .godrina je napisao/la: a trebali bi makar 70% uloziti u stadion, ne mora to biti istok nego bilo sta samo da je blize tim nekim uslovimaa onda ce valjda neko vdjet da se radi i nekako necim pomoc, ili dat neku ideju
ovo za prodaju, ja mislim da memija vjerovatno ostaje
tola ako ode zamjenu imamo finu
kvesa haman ode i neka ce, bar da znamo pa da ga posteno ispratimo
a sto se tice baje valjda to bude za neki ok iznos kako i dolikuje najboljem strijelcu i igracu na skisku a repke
Na sreću, njihovu šugavu televiziju i njegovu debilnu emisiju niko i ne gleda.
- invincible1921
- Kontakt:
Nije nista pogresno reko....i nije mislio samo na sadasnju upravu nego na sve do sad. Pa jbt nema kluba u drzavi koji nije napredovo sa stadionom makar malo: Borac, Sloboda, Travnik, Gosk,....kod nas jos samo barikade fale pa da se pomisli da je 96
=\_1921_/=
Ovo je izvaladimitrijevic je napisao/la:od koga si ovo cuo? Nije moguće....Minjore je napisao/la:Hocemo Holandjane, jer po informacijama koje su dosle do nase grupe i do naseg Kluba, Ferencvarosu ce biti produzena kazna na dvije do tri utakmice bez gledalaca. Sacekajmo zvanicno...
Jednom kad izreknu kaznu ne mogu je produžavati. Mogu samo smanjiti poslije žalbe.
Pa on bi smijenio ovu upravu koja je dobrim dijelom riješila dug i skoro osvojila titulu. Šta je to za njega bolje rješenje, ko bi to bolje vodio klub? Očekuje se da naprave stadion za 2-3 godine koliko su tu, a prethodnici im ostavili 6 miliona duga.
Mimo, sve na mjestu 

- invincible1921
- Kontakt:
Zato i kazem mislio je na sve uprave do sadaKLIS je napisao/la:Pa on bi smijenio ovu upravu koja je dobrim dijelom riješila dug i skoro osvojila titulu. Šta je to za njega bolje rješenje, ko bi to bolje vodio klub? Očekuje se da naprave stadion za 2-3 godine koliko su tu, a prethodnici im ostavili 6 miliona duga.
=\_1921_/=
Koliko sam cuo prvobitna kazna za madzare je bila 4 utakmice bez publike. Ulozili su zalbu da se smanji kazna na 2 i trebalo je biti na 2 utakmice. Medjutim zbog nereda koji su napravili u holandiji zalba im je uskracena. Meni je ovako receno prije dva tri dana. E sad koliko ima istine vidjecemo.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Zašto onda trenutnoj upravi govori da su klub doveli na ove grane (0:32)? Osim toga, govori da su promašeni, da su nesposobni, da ne znaju, da nisu u stanju napraviti bilo šta.invincible1921 je napisao/la:Zato i kazem mislio je na sve uprave do sadaKLIS je napisao/la:Pa on bi smijenio ovu upravu koja je dobrim dijelom riješila dug i skoro osvojila titulu. Šta je to za njega bolje rješenje, ko bi to bolje vodio klub? Očekuje se da naprave stadion za 2-3 godine koliko su tu, a prethodnici im ostavili 6 miliona duga.
- invincible1921
- Kontakt:
Pa sto se stadiona tice i ovih marketing stvari malo je rec da su nesposobni....KLIS je napisao/la:Zašto onda trenutnoj upravi govori da su klub doveli na ove grane (0:32)? Osim toga, govori da su promašeni, da su nesposobni, da ne znaju, da nisu u stanju napraviti bilo šta.invincible1921 je napisao/la:Zato i kazem mislio je na sve uprave do sadaKLIS je napisao/la:Pa on bi smijenio ovu upravu koja je dobrim dijelom riješila dug i skoro osvojila titulu. Šta je to za njega bolje rješenje, ko bi to bolje vodio klub? Očekuje se da naprave stadion za 2-3 godine koliko su tu, a prethodnici im ostavili 6 miliona duga.
=\_1921_/=
- samogrbavica
- Kontakt:
Ima on raje iz D sektora i C sektora oni mu rekli. Sve sektore poznajelazar je napisao/la:Ovo je izvaladimitrijevic je napisao/la:od koga si ovo cuo? Nije moguće....Minjore je napisao/la:Hocemo Holandjane, jer po informacijama koje su dosle do nase grupe i do naseg Kluba, Ferencvarosu ce biti produzena kazna na dvije do tri utakmice bez gledalaca. Sacekajmo zvanicno...
Jednom kad izreknu kaznu ne mogu je produžavati. Mogu samo smanjiti poslije žalbe.

KHAJ PRICE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.