FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Mrcho
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Mrcho » 09 jul 2015, 01:10

Mig_Mig je napisao/la:
BordoArmy88 je napisao/la:Karta je 5KM za članove (sjever), istok 10KM, zapad 12KM!!! Ne znam šta hoće neki, da gledaju LIGU PRVAKA za sitniš?! :roll:
-Ne pisi gluposti ! pa majku mu, nije ovo utakmica samo za navijace iz Sarajeva ! Sad ti skontaj da meni treba 30KM goriva, iftar i ulaznica ! I ti sad pametan kako je je ok 20 ulaz :S

Nije klub kriv sto tebi treba 30 KM goriva i sto postis, i sa ovim ne kazem da je cijena uredu ali si ti naveo argumente (znaci Boze)...

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 09 jul 2015, 01:10

Mig_Mig je napisao/la:
BordoArmy88 je napisao/la:Karta je 5KM za članove (sjever), istok 10KM, zapad 12KM!!! Ne znam šta hoće neki, da gledaju LIGU PRVAKA za sitniš?! :roll:
-Ne pisi gluposti ! pa majku mu, nije ovo utakmica samo za navijace iz Sarajeva ! Sad ti skontaj da meni treba 30KM goriva, iftar i ulaznica ! I ti sad pametan kako je je ok 20 ulaz :S
pasa ima i istok 15, sjever 10. druga stvar, ako pratite klub, uclanite se, majka mu stara..dobro i nama a i klubu. jes se tesko nakaniti dati cvaju, ali kad dadnes, vidis da se isplati. jes' da ti ne dolazis svaku utakmicu na Kosevo (pretpostavljam), ali clanstvom pokazi vjernost klubu ;)
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 jul 2015, 01:11

Mrcho je napisao/la:
Mig_Mig je napisao/la:

Nije klub kriv sto tebi treba 30 KM goriva i sto postis, i sa ovim ne kazem da je cijena uredu ali si ti naveo argumente (znaci Boze)...
Hahahaha cuj nije mu klub kriv sto mu treba 30km.. Hoces reci da mi sto zivimo u Sa trebamo biti privilegovani jer fakticki po tom pitanju fening ne potrosimo do Koseva?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 09 jul 2015, 01:18

Mig_Mig je napisao/la:Pardon, treba mi 50KM kerozina ! Tako je prosto napraviti neku povljnu situaciju za navijace koje dolaze van Sarajeva ! Ali jock.. ko vas J !
ali pazi nesto, ako se iz tvog mjesta organizira da pored tebe jos 2 ili 3 navijaca idete skupa sa jednim vozilom na utakmicu, eto fine ustede, moguce i veoma izvedivo, nije idealno ali je sasvim prihvatljiva opcija, sto da ne. :)
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 09 jul 2015, 01:21

Jooj,nemojte opet oko ulaznica svega vam!
:x

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 09 jul 2015, 01:22

ne vjerujem, jel ti citas ba sta pises ?
Pyro is not a crime !

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 09 jul 2015, 01:22

Nema potrebe da se vrijeđate međusobno. Nikad ne znaš ko ti može valjati :D
dr.van nostrand je napisao/la:
ali pazi nesto, ako se iz tvog mjesta organizira da pored tebe jos 2 ili 3 navijaca idete skupa sa jednim vozilom na utakmicu, eto fine ustede, moguce i veoma izvedivo, nije idealno ali je sasvim prihvatljiva opcija, sto da ne. :)
Doca je dobro rekao :thumbup:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 jul 2015, 01:23

@mrcho ba sta ti bi?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 jul 2015, 01:24

Jel' ti iko od nas kriv sto tebi treba 50 KM da dodjes i pogledas utakmicu? sta kukas i vrijedjas bez razloga,imas brate na FACE TV pa gledaj djaba
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 09 jul 2015, 01:25

Nije klub kriv sto tebi treba 30 KM goriva i sto postis, i sa ovim ne kazem da je cijena uredu ali si ti naveo argumente (znaci Boze)...[/quote]
Pardon, treba mi 50KM kerozina.. ovco ! Tako je prosto napraviti neku povljnu situaciju za navijace koje dolaze van Sarajeva ! Ali jock.. ko vas J ! Mislim da su moji arugmenti jako dobri, samo ti si ocito balavac iz prve klupe sestog razreda osnovne skole :S Brishi[/quote]
Daj onda da se preselimo u tvoj grad da ti je bliže...

Kako se isplati bit clan Sarajeva:
Evo ja trosim na gorivo 200km mjesecno
Sipam na green oil uz nasu članku i prodjem jeftinije za cvaju, dakle 12mjesecix cvaja=240km uštedio
Evo neki dan bio na termama sa zenom i dvoje djece
10x2odrasli=20
8x2djeca=16
Popust na clansku 20%, ja izvadim i od sina članku kaze cura opa još 5% dakle dobio popusta 25%.....
Na clansku se moze ustediti godisnje sigurno 500km pa kako onda necu bit clan, ko nije clan a navija za sarajevo je lud 100%...

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 09 jul 2015, 01:25

@dr. van nostrand :) Pa godinama je tako ! Vec ovo je vise bilo, cemu panika u Sarajevu? Kako je kad imas jos 3 izdatka tu noc :S Ali hajde. .. i da, niko da se ponudi da kupi ulaznice, vec odmah, ko ti je kriv sto nisi iz sarajeva !
Max Allegri

Mrcho
Kontakt:

Post Postao/la Mrcho » 09 jul 2015, 01:25

joker90@ da neces i ti da refundiras novac kao veliki navijac pa ti smeta moj iskren komentar na provokaciju od strane majmuna koji bi uzivo dobio samarcinu daju pamti za zivota!!!!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 09 jul 2015, 01:28

Mrcho je napisao/la:joker90@ da neces i ti da refundiras novac kao veliki navijac pa ti smeta moj iskren komentar na provokaciju od strane majmuna koji bi uzivo dobio samarcinu daju pamti za zivota!!!!
Joker je clan i godisnju je vec uzeo, ne zalim se ja na cijenu jer od nas 4 u familiji 3 smo clanovi. Meni samo zapade za oko tvoj izljev primitivizma prema nasem navijacu iz drugog grada. Ne slazes se u misljenu, ok. Ali "yebat ga u usta zvaljava"??
Bahati, bahati Željkan!
1946

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 09 jul 2015, 01:29

Mrcho je napisao/la:joker90@ da neces i ti da refundiras novac kao veliki navijac pa ti smeta moj iskren komentar na provokaciju od strane majmuna koji bi uzivo dobio samarcinu daju pamti za zivota!!!!
Provokacija? (lat. provocatio)izazivanje, podbadanje,huškanje; navoðenje na protuzakonito djelo ! Ako sam ja to negdje uradio, nek bude trajni ban na IP ! @Joker, poneta je sto on misli da sam ja plav :S
Max Allegri

ade43
Kontakt:

Post Postao/la ade43 » 09 jul 2015, 01:31

MortemHz je napisao/la:Jel' ti iko od nas kriv sto tebi treba 50 KM da dodjes i pogledas utakmicu? sta kukas i vrijedjas bez razloga,imas brate na FACE TV pa gledaj djaba

Mrcho
Kontakt:

Post Postao/la Mrcho » 09 jul 2015, 01:33

Sabinho@ Malo sam ostario pa me ovakve stvari doticu i vise nego sto bi trebale, svi smo mi ovdje zbog Sarajeva i to je lijepo ali kakvih sve nebuloza neces procitati da ne vjerujes...

Mig_Mig@ ja cu da ti kupim kartu i na iftar te vodim majke mi ako se sve to ne moze ispostovati jer nemas posla ili studiras itd... Ako hoces Javi se u PM i dat cu ti broj tel.

Coromandel
Kontakt:

Post Postao/la Coromandel » 09 jul 2015, 01:34

nemojte se svadjati. dusmani ce jedino profitirati...

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 09 jul 2015, 01:38

Mrcho je napisao/la:Sabinho@ Malo sam ostario pa me ovakve stvari doticu i vise nego sto bi trebale, svi smo mi ovdje zbog Sarajeva i to je lijepo ali kakvih sve nebuloza neces procitati da ne vjerujes...

Mig_Mig@ ja cu da ti kupim kartu i na iftar te vodim majke mi ako se sve to ne moze ispostovati jer nemas posla ili studiras itd... Ako hoces Javi se u PM i dat cu ti broj tel.
Uredu je, ulazim 20puta u20 dana i tih 20 puta vidim pisanje na cijene ulaznica! Onda je bilo ovo od mene,cemu kukanje vise?! Ne prosim ja stari, vec trebas kao domacin da se ponudis da kupis kartu na clansku i da mi nadjes najpovoljni iftar u sarajevu :D Eto dovoljno :D Ali da se ne prepiremo vise .. Halali
Zadnja izmjena: Mig_Mig, dana/u 09 jul 2015, 01:39, ukupno mijenjano 1 put.
Max Allegri

Mrcho
Kontakt:

Post Postao/la Mrcho » 09 jul 2015, 01:39

Ne mislim ja da si ti plav vec zelen, i ja ti kazem da klub nema nikakve veze sa tim koliko tebi treba za goriva i dali postis a ti meni "OVCO"

I nemoj joker90@ ti dijeliti pravdu molim te jer ako ti je ovo godiste rodjenja "90" onda ce biti da sam ja u prednosti velikoj po tom pitanju... Vi ste generacija koja ne zna sta znaci kad te stariji posalje po vodu...
Zadnja izmjena: Mrcho, dana/u 09 jul 2015, 01:41, ukupno mijenjano 1 put.

xbox
Kontakt:

Post Postao/la xbox » 09 jul 2015, 01:40

Sekunde mi nije zao pojedinaca koji kukaju za karte. Onaj ko se nije uclanio a mogao je realno mogu skoro svi takvih mi nije zao ima FAce TV.

Samo kukanje kukanje kukanja,ako jarane nemas para posteno onda sjedi kuci i gledaj TV. I ja sam tako radio dok sam mladji bio.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Lecler, Maestro^^, rimljanin90 i 15 gostiju.