Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Gledas li ti fakat taj sund na pinku ?legenda reala je napisao/la:
Pa valjda nekad dođe u Visoko
može i ona iz TrebinjaNerminovic je napisao/la:Mislis na onu iz Goradza![]()
Ne prikazuje se na Pinku, i ono je umjetnost Naida je umjetnicaelbflorenz je napisao/la:
Gledas li ti fakat taj sund na pinku ?
Ja ne vjerujem da ima i takvih. Hajde razumijem one umirovljenike sto ih handre zene pa moraju gledati, ali da i mlado gleda ne vjerujem.
nisi skonto, ništa pitaj Cartmana nek ti pojasniNerminovic je napisao/la:Nista onda
Nerminovic je napisao/la:Nista onda
@nerminovic, kad ces mi nabaviti dres od Poulsena ?
Posvadjali smo se... steta jer smo bili jaranilegenda reala je napisao/la:nisi skonto, ništa pitaj Cartmana nek ti pojasniNerminovic je napisao/la:Nista onda
Ima nekoliko Poulsena, mislis na Yussufa ili na Christianaelbflorenz je napisao/la:Nerminovic je napisao/la:Nista onda
halo momcino
@nerminovic, kad ces mi nabaviti dres od Poulsena ?
Od tvog jarana Jusufa. Sta ce mi od tog drugog, ne znam ni ko je on. Cuj Ager.Nerminovic je napisao/la: Ima nekoliko Poulsena, mislis na Yussufa ili na ChristianaImam ti dres od Aggera, evo ti ga ako hoces
morel se spavatiuschtipak je napisao/la:Kakva zedj u ovim jutarnjim satima.
Je l' to provokacija?legenda reala je napisao/la:morel se spavatiuschtipak je napisao/la:Kakva zedj u ovim jutarnjim satima.
PP..DANTES je napisao/la:nisam pravnik ali se razumijem u naše zakone
Trenutno korisnika/ca: alemsa, Amazon [Bot], L-Train, MaroonBjelave, Saurman i 32 gosta.