FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nije Rooney dosad izradio pa cemo vidjeti..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vraca se delac 

Dolazi, ne dolazi - vraca se, ne vraca se ..Nije vam ovo kviz. Postajete iritantni.
Vratiti Bandovica da se bar malo sigurnije osjecam. I dalje sam sokiran Ostrakovicu...
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
jok ba kakav Bandovic dosta nam je jeb.avao zivce, nek sad to radi neko drugi 

Pyro is not a crime !
-
- Kontakt:
Nemoj brate živ mi bio sto godina, PU PU PU. Bolje da ja i ti odemo nego Bandovića vraćati. Znaš li ti da je taj lik imao dioptriju i bolio ga ****, na to sve veća moja majka od njeg u visinu a niska žena. Samo nek on ne dođe pa makar Plakalo branio u LP.MCMXLVI je napisao/la:Vratiti Bandovica da se bar malo sigurnije osjecam. I dalje sam sokiran Ostrakovicu...
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Naravno da ni ja nebi kriminalca ponovo na golu, ali ja stvarno ne znam kako su nam toliko losi golmani. Plakalo jednostavno nema buducnosti a Ostrakovic me sinoc baci u depresiju.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
-
- Kontakt:
MCMXLVI, Obiteljski, nista od laptopa, navikavam se na ovu aplikaciju i javim se ponekad haha Hvala sto niste zaboravili brata, ni vi, ni morta, unbx. U nevakat je riknuo, valja drugi kupovati ali priorit je Evropa, clanska, dres...
Da bi uzeti Doboj, remi s Kaknjom, i ellhamdullilah, jel tak obiteljski... Pozz bordo braco
Da bi uzeti Doboj, remi s Kaknjom, i ellhamdullilah, jel tak obiteljski... Pozz bordo braco
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- ElCartel11
- Kontakt:
onda ti je mama stvarno niska sa ''samo'' 185cmjurisicduska je napisao/la:Nemoj brate živ mi bio sto godina, PU PU PU. Bolje da ja i ti odemo nego Bandovića vraćati. Znaš li ti da je taj lik imao dioptriju i bolio ga ****, na to sve veća moja majka od njeg u visinu a niska žena. Samo nek on ne dođe pa makar Plakalo branio u LP.MCMXLVI je napisao/la:Vratiti Bandovica da se bar malo sigurnije osjecam. I dalje sam sokiran Ostrakovicu...

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Nadam se da uprava radi nešto na tome da osigura besplatan ulaz navijačima FKSa koji baš nisu u mogućnosti da kupe kartu, a bilo bi im pravo drago doći i pogledat utakmicu lige prvaka na Koševu, naravno u njih ne ubrajam one koji na dan utakmice kontaju odigrat 20 tiketa, ispušit 2 kutije cigara, pa poslije kukat kako su karte skupe...
I da vas pitam nešto, ako npr. sutra odeš i kupiš godišnju kartu za istok za nadolazeću sezonu, možeš li s njom ući protiv Lecha ?
I da vas pitam nešto, ako npr. sutra odeš i kupiš godišnju kartu za istok za nadolazeću sezonu, možeš li s njom ući protiv Lecha ?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne mozes,to vazi za ligaske i kup utakmice
hifans je napisao/la:Nadam se da uprava radi nešto na tome da osigura besplatan ulaz navijačima FKSa koji baš nisu u mogućnosti da kupe kartu, a bilo bi im pravo drago doći i pogledat utakmicu lige prvaka na Koševu, naravno u njih ne ubrajam one koji na dan utakmice kontaju odigrat 20 tiketa, ispušit 2 kutije cigara, pa poslije kukat kako su karte skupe...
De mi samo reci kako si mislio da uprava napravi selekciju ko ima ako nema para za karte????????
E svasta.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
- Kontakt:
jojjj meni jos ne ide u glavu ovaj plan od juce nase strucnog staba da ih zavaramo promjenom dresova i lezernom igrom

- dr.van nostrand
- Kontakt:
sve dok se i jedna baklja uždije na stadionu, nista se ne moze prigovoriti upravi, neka dizu cijene komotno, kad krkani idu protiv njih i kluba, pa sto to oni ne bi djelovali domacinski i stitili klub, protiv divljaka i neprijatelja moras ici bezobrazno, nazalost uvijek manjina kvari i remeti pa je posljedica da ispastaju svi, ali kako drugacije u bitku sa huliganima i onima koji otimaju iz klupske kase 

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
-
- Kontakt:
Karta je 5KM za članove (sjever), istok 10KM, zapad 12KM!!! Ne znam šta hoće neki, da gledaju LIGU PRVAKA za sitniš?! 

-Ne pisi gluposti ! pa majku mu, nije ovo utakmica samo za navijace iz Sarajeva ! Sad ti skontaj da meni treba 30KM goriva, iftar i ulaznica ! I ti sad pametan kako je je ok 20 ulaz :SBordoArmy88 je napisao/la:Karta je 5KM za članove (sjever), istok 10KM, zapad 12KM!!! Ne znam šta hoće neki, da gledaju LIGU PRVAKA za sitniš?!
Max Allegri
-
- Kontakt:
Dobar video extra
Pa zar nije ovo povoljno
Porodicne sezonske karte za istok 30km za 4 i vise clana sarajeva
Pa zar nije ovo povoljno
Porodicne sezonske karte za istok 30km za 4 i vise clana sarajeva
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 48 gostiju.