Gledam OBN i ne vjerujem na kakav nacin Mimo popljuva ovu upravu :O
Mi kao narod ne zaslužujemo ništa, nikad Mimo i slicni nisu pitali ko je to zadužio klub 6 i kusur miliona, hoce li neko odgovarati za taj kriminal, nego se napadaju ljudi koji vracaju dug i koji su ga sveli na minimum. Amar Osim je jednom rekao : " Ova uprava najviše radi a najviše je kritikuju" i covjek je bio u pravu 1000%. Mimo apeluj da nam vrate Žuju da nam obećava kule i gradove, da kaže da je za ozbiljnog privatnika 2 miliona pickin dim, da nam dovodi Milan i ostale gigante na Grbavicu, pa cim nestanu pare od Džeke da ode. Hoćemo i Dželu, i ostale lopuže da ponovo kradu i da klub ostavljaju u totalnoj dubiozi, da se ne zna ko pije a ko placa, jeb.o ba i Gredića i Šiljka oni su "nesposobni" koji ce nam qrac ljudi koji vracaju dugove i koji ce izvuci ako Bog da klub iz dugova..
Zadnja izmjena:
Željooooo, dana/u 09 jul 2015, 00:13, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.