Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Isnar
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Isnar » 27 apr 2010, 20:05

majestic24 je napisao/la:Valjda cetvrtu uzastopnu "kantu". Jbg,to ti je zivot. Slogan nogometa je FAIR-PLAY,tak da... da je ovo neka zabska liga pa et,mogao bi to ocekivati. Govorimo o Liverpoolu,ekipi koja se nikada ne predaje i koja je sigurno casna. Jedino me onaj rumenko zabrinjava,al valjda ce i on doci pameti.
Ako mislis na Beniteza, mislim da te on najmanje treba brinuti. Prvo, njemu je sasvim svejedno ako United prestigne Liverpool po titulama, a drugo ima on mnogo vise nerasciscenih racuna sa Chelseajem, premda je imao dosta uspjeha protiv njih, ipak mislim da mu je i dalje najsladje dobiti Chelsea... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 27 apr 2010, 20:12

Isnar je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:Valjda cetvrtu uzastopnu "kantu". Jbg,to ti je zivot. Slogan nogometa je FAIR-PLAY,tak da... da je ovo neka zabska liga pa et,mogao bi to ocekivati. Govorimo o Liverpoolu,ekipi koja se nikada ne predaje i koja je sigurno casna. Jedino me onaj rumenko zabrinjava,al valjda ce i on doci pameti.
Ako mislis na Beniteza, mislim da te on najmanje treba brinuti. Prvo, njemu je sasvim svejedno ako United prestigne Liverpool po titulama, a drugo ima on mnogo vise nerasciscenih racuna sa Chelseajem, premda je imao dosta uspjeha protiv njih, ipak mislim da mu je i dalje najsladje dobiti Chelsea... ;)
Ako uzmu bodove chelseaju,od nedelje pa do kraja iduce sezone moj potpis ce biti nes u znaku zahvalnosti liverpoolu.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 27 apr 2010, 21:10

osgood je napisao/la:hahahahah! :lol: :lol: :lol: :lol:
šta je njemu? počeo prijetiti 2. kola prije kraja :D

gdje bi onih 36. kola :?

Sto se mene tice,slobodno mogu pasti u zaborav jer je u tih 36 kola bilo malo cega dobrog

Rafael Benitez's agent has moved quickly to play down fresh rumours that the Liverpool manager had agreed a summer move to Italian side Juventus.

Reports on Tuesday suggested Benitez's agent, Manuel Quillon Garcia, had already met with Juventus officials in Monte Carlo, and the Spaniard was ready to sign a four-year deal with the Turin club.

But Garcia moved quickly to tell BBC Sport such reports were "absolutely false", adding: "There is no agreement with anyone."

:(
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 27 apr 2010, 21:40

majestic24 je napisao/la: Ako uzmu bodove chelseaju,od nedelje pa do kraja iduce sezone moj potpis ce biti nes u znaku zahvalnosti liverpoolu.
E haj'd držim te za riječ. 8-)
FK Pjetlovi

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 27 apr 2010, 22:31

Joj Aquamana za jednu tekmu nadmasi citavu sezonu onog bolida Lucasa,tri asistencije,pa ja mislim da Lucas nema toliko od dolaska.
Samo nemojte Lucasa pravdat' defanzivnim ucinkom,njegovi zadaci su 90% ofanzivni.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 27 apr 2010, 22:43

Jao beskicmenjaka i licemjera Rooneya hahaha sad se fol ulizuje Gerardu kao igracina je on zeli i u prijateljskoj pobjediti klasican unitedov igrac licemjer, dajver bez trunke morala.
Dio Arsenala

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 27 apr 2010, 22:48

-Paja je napisao/la:Jao beskicmenjaka i licemjera Rooneya hahaha sad se fol ulizuje Gerardu kao igracina je on zeli i u prijateljskoj pobjediti klasican unitedov igrac licemjer, dajver bez trunke morala.
I kad skontas da sa takvim cuntom moras igrati u repki, zivot ti se smuci. :lol:
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 27 apr 2010, 22:52

TheScouser je napisao/la:
-Paja je napisao/la:Jao beskicmenjaka i licemjera Rooneya hahaha sad se fol ulizuje Gerardu kao igracina je on zeli i u prijateljskoj pobjediti klasican unitedov igrac licemjer, dajver bez trunke morala.
I kad skontas da sa takvim cuntom moras igrati u repki, zivot ti se smuci. :lol:
de ne s.erite ako je rooney diver onda je svako to... smijesni ste majke mi. pa gerrard je u poređenju sa rooneyem 2 veci diver.
meni je stevie drazi igrac i ne volim ja ni rooneya ni manchester ali sam bar realan.
You are someone else I am still right here

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 27 apr 2010, 23:02

^ Premier League - Liverpool close to Shelvey deal

Odličan mladi igrač, bilo bi odlično da uspijemo da ga dovedemo..

Tottenham u Subotu igra protiv Boltona i ako pobjede Liverpool može slobodno "pokloniti" titulu Chelseaju jer i ovako je gotovo . 50% šanse ima Tottenham da bude 4. , Manchester City 40%, Liverpool 10% :mrgreen: A šteta bi bilo da Manchester dođe do 19. titule

Ova izjava Gerrarda je možda samo "varka", upravo će se desiti suprotno hehe 8-)

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 28 apr 2010, 02:13

OTNYS_YNWA je napisao/la:^ Premier League - Liverpool close to Shelvey deal

Odličan mladi igrač, bilo bi odlično da uspijemo da ga dovedemo..

Tottenham u Subotu igra protiv Boltona i ako pobjede Liverpool može slobodno "pokloniti" titulu Chelseaju jer i ovako je gotovo . 50% šanse ima Tottenham da bude 4. , Manchester City 40%, Liverpool 10% :mrgreen: A šteta bi bilo da Manchester dođe do 19. titule

Ova izjava Gerrarda je možda samo "varka", upravo će se desiti suprotno hehe 8-)
Ja licno ocekujem pobjedu Chelskija samo da smradovi sa stalforda ne osvoje titulu..Benet im ove sezone nemoze vise pomoci tacnije pomagao im je ali na njegovu zalost ove godine nije svojim penalima donio titulu smradovima ...

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 28 apr 2010, 05:39

LFCBiH je napisao/la:Ja licno ocekujem pobjedu Chelskija samo da smradovi sa stalforda ne osvoje titulu..Benet im ove sezone nemoze vise pomoci tacnije pomagao im je ali na njegovu zalost ove godine nije svojim penalima donio titulu smradovima ...
Moj najdrazi ljubimac se vratio! :D Nije ga bilo cijelu sezonu, sprijecen je valjda bio da posjecuje forum. Ali ipak je nekako nasao vremena i snage da konacno dođe ovdje i uputi iskrene rijeci podrske svom voljenom klubu. :lol: Respect! :mrgreen:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 28 apr 2010, 11:47

Trasimaco je napisao/la:
LFCBiH je napisao/la:Ja licno ocekujem pobjedu Chelskija samo da smradovi sa stalforda ne osvoje titulu..Benet im ove sezone nemoze vise pomoci tacnije pomagao im je ali na njegovu zalost ove godine nije svojim penalima donio titulu smradovima ...
Moj najdrazi ljubimac se vratio! :D Nije ga bilo cijelu sezonu, sprijecen je valjda bio da posjecuje forum. Ali ipak je nekako nasao vremena i snage da konacno dođe ovdje i uputi iskrene rijeci podrske svom voljenom klubu. :lol: Respect! :mrgreen:
:D :D :D :D
Ma kakvo namjestanje, sta vam je...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 28 apr 2010, 15:51

LFCBiH je napisao/la:Slino prosetaj i usput mahni mojim!
:lol: :lol: :lol:

Novi imidz, stare navike. :lol:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 28 apr 2010, 18:07

^ Budimo realni, Chelsea bi nas i ovako i onako dobio ne trebamo ih šta puštati to su gluposti :roll:

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 28 apr 2010, 22:57

the scouser je napisao/la:Joj Aquamana za jednu tekmu nadmasi citavu sezonu onog bolida Lucasa,tri asistencije,pa ja mislim da Lucas nema toliko od dolaska.
Samo nemojte Lucasa pravdat' defanzivnim ucinkom,njegovi zadaci su 90% ofanzivni.
ti znas koji su njegovi zadaci, prije nekoliko mjeseci je lee rekao da je zadovoljan igrama lukasa, da obavlja svoje zadatke, pa kakvi god oni bili, svi misli da je lukas igrac koji treba zamijeniti alonsa a ovaj to ni u snu ne bi mogao

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... -youth-ace
doveli smo jos jednog mladog engleza
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 28 apr 2010, 23:06

YNWA je napisao/la:
the scouser je napisao/la:Joj Aquamana za jednu tekmu nadmasi citavu sezonu onog bolida Lucasa,tri asistencije,pa ja mislim da Lucas nema toliko od dolaska.
ti znas koji su njegovi zadaci, prije nekoliko mjeseci je lee rekao da je zadovoljan igrama lukasa, da obavlja svoje zadatke, pa kakvi god oni bili,svi misli da je lukas igrac koji treba zamijeniti alonsa a ovaj to ni u snu ne bi mogao

Upravo zato jer ga doticni nije zamijenio,je razlog velikog dijela nasih losih igara,ako se ono moze igrom i nazvati :roll: . Sam Torres je rekao da je Xabi motor tima,logicno treb'o je i onaj mali retos biti,jer je destruktivac vec Masch,koji ce nam djavo jos jedan :roll: .To je vjerovatno bila neka bomba Sammya,da sprijeci Lucasa od javnog linca :mrgreen:

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 28 apr 2010, 23:07

OTNYS_YNWA je napisao/la:^ Budimo realni, Chelsea bi nas i ovako i onako dobio ne trebamo ih šta puštati to su gluposti :roll:
nismo toliko losi kod kuce ove sezone, zadnja ekipa koja je dobila na anfieldu je arsenal, i u nekoliko zadnjih utakmica samo je fulham odnio bod
Sarajevo i Liverpool

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 28 apr 2010, 23:09

Ionako idemo u Europa ligu tako da što se mene tiče ja bih da se pozabavimo sa Atleticom,a Chelsea manje više.
FK Pjetlovi

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 28 apr 2010, 23:15

the scouser je napisao/la:
YNWA je napisao/la:
ti znas koji su njegovi zadaci, prije nekoliko mjeseci je lee rekao da je zadovoljan igrama lukasa, da obavlja svoje zadatke, pa kakvi god oni bili,svi misli da je lukas igrac koji treba zamijeniti alonsa a ovaj to ni u snu ne bi mogao

Upravo zato jer ga doticni nije zamijenio,je razlog velikog dijela nasih losih igara,ako se ono moze igrom i nazvati :roll: . Sam Torres je rekao da je Xabi motor tima,logicno treb'o je i onaj mali retos biti,jer je destruktivac vec Masch,koji ce nam djavo jos jedan :roll: .To je vjerovatno bila neka bomba Sammya,da sprijeci Lucasa od javnog linca :mrgreen:
to ces morati rafu pitati :mrgreen:
Sarajevo i Liverpool

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 28 apr 2010, 23:36

YNWA je napisao/la:
the scouser je napisao/la:
YNWA je napisao/la: ti znas koji su njegovi zadaci, prije nekoliko mjeseci je lee rekao da je zadovoljan igrama lukasa, da obavlja svoje zadatke, pa kakvi god oni bili,svi misli da je lukas igrac koji treba zamijeniti alonsa a ovaj to ni u snu ne bi mogao

to ces morati rafu pitati :mrgreen:
Ma ne znam stvarno ja mislim da je to svako ove sezone vidio,da nam treba neki pas majstor,ne onaj...nemam rijeci za onaj pokusaj igraca.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.