2015-16 NBA Off-Season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- IlCapitano
- Kontakt:
Re: 2015-16 NBA Off-Season
Agent mu je Fegan, isti koji je i Howardu, Parsonsu, Cousinsu kad ga je pokusao otjerati iz Sacramenta...
Kazu da je i Jordana pritisnuo da ode u Dallas zbog Parsonsa i da ovaj nije bio siguran u to...
@michaeleaves: Feeling within DJ’s family is that Dan Fegan was pushing DJ to sign with Mavs. Fegan also represents Parsons and is tight with Cuban.
Kazu da je i Jordana pritisnuo da ode u Dallas zbog Parsonsa i da ovaj nije bio siguran u to...
@michaeleaves: Feeling within DJ’s family is that Dan Fegan was pushing DJ to sign with Mavs. Fegan also represents Parsons and is tight with Cuban.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Jadan Dirk..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@Epidaurus I bez obzira na ta 2 strasna talenta,da ne bi njegove prilagodbe 2012 kojom je prebacio Sefoloshu na Parkera,te odlucio da radi hack a Splitter,finala ne bi ocima vidjeli.E zato je ta rijec mozda,jer lik ima neko znanje i nije totalni duduk kakvim se pokusava predstaviti...Slijedecu godinu je izgubio Hardena,pa je onda RW propustio PO itd itd...
Sve te poteze smo i mi s foruma mogli povuć. Ne vidim neku genijalnost u stavljanju jednog od, u tom trenutku, najboljih vanjskih defanzivaca lige na Parkera kao najboljeg igrača Spursa ili hakanja Splittera koji je tad bio ciglaš samo takav. Činjenica je da on povredom jednog od dva glavna igrača gubi svaki smisao u napadu (koji je zasnovan samo na izolacijama KDa i RWa) i da se držao Perka na parketu ko mahnit kad je svima bilo jasno da je lik žešća taraba. Isto tako nikad nije uspio naći rješenje za četvorke koje imaju dobar šut (Aldriddge i ove godine Davis) i prilagodibt odbranu protivnicima koji zahtjevaju više pažnje Ibake na svog igrača, a manje na reket i obruč. Ima naravno tu itekakvog udjela i uprava koja je veoma škrta i zbog svega toga očekujem da ih napuste i KD i RW.
Izgleda da se i Matthews sad predoislja, ako DJ ne potpise za Dallas.
Mogla bi FA poceti ispocetka za fin broj igraca(AAA, Lopez, Matthews, Rondo, Koufos...)
Mogla bi FA poceti ispocetka za fin broj igraca(AAA, Lopez, Matthews, Rondo, Koufos...)
- IlCapitano
- Kontakt:
Zasto Rondo i Koufos, kakve oni veze imaju sa ovim?
Pa ako Matthews ne ode u Dallas, postoji sansa da opet udje u pregovore s Kingsima, a oni onda nece imati mjesta za svu trojicu valjda, tako da ce ili Koufos ili Rondo ispastati ako Matthews odluci da ode kod njih, a onda bi i Afflalo mogao u Dallas, jer, koji ce klinac u NYKu xD
DeAndre ga kraljevski spici klaunu Cubanu 

- IlCapitano
- Kontakt:
@HowardBeck: Longtime NBA exec, on Clippers' 11th-hour lobbying of a committed FA: "This happens a lot."
Only difference now is how public it's become.
Only difference now is how public it's become.
- IlCapitano
- Kontakt:
@michaeleaves: **** also tells me that Fegan made an ultimatum to Doc prior to agreement w/ Mavs that LAC would have to trade CP3 to keep DJ.

- invincible1921
- Kontakt:
Ja samo ne kontam koji je on ku.rac mislio da radi u Dallasu ? Na stranu te "svađe" sa Paulom, ali CP ga je pravio da izgleda na terenu makar duplo bolje nego što Jordan ustvari jest. Sa njim Clippersi su u trci za finale konf. a bez njega možda drugi krug dohvate. Dallas je sa njim u igri za 8. mjesto bez njega raspad.... koja logika da ode uopste...
=\_1921_/=
@Chris_Broussard
****: Sonny Weems and Phoenix Suns agree to 2-year deal worth $5.8 million
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Paul ga nije pravio boljim igračem. Ko da je teško bacati lobove čovjeku koji zakuca na koš od 5 metara. Drago mi je što će ovo uraditi da se još jednom pokaže koliko su Clippersi daleko od contendera.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ako potpiše sa Clippersima, Jordan će mi postati novi najmrži igrač.
Najiskrenije bi mu želio što više povreda tokom tog ugovora. Đubre bezobrazno.
Mislim puca mi **** za Dallasom, ovo mi i odgovara, ali negdje postoje granice.
Ma dobro jest krajne neprofesionalno ali FA je i na kraju dana on je taj koji mora igrati, i ima puno pravo da igra gdje hoce.Donnie Darko je napisao/la:Ako potpiše sa Clippersima, Jordan će mi postati novi najmrži igrač.
I opet je epohalno supacki,pogotovo jer se oduzilo skoro do zadnjeg dana i playoff ekipu pretvorio u lutrijsku ekipu sa Dirkom na popustu.
Ganjao bi nekog drugog Cuban da mu se Jordan nije obavezao.
- IlCapitano
- Kontakt:
Ne bi. Rekao je jasno da bi krenuo tankirati jer misli da bi imali dobru priliku za visok pick ove godine i da ih je Jordan spasio toga...Raul_64 je napisao/la:I opet je epohalno supacki,pogotovo jer se oduzilo skoro do zadnjeg dana i playoff ekipu pretvorio u lutrijsku ekipu sa Dirkom na popustu.
Ne znam sta je rekao , al tankirati sa Dirkom koji je uzeo pay cut , pa..
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jedno su tehnikalnosti, drugo su ljudski principi.alemsa je napisao/la:Ma dobro jest krajne neprofesionalno ali FA je i na kraju dana on je taj koji mora igrati, i ima puno pravo da igra gdje hoce.Donnie Darko je napisao/la:Ako potpiše sa Clippersima, Jordan će mi postati novi najmrži igrač.
Idiot retardirani. Napio se i napušio sa Parsonsom, i poletio za Dallasom. Sad zadnji dan se nešto premišlja. Jbt ukrao bi 37-godišnjem Dirku jednu konpletnu sezonu ovim potezom.
kakav **** cirkusant je ovaj Jordan...rano je skontao da u Dallasu nema doktora Paul da mu baca lobove
ne znam kako neko ovakav potez moze braniti, zamislite da sad svi free agenti pocnu ovako da se ponasaju, na sta bi liga licila onda...da sam na mjestu Cubana sutnuo bi ga iste sekunde zbog ovog cirkusa
ne znam kako neko ovakav potez moze braniti, zamislite da sad svi free agenti pocnu ovako da se ponasaju, na sta bi liga licila onda...da sam na mjestu Cubana sutnuo bi ga iste sekunde zbog ovog cirkusa
Zadnja izmjena: Balon, dana/u 09 jul 2015, 00:34, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.