Ma nista drug...nek izgrade hotel i centar na dobroj lokaciji u centru i to je tohz033 je napisao/la:Ako ćemo iskreno meni Al Shiddi opšte ne leži. Poprilično gledaju kako da opravdaju/ispune svaku markicu koju dadnu, a markica im je poprilično kockasta. Iskreno bojim se da će oni tražiti više korisiti od Sarajeva nego Sarajevo od njih kao sponzora. Nadam se da sam u krivu , al ettt.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
TRENUTNI BROJ ČLANOVA
6,201
Skoci broj za 30 u par dana
6,201

-
- Kontakt:
kad bakir promjeni zakon o koncesiji slijedi dodjela stadiona nama tek tada ide jaci ugovor al shidija sa nama i do tada ce biti gotov projekat o kojem je Kusta govorio.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Daj ba sta ti je, sta da uzmu, kome? Fino su rekli da treba izbjegavati izlazak zbog vrucina, ti k'o da si vazdan u basci bio.hz033 je napisao/la:Ako ćemo iskreno meni Al Shiddi opšte ne leži. Poprilično gledaju kako da opravdaju/ispune svaku markicu koju dadnu, a markica im je poprilično kockasta. Iskreno bojim se da će oni tražiti više korisiti od Sarajeva nego Sarajevo od njih kao sponzora. Nadam se da sam u krivu , al ettt.
Cekaj kraj augustaMortemHz je napisao/la:TRENUTNI BROJ ČLANOVA
6,201

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Nemoj te mi baš za zlo uzimati, imao sam manjih poslovnih dodira sa pomenutom grupacijom, kažem vam, marka poprilično kockasta, ako razumiješ šta pod tim želim reći !obiteljskicovjek je napisao/la:Daj ba sta ti je, sta da uzmu, kome? Fino su rekli da treba izbjegavati izlazak zbog vrucina, ti k'o da si vazdan u basci bio.hz033 je napisao/la:Ako ćemo iskreno meni Al Shiddi opšte ne leži. Poprilično gledaju kako da opravdaju/ispune svaku markicu koju dadnu, a markica im je poprilično kockasta. Iskreno bojim se da će oni tražiti više korisiti od Sarajeva nego Sarajevo od njih kao sponzora. Nadam se da sam u krivu , al ettt.
U novi boj ...
Tesko da ces naci privatnika,a da mu marka nije kockasta.Ono sto znam da ga radnici gotive,da je jedan od rijekih koji prema radnicima i drzavi ispunjave obaveze.
Ništa onda daj vidimo da nam "brajlovic" bude sponzor ybg on daje 500 eurića na ruke a ne traži ništa 

NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
pa dobro ba, lik ima pravo da sumnja jer gdje god su velike pare u pitanju tu mora biti opreznosti sa svih strana, ali sigurno da u nasoj upravi nisu levati nego ljudi koji znaju sta hoce i kako hoce, i zato se i uslo u pricu sa ovim sponzorom, reko sam vec i repka treba taj stadion, a posto drzava ne moze to da finansira onda je logicno da se da onome ko to moze a u ovom trenutku je to Fk Sarajevo, od Tana preko raznih sponzora i naravno da ti koji budu gradili (ako dodje do toga) ce da se traze u svemu tome, niko vam danas nista nece dzabe uraditi,ugl treba imati povjerenja u ovu upravu jer su u zadnje dvije godine pokazali da znaju svoj posao
Pyro is not a crime !
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Halali nisam mislio nista lose. Slozit cemo se da FKS nema sta izgubiti, mi nemamo nista sem sposobnih i obrazovanih ljudi a i to je svojevrstan kapital. U sta smo se i uvjerili. Al Shiddi su nas sponzor i nista vise i nista manje od toga. Postoji interes, naravno obostrani, jer postoji ugovor kojeg u protivnom ne bi ni bilo. Nikad pa ni sada nismo bili u poziciji da odbijemo nekog sponzora (mislim na FKS) to bi bilo ludo. I naravno gospodin Tan kao MILIJARDER ne bi dozvolio nikakve ublehe u poslovima koje on vodi. Tan ima poziciju da odbije i puno jace sponzore ako misli da to nije u redu. Ovo je ocigledno i njegov izbor i zelja, kapital trazi partnere a imaju ogromnu priliku za uspjeh i naravno zaradu. FKS naizgled iako to nije tako ni kriv ni duzan moze biti samo na dobitku, kao i mi navijaci. Moram priznati da sam i ja malo "prepadnut" intenzitetom kojim napredujemo od NICEGA. Ali sam i ponosanhz033 je napisao/la:Nemoj te mi baš za zlo uzimati, imao sam manjih poslovnih dodira sa pomenutom grupacijom, kažem vam, marka poprilično kockasta, ako razumiješ šta pod tim želim reći !obiteljskicovjek je napisao/la:Daj ba sta ti je, sta da uzmu, kome? Fino su rekli da treba izbjegavati izlazak zbog vrucina, ti k'o da si vazdan u basci bio.hz033 je napisao/la:Ako ćemo iskreno meni Al Shiddi opšte ne leži. Poprilično gledaju kako da opravdaju/ispune svaku markicu koju dadnu, a markica im je poprilično kockasta. Iskreno bojim se da će oni tražiti više korisiti od Sarajeva nego Sarajevo od njih kao sponzora. Nadam se da sam u krivu , al ettt.

Ocekuje se dolazak oko 600 poljaka
http://sportsport.ba/ino_fudbal/iz-lech ... ica/166771
Sta mislite hoce li biti frke s njima?
ma jok, policija ce to odraditi kako i treba, nisu ludi da i sebi posao komplikujuzagorski je napisao/la:Ocekuje se dolazak oko 600 poljaka
Pyro is not a crime !
Ma nasa isfrustrirana policija ce ih savit u cvor budu li pravili pizdarije po gradu. Nije im ovo Svedska da se qrce.zagorski je napisao/la:Ocekuje se dolazak oko 600 poljaka
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kad ih Brezanske bebe sastave pendrecima nece im naumpast gostovanje dugo.joker90 je napisao/la:Ma nasa isfrustrirana policija ce ih savit u cvor budu li pravili pizdarije po gradu. Nije im ovo Svedska da se qrce.zagorski je napisao/la:Ocekuje se dolazak oko 600 poljaka

Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma kakvi problemi ba
Ma nasa isfrustrirana policija ce ih savit u cvor budu li pravili pizdarije po gradu. Nije im ovo Svedska da se qrce.[/quote]
Kad ih Brezanske bebe sastave pendrecima nece im naumpast gostovanje dugo.
[/quote]
ne znam samo sta ti imas protiv Breze

Kad ih Brezanske bebe sastave pendrecima nece im naumpast gostovanje dugo.

ne znam samo sta ti imas protiv Breze

BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Evo govori se na našoj drugoj temi da nam delac dolazi 100% pa nezz,nadam se...
Sabrine mi moje!