Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Paradajz
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Paradajz » 08 jul 2015, 18:59

keno94 je napisao/la:Cak i da ostane do isteka ugovora, opet bi dobili bar 10mil jer je mladji od 23god.
Vidis, tacno sam zaboravio na ovo totalno, cak mislim da bi obestecenje bilo i vece.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 08 jul 2015, 19:02

Sky **** understand that Raheem Sterling wants to leave Liverpool because he does not want to play for manager Brendan Rodgers - a claim categorically denied by the club.
http://www1.skysports.com/football/news ... an-rodgers

Podrška Raheemu, ali samo što se ovog tiče.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 08 jul 2015, 19:33

keno94 je napisao/la:Sada ce Sterlinga pregledati klupski doktori da bi utvrdili istinitost njegpve bolesti. Ako to bude laz slijedi mu ostra disciplinska kazna.
Sto se tice cijene, 50mil nije previse. Radi se o momku od 20 godina koji ima veliko iskustvo, talenat, i jos dvije godine ugovora sa platom 35k p/w. Pored toga 20% ide QPR-u sto na 50mil iznosi oko 10mil. Klub ne mora da ga proda i zato moze sebi priustiti luksuz da zadrzi igraca koji zeli da ide. Cak i da ostane do isteka ugovora, opet bi dobili bar 10mil jer je mladji od 23god.
S druge strane Cityu ocajnicki trebaju domaci igraci, a imaju veliku kupovnu moc, te im je olaksan FFP.
Sad kad pogledas, on i ne bruka ime kluba. Vise bruka samog sebe jer izgleda kao dijete koje trci za parama, ne postujuci klub koji je od njega napravio igraca, pruzio mu priliku u PL i bio uvijek iza njega. Imao je on dosta ispada, a klub je svaki put stao u njegovu odbranu. Ovo bi moglo odbiti potencijalne kupce kako sad, tako i u buducnosti. Vidite da nilo ne pominje Berahina iako se radi od velikom talentu. I on ima istog agenta i nijedan klub ne zeli dovesti igraca koji ce im praviti ovakve probleme.
Potpuno se slazem sa napisanim.

Mozda me sjecanje vara ali mi se cini da je prosle sezone zeznuo dosta situacija pred protivnickim golom :hmmmmm:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 08 jul 2015, 19:41

:shh: :shh: :shh: :shh:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 08 jul 2015, 19:58

Bravo @keno94 sve si rekao, samo se ne bi složio da Sterling vrijedi 50m ni u kojem slučaju.Da vidimo situaciju: Sterling ima još 2 godine ugovora s Liverpoolom, odbio je produžiti ugovor iako su mu davali veliku platu, stasao je kod Rodgersa kao igrač, sad navodno ne želi igrati za njega, Liverpool ga ne želi prodati za manje od 50m funti, izjavio je da ne želi ići na pripremnu turneju s klubom.
Zaključak: Liverpool ne mora prodati Sterlinga ovo ljeto ispod cijene za koju oni smatraju da je prikladna (nigdje im se ne žuri). Sterling svojim postupcima blamira sebe i svog agenta i samo rizikuje to da dobar dio sezone provede na klupi ili u rezervama (ako se ne proda). Ako Sterling odbije da ide na turneju klub ga treba kazniti na sve moguće načine zato je Sterling pod ugovorom sa Liverpool FC još 2 godine i kao takav mora pratiti akcije kluba.
U svemu ovome se krije odgovor i tebi druže @rambo16. Jasno je meni šta ti hoćeš da kažeš, al mislim da klub ne bi smio i ne treba praviti ustupke jednom nekulturnom klinji i pomoći mu u tome da napusti klub. Znamo šta je bilo sa Suarezom kad je plakao za odlaskom u Arsenal, kasnije se smirio i odigrao najbolju sezonu u karijeri. Možda bi i Sterlinga vrijeme provedeno u rezervama opametilo ;)
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 08 jul 2015, 20:17

slika
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 08 jul 2015, 20:49

Paradajz vjerovatno bi bilo vece. To sam onako lupio cijenu, a s obzirom na inflaciju na trzistu i kvalitet igraca sigurno bi bilo vise. Ings ce biti najmanje 7mil. Prema tome, za dvije godine bi Sterling sigurno bio puno skuplji.
Mali je prosle godine izjavio ovo: "It is great to have a manager who has belief in you; as a young player that is what you cry out for. I am just grateful to have a manager like that at this club."
Isti taj Rodgers mu je dao 7 dana odmora u januaru. Niko drugi to nije dobio, on je to izgleda zaboravio. To dovoljno govori o njemu. Meni nije problem njegov odlazak. Ionako bi, vjerovatno sljedece godine, opet pravio probleme. Klub je rekao svoje, daj 50mil i nosi ga. Do tad, on je igrac Liverpoola i za njega vaze ista pravila kao i za ostale.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 08 jul 2015, 20:51

Igrac vrijedi onoliko kolko bude placen. Ako su budale iz City voljne dat 50, onda je to to. Ja bih ga licno prodo i za manje i doveo covjeka koji daje zicere, bez obzira na ove ispade u vezi odlaska.
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 08 jul 2015, 22:59

rambo16 je napisao/la:Jasna je meni namjera Liverpoola,ali nisu mi jasni ovi koji priželjkuju da ga navodno prisilno ostave u klubu iako znaju da momak ne želi više da igra za Liverpool. Ili za Rodgersa,nebitno. . .
Mislim,nisu ni svjesni o kakvoj klupskoj veličini se priča i sad tamo nekog Sterlinga ,koji otvoreno kaže da neće više da igra za Liverpool,treba na silu zadržati ako niko ne iskešira 50 milki (a što je previše,previše).
Nije zelio ni Suarez, pa ostade odigra sezonu zivota i jos potpisa novi ugovor ;)

Alonso zeli ici, na kraju pusten, lova koja se dobila bacena, Maxherano zeli ici, na kraju pusten, lova koja se dobila bacena, Torres zeli ici, na kraju pusten, lova koja se dobila bacena, Suarez zeli ici, na kraju pusten(istina godinu dana kasnije), lova koja se dobila bacena, evo sad isto ide i sa Sterlingom, i lova ce opet biti bacena na Bentekea, e vrijeme je da klub prekine sa tom tradicijom, dosta je vise, jer ako pustis Sterlinga, sledeci ce Coutinho traziti odlazak, i tako dalje,

Od srca zelim da mu zelim da sledece dvije godine provede u rezervama Liverpoola.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 08 jul 2015, 23:08

Ako se za jamajcanskog isprdka moze uzeti 50 miliona ,prodati sto prije,ne znam kako je uopste na tolikoj cijeni,lik odigrao jednu dobru sezonu i to je to,najvise zahvaljujuci briljantnosti urugvajskog virtuoza i Danija na kojima su uvijek bila po 2 il 3 igraca...cak je i Aspas sa njima dvojicom izgledao korektno osim onog kratkog kornera :urnebes: .

Sad bez zajebancije ,@YNWA Sule je ostao jos godinu zato sto je ljudina :mrgreen: a ne ki ovo gofnasce il spanska la puta :mrgreen: .

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 08 jul 2015, 23:26

Zodiac je napisao/la:Ako se za jamajcanskog isprdka moze uzeti 50 miliona ,prodati sto prije,ne znam kako je uopste na tolikoj cijeni,lik odigrao jednu dobru sezonu i to je to,najvise zahvaljujuci briljantnosti urugvajskog virtuoza i Danija na kojima su uvijek bila po 2 il 3 igraca...cak je i Aspas sa njima dvojicom izgledao korektno osim onog kratkog kornera :urnebes: .

Sad bez zajebancije ,@YNWA Sule je ostao jos godinu zato sto je ljudina :mrgreen: a ne ki ovo gofnasce il spanska la puta :mrgreen: .
korektno je znao proslaviti gol na klupi :mrgreen:

Sule heroj a ne zlocinac :mrgreen:

Sad ozbiljno, Sterlingu treba unistiti karijeru :mrgreen:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 08 jul 2015, 23:58

Manchester City News pise da Gradjani verovatno nece poslati ponudu od 50m, i tesko da ce biti blizu. Oni su ekvivalent LiverpoolEcho, sto znaci da znaju i da su pouzdani.

EDO299
Kontakt:

Post Postao/la EDO299 » 09 jul 2015, 00:12

Ostade malo gofno sa 35k :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Liverpool value Benteke at £20m to £25m but they retain hope that a compromise can still be reached. (LiverpoolEcho)
Alexandre Lacazette to hand in transfer request to push through Liverpool move. (Express, L'Equipe, Mirror)
At the end of the storm there's a golden sky..

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 09 jul 2015, 00:39

YNWA je napisao/la:
Nije zelio ni Suarez, pa ostade odigra sezonu zivota i jos potpisa novi ugovor ;)

Alonso zeli ici, na kraju pusten, lova koja se dobila bacena, Maxherano zeli ici, na kraju pusten, lova koja se dobila bacena, Torres zeli ici, na kraju pusten, lova koja se dobila bacena, Suarez zeli ici, na kraju pusten(istina godinu dana kasnije), lova koja se dobila bacena, evo sad isto ide i sa Sterlingom, i lova ce opet biti bacena na Bentekea, e vrijeme je da klub prekine sa tom tradicijom, dosta je vise, jer ako pustis Sterlinga, sledeci ce Coutinho traziti odlazak, i tako dalje,

Od srca zelim da mu zelim da sledece dvije godine provede u rezervama Liverpoola.

Evo odgovorio si ono što sam ti htjeo i napisati u svom komentaru :)
Mi od dolaska još prvih Amerikanaca u klub vodimo pogrešnu politiku i polako se pretvaramo u neku englesku verziju Ajaxa i to tako traje već deceniju. I pogledaj kakav smo rezultatski uspjeh ostvarili u tom periodu. To je vlasnicima dobro, jer su jedino oni sretni sa svim ovim zbog zarade koju im donosi Liverpool i koju će im donositi i u budućnosti. Oni neće odustati od ovog, jer njima trofeji i neki rezultatski uspjeh Liverpoola nisu na prvom mjestu. Zato i ne čudi zadržavanje Rodžersa na klupi, iako bi u svakom klubu koji iole želi nešto osvojiti davno dobio nogu, možda čak i nakon ispadanja u grupi Lige Prvaka.
Sadašnji vlasnici su u startu pokazali kako će ovaj klub u budućnosti poslovati dozvolivši Špancu da pređe u Chelsea i od tada pa do danas se malo toga promijenilo. Da su se tada, što bi se reklo, isprsili i rekli ne, napravili dogovor neki i doveli neko jako ime iz jakog kluba, mislim da bi ovaj klub mnogo bolje rezultate ostvarivao u ovih pet godina. Čak da se i platila neka kazna zbog kršenja finansijskog fair playa, mislim da bi se rezultatski isplatilo (ali ne bi finansijski, a to je ipak najbitnije).
Dakle, mi ne možemo zadržati Sterlinga koji ima ambicije da nešto veliko napravi u svojoj karijeri, jer ne pravimo pogodno tlo za to (da se ovako izrazim). To zapravo znači da smo morali pokazati veću želju da zadržimo Stivena, zatim da dovedemo neko jako ime iz npr. Bayerna, a ne mladića iz Hoffenheima, ili da dovedemo neko jako ime na sredini terena, a ne Milnera koji se šljepao u Cityu, a zapravo je jedan prosječan igrač bio kroz cijelu svoju karijeru.
Mislim, ovo su stvari koje će nam i narednih godina uzrokovati odlaske najboljih igrača i dolaske ovih mladića iz Arsenala ili Barcelone koji će željeti isto ono što želi i Sterling. To se neće zaustaviti ako igrača suspendujemo ili pošaljemo u rezervnu momčad, ali dobro, svako ima svoje mišljenje...vjeruj da sam i ja tako razmišljao prije nekoliko godina, ali sada sam prihvatio činjenicu da smo postali klub kojeg možeš zvati bogatim u finansijskom smislu ili historijskom, ali rezultatski prosječnim i koji se svakih sedam-osam godina uspije nakako uključiti u borbu za naslov...znamo kako to završava...
Joint_fc

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 09 jul 2015, 02:23

Gary McAllister bi trebao biti novi first team coach.
Saido Berahino je raskinuo saradnju sa Aidy Wardom :thumbup: :clap:
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Torres_9
Kontakt:

Liverpool FC

Post Postao/la Torres_9 » 09 jul 2015, 13:06

EDO299 je napisao/la:Ostade malo gofno sa 35k :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Liverpool value Benteke at £20m to £25m but they retain hope that a compromise can still be reached. (LiverpoolEcho)
Alexandre Lacazette to hand in transfer request to push through Liverpool move. (Express, L'Equipe, Mirror)
Ma od lacazetea nema nista , za njeg su zainteresovani united i arsenal, ne mozemo se takmicit s njima jedino da odrade to ultra brzo ponude 35 mil i zavrse u roku dana.Mada po meni je ovo klasicno snizavanje cijene bentekeu koji je nas prvi izbor

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 09 jul 2015, 14:27

Hajde Alexe :pray: :pray:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 09 jul 2015, 15:24

prvo nisam bas odusevljen ostankom rodgersa na klupi ma i ne ocekujem neke posebne rezultate u narednom periodu. sto se tice prelaznog roka napisao sam na pocetku odma a i sada isto mislim sasvim solidno odrađeno za sad posebno ako se poredi sa onih par prethodnih... samo se nadati da i ovi igraci nece razocarati kao ona garnitura od proslog ljeta od kojih je po meni svako podbacio osim cana koji imao nekoliko dobrih partija mada je i on krajem sezone uzasno igrao.
moglo bi se sad analizirati kakvi su ovi igraci sto su dosli kako ce se uklopiti u igru i sta ce donijeti liverpoolu al iskustvo me naucilo da to sto su oni prije radili nema nikakve veze u liverpoolu mogu eksplodirati ili totalno podbaciti sto je vise vjerovatno.

e sad po pitanju sterlinga ok shvatam ja ako se njemu ne igra za rodgersa vise iskreno i ja sam se nadao da cemo naci novog trenera... ali vrijeme je da liverpool podvuce crtu i zaustavi ovaj trend. decko ima relativno mali ugovor oko 30k i ja bi ga radije ostavio u rezervama do isteka tog ugovora nego prodao bilo kojem timu iz lige. liverpool skoro svaki prelazni rok prodaje nekog od najboljih igraca za solidne pare al iz prethodnih godina se da zakljuciti da i ne naprave bas dobar posao sa tim novcem i u glavnom ekipa bude slabija nego ranije zato je vrijeme da se pokaze karakter i prekine sa prodajom svakog boljeg igraca koji zeli otici.
sterling mi je bio drag igrac i ali doslo je vrijeme da se trenira strogoca makar mu unazadili karijeru za par godina, mada ja i ne vjerujem svemu sto se u medijima pise.

kad je benteke u pitanju ja bi vise volio da se klub okrene nekim drugim opcijama .
You are someone else I am still right here

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 09 jul 2015, 16:05

Ma ja mislim da eventualna kupovina Bentekea neće zavisiti od prodaje Sterlinga.
Ide na preseason sa Villom tako da bi se ovo moglo odužiti a možda se okrenemo nekome drugom :mrgreen:

slika

Balo is back.
Kao što se i očekivalo, Hendo je i zvanično potvrđen kao novi kapiten.Novi vice captain će biti ili Skrtel ili Sakho.

Sterling je inače i danas propustio trening zbog "bolesti".
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 09 jul 2015, 17:23

Ja mislm da se Sterling pravda kod navijaca i ostalih kao da ne zeli da bude tu zbog Rodgersa. Zna da velika vecina nije za njegov ostanak na klupi pa sad on ono teska srca to priznaje. Ja opet kazem, ja bih ga dao za manje para, samo da ide. Nit je dijete Liverpoola, nit ima zavrsnicu, prosle sezone nam je donio bodova sto jest jest al je vala fulao zicera bas kad je trebalo da dadne gol i da pobijedimo. Ja mislim da Markovic i Ibe mogu fino zakrpit njegovu rupu, samo ako budu igrali na svojim pozicijama. Ima Cou, Firmino, Markovic, Ibe , Sturridge, Ings, Origi i jos jedan ako dodje puna saka brade. A on ako hoce nek ide. Veca se saga pravi oko njega vec oko Suareza.
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.