FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

amypitar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 08 jul 2015, 18:53

MortemHz je napisao/la:Vjerovatno misli na Baketa
Pa vidi legendo politicari svuda vode glavnu rijec.
Pa onda nismo trebali prihvatiti ponudu za Butmir jer nam je istu ponudio Načelnik Opšine Ilidža Senaid Memić(SDA).Ili da placamo stadion Kosevo,jer nas sponzorise opstina centar na celu sa Načelnikom Opštine Bećirević.Ili da Muhameda Alaima( SDA ) koji nam izlazi u susrete za treniranje ignorisemo,jer je politicki kadar. :roll: A primjera imaš jako mnogo.Biti nezadovoljan ovako bogatim sponzorom onda fakat moraš biti lud.
Ili da otjeramo Arapa pa da dovedemo postenjacinu Brajlovica, koji pola radnika nije prijavio.
Kako smo mi Pitari naivni majko mila. :facepalm:
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 08 jul 2015, 19:02, ukupno mijenjano 1 put.

Pitaristok
Kontakt:

Re: FK Sarajevoa

Post Postao/la Pitaristok » 08 jul 2015, 19:00

hvala dobrinjac

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 08 jul 2015, 19:07

amypitar je napisao/la:
Pa onda nismo trebali prihvatiti ponudu za Butmir jer nam je istu ponudio Načelnik Opšine Ilidža Senaid Memić(SDA).Ili da placamo stadion Kosevo,jer nas sponzorise opstina centar na celu sa Načelnikom Opštine Bećirević.Ili da Muhameda Alaima( SDA ) koji nam izlazi u susrete za treniranje ignorisemo,jer je politicki kadar. :roll: A primjera imaš jako mnogo.Biti nezadovoljan ovako bogatim sponzorom onda fakat moraš biti lud.
Ili da otjeramo Arapa pa da dovedemo postenjacinu Brajlovica, koji pola radnika nije prijavio.
Nikad ja nisam pesimistican i nista mi ne smeta u FK Sarajevu , samo se nadam da ce ovi ulagati kao Turkish Airlines ili kao Visit Malasyia , i da ce dalje investicije od Al-Shidija ici po planu i da ce sve u konacnici iti realizovano kako treba , ovo vise kazem licno misljenje o Al-shidiju koja nema veze s politikom ;)
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 08 jul 2015, 19:17

Evo Ibrak izjavi prije 20 minuta da svakodnevno se pregovara sa Celzijem oko Delaca. Dakle nista kvazi-manageri i ostali.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 08 jul 2015, 19:19

Suki46 je napisao/la:
amypitar je napisao/la:
Nikad ja nisam pesimistican i nista mi ne smeta u FK Sarajevu , samo se nadam da ce ovi ulagati kao Turkish Airlines ili kao Visit Malasyia , i da ce dalje investicije od Al-Shidija ici po planu i da ce sve u konacnici iti realizovano kako treba , ovo vise kazem licno misljenje o Al-shidiju koja nema veze s politikom ;)

Znam da nisi ništa loše mislio,ali ovakav scenario smo jednom vec slusali za Tana.Posto nije bio četnik,ustaša ,a ni politicki kadar neke stranke,brzo je postao ublehaš,čovjek koji je dosao da pere pare,kladionicarski mafijas itd.itd.
Samo molim raju da ne budemo naivni ,i da ne nasjedamo na ovakve price dusmana. :stop:
Dovesti ovako bogatog sponzora je za grad ,drzavu uspjeh,a ne za jedan sportski kolektiv. :tokralju:

Mrcho
Kontakt:

Post Postao/la Mrcho » 08 jul 2015, 19:24

Novi sponzor po mjeri pred realizaciju projekta - Kosevo u novom ruhu sa pratecim objektima, hotel, schooping centar i podzemne garaze... Nista nije slucajno pa tako ni nas novi sponzor vjerujte mi :D :D :D :D

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 08 jul 2015, 19:26

Mrcho je napisao/la:Novi sponzor po mjeri pred realizaciju projekta - Kosevo u novom ruhu sa pratecim objektima, hotel, schooping centar i podzemne garaze... Nista nije slucajno pa tako ni nas novi sponzor vjerujte mi :D :D :D :D
aBd, takav stadion i reprezentaciji treba da se ne lazemo, a ova drzava nema para da ga renovira zato onda dajes u ruke onima koji to mogu, :)
Pyro is not a crime !

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 08 jul 2015, 19:30

amypitar je napisao/la:
Suki46 je napisao/la:
amypitar je napisao/la: Pa vidi legendo politicari svuda vode glavnu rijec.

Znam da nisi ništa loše mislio,ali ovakav scenario smo jednom vec slusali za Tana.Posto nije bio četnik,ustaša ,a ni politicki kadar neke stranke,brzo je postao ublehaš,čovjek koji je dosao da pere pare,kladionicarski mafijas itd.itd.
Samo molim raju da ne budemo naivni ,i da ne nasjedamo na ovakve price dusmana. :stop:
Dovesti ovako bogatog sponzora je za grad ,drzavu uspjeh,a ne za jedan sportski kolektiv. :tokralju:
Ma Tanu ja vjerujem otkako je dosao u Sarajevo prvi put , to sto ga drugi smatraju duhom ili sto ga u Cardifuu nisu volili zbog boje dresova to me ne zanima.Nemoj te ovo moje smatrati kao da sam nezadovoljan , zadovoljan sam , samo se nadam da ce te pare od njih ici u zeljenom pravcu i da ce sve biti po planu oko naseg novog stadiona :thumbup:
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 08 jul 2015, 19:31

Na osnovu cega vi povezujte ovog sponzora sa stadionom, hotelom, nekom garazama ?

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 08 jul 2015, 19:43

Samo da kažem UPRAVA svaka vam dala i čekamo još Delača, daj Ibraka baci jednu svoju magiju :mrgreen: :thumbup:
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 jul 2015, 19:44

Rikardo je napisao/la:Na osnovu cega vi povezujte ovog sponzora sa stadionom, hotelom, nekom garazama ?
Haj kad skontas i kada naucis nesto tivra se opet
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alpasinac
Kontakt:

Post Postao/la Alpasinac » 08 jul 2015, 19:46

Rikardo je napisao/la:Na osnovu cega vi povezujte ovog sponzora sa stadionom, hotelom, nekom garazama ?
Na osnovu komentara naseg predsjednika, gospodina Kusturice.
Ovo je vec drugi ili treci tvoj komentar iz kojeg se moze izvuci nota pesimizma i nepovjerenja. Cemu to drug? Opusti sei uzivaj

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 08 jul 2015, 19:51

Mrcho je napisao/la:Novi sponzor po mjeri pred realizaciju projekta - Kosevo u novom ruhu sa pratecim objektima, hotel, schooping centar i podzemne garaze... Nista nije slucajno pa tako ni nas novi sponzor vjerujte mi :D :D :D :D

oo baljak jes li to ti

vjerujte mi :D
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 08 jul 2015, 19:58

Alpasinac je napisao/la:
Na osnovu komentara naseg predsjednika, gospodina Kusturice.
Ovo je vec drugi ili treci tvoj komentar iz kojeg se moze izvuci nota pesimizma i nepovjerenja. Cemu to drug? Opusti sei uzivaj
Nije to njegov predsjednik. Opusti se @rikardo, najjace tek slijedi. Uzgred, davno si provaljen U Z I V A J :wave:

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 08 jul 2015, 20:01

Samo neka uklone atletsku stazu,i priblize tribine,inace Kosevo ne vrijedi rekonstruistati
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 jul 2015, 20:09

Re: FK Željezničar
Rikardo : Znaci nastavaljamo sezonu sa trenutnim kadrom, a zna li neko hoce li mozda biti odlazaka u zadnji cas ?

Adilovic, Svraka ?

Budi pozdravljen ciglo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

januar071
Kontakt:

Post Postao/la januar071 » 08 jul 2015, 20:15

Čist interes svih zainteresovanih strana (TAN,FK.Sarajevo ,Arapi,TA) pa i kantona federacije i drzave.Dosta se pisalo o tome da bi Sarajevo trebalo da uzme stadion pod koncesiju, na neki određeni broj godina.U koliko i dobije odobrenje stadion Kosevo ce se morati renovirati,jer sad onakav kakav je nije samo odrziv.Znaci Sarajevo bi tad moralo naci investitora koji bi ulozio u Kosevo.Tad bi upravo Arapi mogli da renoviraju Kosevu,a zauzvrat da od Sarajeva dobiju besplatan prostor u centru grada.Pa recimo sruši se istok ,te se sagradi nova tribina uz koju bi išao hotel,trzni centar i drugi prateci objekti,uzavisnosti od dogovora.Tu bi im uz hotel i trzni centar, super legao i veliki parking ispod istocne tribine.Znaci Tan i Sarajevo dobivaju stadion koji ispunjava evropske standarde,a Arapi besplatnu lokaciju u centru grada.Tu bi vjerovatno neku birokratsku zavrzlamu mogli ubzati Bakir,Konaković i Bećirević, jer i njima je u interesu da se naparavi stadion, gdje bi pored Sarajeva mogla igrati i repka.
Zadnja izmjena: januar071, dana/u 08 jul 2015, 20:17, ukupno mijenjano 2 puta.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 08 jul 2015, 20:16

MortemHz je napisao/la:Re: FK Željezničar
Rikardo : Znaci nastavaljamo sezonu sa trenutnim kadrom, a zna li neko hoce li mozda biti odlazaka u zadnji cas ?

Adilovic, Svraka ?

Budi pozdravljen ciglo
Levat ba pisao po njihovoj temi tamo, i onda samo stavi nas grb i fol pise ovamo? Koji pacenik.. :rol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 08 jul 2015, 20:29

belosevic28 je napisao/la:Ikande , sponzor, drzavljanstvo Barbi, svaka cast Upravi !!! Gledam na yt ovaj Poleksic suta penal u prvenstvu, koja Panenka braco mila haha... Btw, ko bi mogao biti taj iz Kelna :o
Beli majstore popravi tu tehniku, (vidi da nije do termostata) i javljaj se cesce. - Milivoj Novakovic - ako uopste i igra za njih :D

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 08 jul 2015, 20:35

Ako ćemo iskreno meni Al Shiddi opšte ne leži. Poprilično gledaju kako da opravdaju/ispune svaku markicu koju dadnu, a markica im je poprilično kockasta. Iskreno bojim se da će oni tražiti više korisiti od Sarajeva nego Sarajevo od njih kao sponzora. Nadam se da sam u krivu , al ettt. :problem:
U novi boj ...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.