PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BordoArmy88
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la BordoArmy88 » 08 jul 2015, 18:33

Sabinho je napisao/la:Nazire se i krov bgm. :hmmmmm:

slika
Ma nemoguće, taj je bager Koldžo obećao ali mu trebao za čišćenje oko vikendice tako da... :zviz:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 08 jul 2015, 18:37

Ona Pilicara na grbavici rekla des res komada radnicima poslat
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 08 jul 2015, 18:38

Nije ljubav glaCi

Više sreće drugi put
kažeš Koldžo tako lako.
Vidim da nam ne ide
a još kako moglo je.

Iako odeš ti
bager tvoj znam neće ostati

Nije ljubav glaCi
da bi ti je vratio,
gledaj to sam samo ja,
sam sam paletu donio

Nije ljubav glaCi
pa da ne znam šta ću s' njom,
Nosim je na Grbavicu
pravim Zeljin stadioon.

Nije ljubav glaCi
da bi ti je vratio,
gledaj to sam samo ja,
sam sam paletu donio

Nije ljubav glaCi
Nosim je na Grbavicu
pravimo Zeljin stadioon.

Idi samo, nosi glaCi tamo
Leti, pevaj, visak drugome daj,
ali znaj da Zelji nije kraj.

Nije ljubav glaCi
Nosim je na Grbavicu
pravimo Zeljin stadioon.

[youtube][/youtube]
1946

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 08 jul 2015, 18:38

zeljeznicar1 je napisao/la:Nikakvo cudo to postoji nekih 30 tak godina i tako mislio sam da to znas.Imate to i jos poneki elektricni uredaj ali dobro i to je nesto.
Ali niko od vas da mi odgovori zasto ste se bas vi kitari uzyebali oko ovoga a vi nemate uopste nesto svoje.
Bili **** i sluga drzave kroz historiju za razne ideologije i sisteme. I navijac najvece kurave u historiji ove drzave pa mozda i regiona nama nesto ima
da kaze.

WC masina postoji 30 godina ? :damn:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

shtaje
Kontakt:

Post Postao/la shtaje » 08 jul 2015, 18:40

zeljeznicar1 je napisao/la:Nikakvo cudo to postoji nekih 30 tak godina i tako mislio sam da to znas.Imate to i jos poneki elektricni uredaj ali dobro i to je nesto.
Ali niko od vas da mi odgovori zasto ste se bas vi kitari uzyebali oko ovoga a vi nemate uopste nesto svoje.
Bili **** i sluga drzave kroz historiju za razne ideologije i sisteme. I navijac najvece kurave u historiji ove drzave pa mozda i regiona nama nesto ima
da kaze.
Reče ravaku koja je od prošlog sistema dobila stadion,a sad od svih nivoa vlasti traži da im renoviraju taj isti.Naučila kurava da dobija

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 08 jul 2015, 18:41

slika
slika
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 08 jul 2015, 18:41

da kaze.
mi sluge a vama ta drzava napravila stadion
jos jedna mitimanska od grupe zvana "manijaks"

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 08 jul 2015, 18:43

da kaze.
:urnebes: :urnebes: :urnebes: vama se nema vise sta reci, covjek vam se moze samo smijati. Gladaj im price najveca kurava,ideologija,sistemi a ko li vam je stadion napravio koja vlast :lol: mitomane u rupu :wave:
Ti si opet šampion !

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 08 jul 2015, 18:44

Head je napisao/la:Nije ljubav glaCi

Više sreće drugi put
kažeš Koldžo tako lako.
Vidim da nam ne ide
a još kako moglo je.

Iako odeš ti
bager tvoj znam neće ostati

Nije ljubav glaCi
da bi ti je vratio,
gledaj to sam samo ja,
sam sam paletu donio

Nije ljubav glaCi
Nosim je na Grbavicu
pravim Zeljin stadioon.

Nije ljubav glaCi
da bi ti je vratio,
gledaj to sam samo ja,
sam sam paletu donio

Nije ljubav glaCi
Nosim je na Grbavicu
pravimo Zeljin stadioon.

Idi samo, nosi glaCi tamo
Leti, pevaj, visak drugome daj,
ali znaj da Zelji nije kraj.

Nije ljubav glaCi
Nosim je na Grbavicu
pravimo Zeljin stadioon.

[youtube][/youtube]
Bilo je i dobrih i onih loših provokacija mora se priznati iako je dominirala smajli brigada, ali ti si sebe sa ovim napravio toliko žalosnim da je teško riječima opisati. Svakako si jedan od najvećih jadova na ovom forumu :)
Žalim ljude poput tebe koji nemaju pametnijeg posla već se bave ovakvim glupostima. Da je smiješno, ja bi ti prvi rekao i nahranio tu neku tvoju bolesnu potrebu ali ne mogu da te lažem, bilo je dobrih provokacija (naravno kada se uzmu isključivo kao provokacije) ali ova tvoja to nije :nedam:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 08 jul 2015, 18:52

Napravili zeljeznicki radnici stadion sta je problem, evo da vas pitam ovdje otvoreno koji je razlog navijanja za fk sarajevo, neki ideal
nesto, pogotvo ovi ljudi izvan grada i kantona, a ima ih i ovdje vjerovatno registrovanih zbog cega oni navijaju.Vi ste kroz svoju historiju sve na silu nesto radili od osnivanja uzimanja igraca, prosirivanja lige da ne ispadnete,onda uvlacenja u supak sda-a gamadi
u ratu te turneje po arabiji i pic ki materini, tako isto i poslije rata sda klub.I kako neko moze navijati za to nesto od kluba.
Hajde u gradu, vecinu ovih sto znam sto navijaju navijaju zato sto su kao sarajlije :D, ali kako ovi pojedini ljudi iz drugih gradova, iako ih je malo
mogu navijati za takvo nesto?
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 08 jul 2015, 18:53

@Ajzea
sram da te bude nemas kuci WC Masinu

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 08 jul 2015, 18:53

ispišaše se ljudi po štrum(p)fovima, mene bi bilo sramota javljat' se poslije ovih podjebavanja :urnebes: :bow:

HordasDobrinja
Kontakt:

Post Postao/la HordasDobrinja » 08 jul 2015, 18:54

zeljeznicar1 je napisao/la:Napravili zeljeznicki radnici stadion sta je problem, evo da vas pitam ovdje otvoreno koji je razlog navijanja za fk sarajevo, neki ideal
nesto, pogotvo ovi ljudi izvan grada i kantona, a ima ih i ovdje vjerovatno registrovanih zbog cega oni navijaju.Vi ste kroz svoju historiju sve na silu nesto radili od osnivanja uzimanja igraca, prosirivanja lige da ne ispadnete,onda uvlacenja u supak sda-a gamadi
u ratu te turneje po arabiji i pic ki materini, tako isto i poslije rata sda klub.I kako neko moze navijati za to nesto od kluba.
Hajde u gradu, vecinu ovih sto znam sto navijaju navijaju zato sto su kao sarajlije :D, ali kako ovi pojedini ljudi iz drugih gradova, iako ih je malo
mogu navijati za takvo nesto?
Ogranicen si ko moj spajz !
Nasa ljubav ko Trebevic , ponos u nama !

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 08 jul 2015, 18:56

ako su pravili radnici,
jel i tad bilo cigla po cigla

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 jul 2015, 18:59

Chinaglia je napisao/la:ispišaše se ljudi po štrum(p)fovima, mene bi bilo sramota javljat' se poslije ovih podjebavanja :urnebes: :bow:
Pregledaj jos par stranica :urnebes: dominacija :kafa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 08 jul 2015, 19:01

Da pitari imaju neke argumente vezane za stadion pa bi ova zajebancija imala smisla, ali ljudi nemaju svoj stadion i imaju obraza pricati o stadionu :facepalm:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 08 jul 2015, 19:01

WC masina?? Izyebali ih danas na ovoj temi, ne znaju jadni vise kud udaraju! Od pocetka teme ovo je najvece karanje sto je neko pretrpio!! :rol: :rol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 08 jul 2015, 19:04

Željooooo je napisao/la:Da pitari imaju neke argumente vezane za stadion pa bi ova zajebancija imala smisla, ali ljudi nemaju svoj stadion i imaju obraza pricati o stadionu :facepalm:
Nemate ni vi stadion, isti ste ko i mi. Da imate stadion ne bi cigle skupljali danas, da imate stadion igrali bi evropu na njemu, da imate stadion ne bi vam Dino Merlin bio trn u oku, pa Alaim regulisao stvar. Imate TEREN na Grbavici, ali STADION NE!!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 08 jul 2015, 19:04

ja ne mogu vise,odoh zajebavat "manijaks" uzivo...
al siljak je sve pokazao o kakvom se klubu ustvari radi...

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 08 jul 2015, 19:12

joker90 je napisao/la:
Željooooo je napisao/la:Da pitari imaju neke argumente vezane za stadion pa bi ova zajebancija imala smisla, ali ljudi nemaju svoj stadion i imaju obraza pricati o stadionu :facepalm:
Nemate ni vi stadion, isti ste ko i mi. Da imate stadion ne bi cigle skupljali danas, da imate stadion igrali bi evropu na njemu, da imate stadion ne bi vam Dino Merlin bio trn u oku, pa Alaim regulisao stvar. Imate TEREN na Grbavici, ali STADION NE!!
Imamo stadion u svom vlasništvu, na kojem igramo utakmice BHT premijer lige, nismo podstanari kao neki. Dinu Merlina kao čovjeka ne volim, gov.no veliko, a kao umjetnik je dobar. Protiv Alaima niko nije napisao nešto ružno, jer je momak uvijek bio korektan bez obzira što je igrao za rivala..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.