Ma nemoguće, taj je bager Koldžo obećao ali mu trebao za čišćenje oko vikendice tako da...Sabinho je napisao/la:Nazire se i krov bgm.![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ma nemoguće, taj je bager Koldžo obećao ali mu trebao za čišćenje oko vikendice tako da...Sabinho je napisao/la:Nazire se i krov bgm.![]()
zeljeznicar1 je napisao/la:Nikakvo cudo to postoji nekih 30 tak godina i tako mislio sam da to znas.Imate to i jos poneki elektricni uredaj ali dobro i to je nesto.
Ali niko od vas da mi odgovori zasto ste se bas vi kitari uzyebali oko ovoga a vi nemate uopste nesto svoje.
Bili **** i sluga drzave kroz historiju za razne ideologije i sisteme. I navijac najvece kurave u historiji ove drzave pa mozda i regiona nama nesto ima
da kaze.
Reče ravaku koja je od prošlog sistema dobila stadion,a sad od svih nivoa vlasti traži da im renoviraju taj isti.Naučila kurava da dobijazeljeznicar1 je napisao/la:Nikakvo cudo to postoji nekih 30 tak godina i tako mislio sam da to znas.Imate to i jos poneki elektricni uredaj ali dobro i to je nesto.
Ali niko od vas da mi odgovori zasto ste se bas vi kitari uzyebali oko ovoga a vi nemate uopste nesto svoje.
Bili **** i sluga drzave kroz historiju za razne ideologije i sisteme. I navijac najvece kurave u historiji ove drzave pa mozda i regiona nama nesto ima
da kaze.
mi sluge a vama ta drzava napravila stadionzeljeznicar1 je napisao/la:Nikakvo cudo to postoji nekih 30 tak godina i tako mislio sam da to znas.Imate to i jos poneki elektricni uredaj ali dobro i to je nesto.
da kaze.
zeljeznicar1 je napisao/la:Nikakvo cudo to postoji nekih 30 tak godina i tako mislio sam da to znas.Imate to i jos poneki elektricni uredaj ali dobro i to je nesto.
da kaze.
Bilo je i dobrih i onih loših provokacija mora se priznati iako je dominirala smajli brigada, ali ti si sebe sa ovim napravio toliko žalosnim da je teško riječima opisati. Svakako si jedan od najvećih jadova na ovom forumuHead je napisao/la:Nije ljubav glaCi
Više sreće drugi put
kažeš Koldžo tako lako.
Vidim da nam ne ide
a još kako moglo je.
Iako odeš ti
bager tvoj znam neće ostati
Nije ljubav glaCi
da bi ti je vratio,
gledaj to sam samo ja,
sam sam paletu donio
Nije ljubav glaCi
pa da ne znam šta ću s' njom,
Nosim je na Grbavicu
pravim Zeljin stadioon.
Nije ljubav glaCi
da bi ti je vratio,
gledaj to sam samo ja,
sam sam paletu donio
Nije ljubav glaCi
Nosim je na Grbavicu
pravimo Zeljin stadioon.
Idi samo, nosi glaCi tamo
Leti, pevaj, visak drugome daj,
ali znaj da Zelji nije kraj.
Nije ljubav glaCi
Nosim je na Grbavicu
pravimo Zeljin stadioon.
[youtube][/youtube]
Ogranicen si ko moj spajz !zeljeznicar1 je napisao/la:Napravili zeljeznicki radnici stadion sta je problem, evo da vas pitam ovdje otvoreno koji je razlog navijanja za fk sarajevo, neki ideal
nesto, pogotvo ovi ljudi izvan grada i kantona, a ima ih i ovdje vjerovatno registrovanih zbog cega oni navijaju.Vi ste kroz svoju historiju sve na silu nesto radili od osnivanja uzimanja igraca, prosirivanja lige da ne ispadnete,onda uvlacenja u supak sda-a gamadi
u ratu te turneje po arabiji i pic ki materini, tako isto i poslije rata sda klub.I kako neko moze navijati za to nesto od kluba.
Hajde u gradu, vecinu ovih sto znam sto navijaju navijaju zato sto su kao sarajlije, ali kako ovi pojedini ljudi iz drugih gradova, iako ih je malo
mogu navijati za takvo nesto?
Pregledaj jos par stranicaChinaglia je napisao/la:ispišaše se ljudi po štrum(p)fovima, mene bi bilo sramota javljat' se poslije ovih podjebavanja![]()
Nemate ni vi stadion, isti ste ko i mi. Da imate stadion ne bi cigle skupljali danas, da imate stadion igrali bi evropu na njemu, da imate stadion ne bi vam Dino Merlin bio trn u oku, pa Alaim regulisao stvar. Imate TEREN na Grbavici, ali STADION NE!!Željooooo je napisao/la:Da pitari imaju neke argumente vezane za stadion pa bi ova zajebancija imala smisla, ali ljudi nemaju svoj stadion i imaju obraza pricati o stadionu
Imamo stadion u svom vlasništvu, na kojem igramo utakmice BHT premijer lige, nismo podstanari kao neki. Dinu Merlina kao čovjeka ne volim, gov.no veliko, a kao umjetnik je dobar. Protiv Alaima niko nije napisao nešto ružno, jer je momak uvijek bio korektan bez obzira što je igrao za rivala..joker90 je napisao/la:Nemate ni vi stadion, isti ste ko i mi. Da imate stadion ne bi cigle skupljali danas, da imate stadion igrali bi evropu na njemu, da imate stadion ne bi vam Dino Merlin bio trn u oku, pa Alaim regulisao stvar. Imate TEREN na Grbavici, ali STADION NE!!Željooooo je napisao/la:Da pitari imaju neke argumente vezane za stadion pa bi ova zajebancija imala smisla, ali ljudi nemaju svoj stadion i imaju obraza pricati o stadionu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.