Sve vise volim Ameriku.Unofficialpage je napisao/la:Čuj Srbi su najviše propatili u BiH. Što su patili? Jesmo li ih mi tjerali? Treba li su biti mirni i niko ne bi patio.
Kinu i Rusiju mrzim. Pogotovo Rusiju, neka vas je sramota.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Kina je prvi i veliki partner Rusije, inace bili su suzdrzani sto znaci isti qurac majku im j.ebem.
USA!
USA!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Ne znači isto, ni protiv ne znači da se zaustavlja, al Rusi su uložili veto.MCMXLVI je napisao/la:Kina je prvi i veliki partner Rusije, inace bili su suzdrzani sto znaci isti qurac majku im j.ebem.
USA!
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Znam da ne znaci na papiru isto, ali u sustini ti ne priznajes genocid ma jbt ih!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Sve je to politika. Kinezi nisu htjeli za da se ne bi suprotstavili Rusima zbog energije ni protiv da se ne bi suprotstavili Amerima zbog tehnologije i proizvodnje i tako vec dugo...MCMXLVI je napisao/la:Znam da ne znaci na papiru isto, ali u sustini ti ne priznajes genocid ma jbt ih!
Nullius in verba
- rob do bagro
- Kontakt:
http://www.tarzanija.com/najodvratnije- ... x-yu-roka/
Ne znam koji su mi gori. Hardkor metalci, hardkor exyurokeri ili hardkor antimetalike. Najjače je što svi misle da neko ima manji IQ jer sluša ono što oni ne mogu smisliti. Gledam šta @Otelo piše i pomislio bi čovjek koji nikad nije poslušao exyu rock da tu nije bilo loše pjesme. I taj EKV toliko hvaljeni za koji kad im nešto kažeš hoće da te ubiju. A meni se od njih 1 pjesma svidjela i to sam joj zaboravio ime. Najgore mi je kad me napadnu kad kažem da baš i ne volim Bijelo Dugme, EKV ili neku drugu grupu.
Poseban pozdrav za @Narina. Ako treba zajedno ćemo prebiti te kerove iz dog trusta, a i prave kerove.
Ne znam koji su mi gori. Hardkor metalci, hardkor exyurokeri ili hardkor antimetalike. Najjače je što svi misle da neko ima manji IQ jer sluša ono što oni ne mogu smisliti. Gledam šta @Otelo piše i pomislio bi čovjek koji nikad nije poslušao exyu rock da tu nije bilo loše pjesme. I taj EKV toliko hvaljeni za koji kad im nešto kažeš hoće da te ubiju. A meni se od njih 1 pjesma svidjela i to sam joj zaboravio ime. Najgore mi je kad me napadnu kad kažem da baš i ne volim Bijelo Dugme, EKV ili neku drugu grupu.
Poseban pozdrav za @Narina. Ako treba zajedno ćemo prebiti te kerove iz dog trusta, a i prave kerove.

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Chat
Sve ce ovo Srbija da isljaka Rusiji. Ne daje se veto na lijepe oci. Sve su to interesi. Medjunarodni sud je rekao da je to genocid, onaj ko ima iole ljudskog u sebi reci ce jasno i glasno da je to genocid. Hajde barem je izglasano da ce biti dan zalosti na nivou cijele drzave.
@Kawhi
ja ne mogu da razumijem da neko nekog ponizava na osnovu muzike, to mi nikad nije bilo jasno. Ako nekog Pejovic cini sretnim i boljim, sto da ne. Nikog ne osudjujem zbog muzike koje slusa. Znam bas dobrih studenata na ovim tezim fakultetima koji slusaju kafanske pjesme, folk, pa sta. To je stvar njihovog ukusa i ne znaci da je zbog toga pametniji ili gluplji.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
@Kawhi

Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 08 jul 2015, 17:28, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nisu mi ni Ameri dragi previše ali draži su mi od Rusamuamerc je napisao/la:Sve vise volim Ameriku.Unofficialpage je napisao/la:Čuj Srbi su najviše propatili u BiH. Što su patili? Jesmo li ih mi tjerali? Treba li su biti mirni i niko ne bi patio.
Kinu i Rusiju mrzim. Pogotovo Rusiju, neka vas je sramota.
Nigerija sudržana, uvijek nas zafrkavaju. Sve ih više mrzim.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Bijelo Dugme, Crvena Jabuka i Plavi Orkestar su tri najveća smeća Ex Yu scene, kad mi neko o SA sceni počne pričat prisere mi se.Kawhi je napisao/la:http://www.tarzanija.com/najodvratnije- ... x-yu-roka/
Nullius in verba
Još samo fali da puste Vučića da dođe 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Meni je prvi album Jabuke sa Ričlom bogovski. Nakon toga nisu imali ništa ni blizu toga. Bolero i ZP su nešto što se uvijek može slušati.Heller je napisao/la:Bijelo Dugme, Crvena Jabuka i Plavi Orkestar su tri najveća smeća Ex Yu scene, kad mi neko o SA sceni počne pričat prisere mi se.Kawhi je napisao/la:http://www.tarzanija.com/najodvratnije- ... x-yu-roka/
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
upravo tako.Tribalian je napisao/la:Isljakali jos 1999. Ne verujem kako se narod pali, bez da imam nameru ikoga da uvredim, u vezi Srebrenice postoji presuda medjunarodnog suda u Hagu , ne kapiram cemu ove rezolucije ?Bosniacum Lilium je napisao/la:Sve ce ovo Srbija da isljaka Rusiji. Ne daje se veto na lijepe oci. Sve su to interesi. Medjunarodni sud je rekao da je to genocid, onaj ko ima iole ljudskog u sebi reci ce jasno i glasno da je to genocid. Hajde barem je izglasano da ce biti dan zalosti na nivou cijele drzave.

Bolero nikad nisam gotivio al ZP i njima slicni bendovi su uvijek bili dobri Elvis Kurtovich i onaj Đurin. izjalovio mi se Exit, a moze se na Krivaju jbgKawhi je napisao/la:Meni je prvi album Jabuke sa Ričlom bogovski. Nakon toga nisu imali ništa ni blizu toga. Bolero i ZP su nešto što se uvijek može slušati.Heller je napisao/la:Bijelo Dugme, Crvena Jabuka i Plavi Orkestar su tri najveća smeća Ex Yu scene, kad mi neko o SA sceni počne pričat prisere mi se.Kawhi je napisao/la:http://www.tarzanija.com/najodvratnije- ... x-yu-roka/

Nullius in verba
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Bombaj Stampa. Jabuka je bila nesto drugo za Zijom, Plavi Orkestar balkanski Gay Direction
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Ex Yu je imalo kvalitetnu scenu zbog veličine zemlje i cenzure smeća tipa Grand. I dosta likova koji nisu bas rock svirali a nastali su u toj sceni tipa Rambo, Dino Dvornik itd...
Nullius in verba
Sad ispada da sam rekao da su svi ljudi koji ne slusaju ey-yu rock glupi a losih pjesama je bilo ali i svaka scena ih ima.
Ali naravno Kawhi nije ni pokusao shvatiti da sam htio reci da je lirikom to bila jedna od najjacih scena i nije se ni potrudio procitati da je sve pljuvanje bilo usmjereno prema danasnjem turbo folku. I ne znam kako je u drugim gradovima no u mom 90% ljudi koji slusaju isti pisu "neznam" "ja nebi" i nisu bas previse obrazovani.
Ali naravno Kawhi nije ni pokusao shvatiti da sam htio reci da je lirikom to bila jedna od najjacih scena i nije se ni potrudio procitati da je sve pljuvanje bilo usmjereno prema danasnjem turbo folku. I ne znam kako je u drugim gradovima no u mom 90% ljudi koji slusaju isti pisu "neznam" "ja nebi" i nisu bas previse obrazovani.
Zadnja izmjena: Otelo, dana/u 08 jul 2015, 17:47, ukupno mijenjano 1 put.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Cenzurisane su i pojedine grupe iz Novog talasa u pocetkuHeller je napisao/la:Ex Yu je imalo kvalitetnu scenu zbog veličine zemlje i cenzure smeća tipa Grand. I dosta likova koji nisu bas rock svirali a nastali su u toj sceni tipa Rambo, Dino Dvornik itd...

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], chelsea358 i 3 gosta.