Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Chat
ja se rokam šumećim tabletama već mjesec dana, magnezijum, kalcuijum, multivitamin. ne znam šta stavljaju u njih, ali sam postao ovisan vrlo brzo. 

Ja cim jedem na kasiku kad je iole toplo ja moram sode bikarbone uzet al ako nema pri ruci, vitinka pomaze.Bosniacum Lilium je napisao/la:Za podrigivanje Sarajevski meni dovoljan, a osjecam se Rade kad je pijem![]()
Inace kod mene se samo trose Sarajevski i ona prirodna Princess (ja je zovem još didovača)
Tako je brate ljevace, samo necural
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Eh to sam zaboravio, soda isto dobra.Heller je napisao/la:Ja cim jedem na kasiku kad je iole toplo ja moram sode bikarbone uzet al ako nema pri ruci, vitinka pomaze.Bosniacum Lilium je napisao/la:Za podrigivanje Sarajevski meni dovoljan, a osjecam se Rade kad je pijem![]()
Inace kod mene se samo trose Sarajevski i ona prirodna Princess (ja je zovem još didovača)
Tako je brate ljevace, samo necural
@DD ja B kompleks i C vitamin uzimam u tabletama redovno, magnezij i multivitamin kao sumece. Dobrog su okusa pogotovo multivitamin.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nećeš vjerovat ali znaći. Mislim da je ovo po prvi put da je dan žalosti na nivou cijele BiH.BelminM23 je napisao/la:http://www.klix.ba/vijesti/bih/vijece-m ... *=facebook
Jel ovo i kod mene dan žalosti ?

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Bio je na nivou drzave i za ono ubistvo u Zvorniku
Zato ima jedna fora. Al' nije pristojna za foruma optužiće me mnogi da pričam gluposti. Uglavnom par ljudi poslije toga, nikad više nije popilo. Iako je naravno sve zajebancija.Heller je napisao/la:Vitinka je najbolja, poslije ručka pa kad podrignem kulturno nako zatrese mi se komsiji auto

I poplave.Bosniacum Lilium je napisao/la:Bio je na nivou drzave i za ono ubistvo u Zvorniku

Koja foraPappy je napisao/la:Zato ima jedna fora. Al' nije pristojna za foruma optužiće me mnogi da pričam gluposti. Uglavnom par ljudi poslije toga, nikad više nije popilo. Iako je naravno sve zajebancija.Heller je napisao/la:Vitinka je najbolja, poslije ručka pa kad podrignem kulturno nako zatrese mi se komsiji auto

Nullius in verba
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Eh da je pala kisa samo u jednom entitetu vidio bi tiBelminM23 je napisao/la:I poplave.Bosniacum Lilium je napisao/la:Bio je na nivou drzave i za ono ubistvo u Zvorniku

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Kaze ovaj Rus da su Srbi mozda i najvise propatili u ratu u BiH, i da bi bilo pogesno bilo koga izdvajati kao krivca.... Sta reci?!

Vrijeme ne postuje Dejtonske granice, Dodik najavio referendumBosniacum Lilium je napisao/la: Eh da je pala kisa samo u jednom entitetu vidio bi ti
Nullius in verba
- masteRofPoker
- Kontakt:
SlevinKelevra je napisao/la:Kaze ovaj Rus da su Srbi mozda i najvise propatili u ratu u BiH, i da bi bilo pogesno bilo koga izdvajati kao krivca.... Sta reci?!
[img]http://www.bosnaonline.org/forum.php/download/file.php?id=428&t=1[/img]
Slusam i ne vjerujem sta covjek prica. Gamad pa hajde, brane svoje lesinare, nista novo.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hahhahaha Rusi, neka vas je sramota. Đubrad Ruska.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- rob do bagro
- Kontakt:
To je se i moglo ocekivati, fasisti brane fasiste.
Zato uzdat se u se i nema drugacije.
Zato uzdat se u se i nema drugacije.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
...pleme rusko...
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Chat
Kao sto rekoh, dugo ce se cekati jos na rezoluciju, dok god ova Ruska **** brane zlocince.

Fašizam.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Muka mi kada vidim za sta se sve koristi Srebrenica i genocid, sve te manipulacije i lazno moralisanje bilo koga... E to je FUJ!!!
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Čuj Srbi su najviše propatili u BiH. Što su patili? Jesmo li ih mi tjerali? Treba li su biti mirni i niko ne bi patio.
Kinu i Rusiju mrzim. Pogotovo Rusiju, neka vas je sramota.
Kinu i Rusiju mrzim. Pogotovo Rusiju, neka vas je sramota.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.