Ma trebali smo mi Celziju u zamjenu ponuditi Barica i Protica, garant bi pristaliHordasOdMalena je napisao/la:Pozz braco, novi sam. Nemam insajderske informacije al cuo sam od jednog lika iz BP1946 da Chelsea za Delaca zeli da nekome proda, odnosno da ga vise ne daju na posudbu i ako im ne stigne neka ponuda da ce nam ga dati, trenutne sanse su 5% da nam dodje. Ponavljam da nisam siguran za ovu informaciju.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- Burberry46
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zavrsili smo sa pojacanjima,ostaje jos da se vidi golman + prodaje poslije europe
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zaboravih dodati info za Barbarica da je dobio drzavljanstvo, nisam to nigdje vidio, a ovo prvo jesamBurberry46 je napisao/la:Pa jarane nema gdje nemaFuadHz je napisao/la:info ?Burberry46 je napisao/la:Ikande, Al Shidi, Barbaric dobio pasos BIH, sve lijepe vijesti danas![]()
![]()
Upravi svaka cast!

Hoćeš da nas tuže ???kengur je napisao/la:Ma trebali smo mi Celziju u zamjenu ponuditi Barica i Protica, garant bi pristaliHordasOdMalena je napisao/la:Pozz braco, novi sam. Nemam insajderske informacije al cuo sam od jednog lika iz BP1946 da Chelsea za Delaca zeli da nekome proda, odnosno da ga vise ne daju na posudbu i ako im ne stigne neka ponuda da ce nam ga dati, trenutne sanse su 5% da nam dodje. Ponavljam da nisam siguran za ovu informaciju.

U novi boj ...
I 20% od njihovog buduceg transferahz033 je napisao/la:Hoćeš da nas tuže ???kengur je napisao/la:Ma trebali smo mi Celziju u zamjenu ponuditi Barica i Protica, garant bi pristaliHordasOdMalena je napisao/la:Pozz braco, novi sam. Nemam insajderske informacije al cuo sam od jednog lika iz BP1946 da Chelsea za Delaca zeli da nekome proda, odnosno da ga vise ne daju na posudbu i ako im ne stigne neka ponuda da ce nam ga dati, trenutne sanse su 5% da nam dodje. Ponavljam da nisam siguran za ovu informaciju.

- HordasOdMalena
- Kontakt:
Pa rekli bi nam ne saljite njih evo vama Delac i pare cemo vam poslati ako trebahz033 je napisao/la:Hoćeš da nas tuže ???kengur je napisao/la:Ma trebali smo mi Celziju u zamjenu ponuditi Barica i Protica, garant bi pristaliHordasOdMalena je napisao/la:Pozz braco, novi sam. Nemam insajderske informacije al cuo sam od jednog lika iz BP1946 da Chelsea za Delaca zeli da nekome proda, odnosno da ga vise ne daju na posudbu i ako im ne stigne neka ponuda da ce nam ga dati, trenutne sanse su 5% da nam dodje. Ponavljam da nisam siguran za ovu informaciju.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Naravno da pozelim dobrodoslicu ikande-u i ja se iskreno nadam da ce pokazati da je kvalitetan igrac prije svega., i naravno svaka cast na potpisivanju ugovora sa novim sponzorom ukratko od mene. 

04.10.2009 !!
-
- Kontakt:
Matej brate moj nikako ti ne stoji ta usrana plava!BelminM23 je napisao/la:

HordasOdMalena je napisao/la:Hoćeš da nas tuže ???hz033 je napisao/la:Ma trebali smo mi Celziju u zamjenu ponuditi Barica i Protica, garant bi pristalikengur je napisao/la:[HordasOdMalena"]Pozz braco, novi sam. Nemam insajderske informacije al cuo sam od jednog lika iz BP1946 da Chelsea za Delaca zeli da nekome proda, odnosno da ga vise ne daju na posudbu i ako im ne stigne neka ponuda da ce nam ga dati, trenutne sanse su 5% da nam dodje. Ponavljam da nisam siguran za ovu informaciju.
Pa rekli bi nam ne saljite njih evo vama Delac i pare cemo vam poslati ako treba
Po 100k eura da ih više ne gledaju očima.

U novi boj ...
Tako se braco dugovi otplacuju, a mi takvih imamo za izvoz

Evo mene s posla, ispostovala je uprava moje zelje od jutros!joker90 je napisao/la:Odoh na posao, kad se vratim hocu da je to sa sponzorima sve zavrseno, da nas novi black Cimirot Ikande potpise i eto ako se desi jos sta lijepo nije na odmet!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Treba nam golman ,napdac i jedna giga/mega ,10-tka.Stojcev,Alispahic to sigurno nisu.
Stojčev i Alispahić su mili/mikro 10-tkaamypitar je napisao/la:Treba nam golman ,napdac i jedna giga/mega ,10-tka.Stojcev,Alispahic to sigurno nisu.

U novi boj ...
Napadac???amypitar je napisao/la:Treba nam golman ,napdac i jedna giga/mega ,10-tka.Stojcev,Alispahic to sigurno nisu.
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar
FK Sarajevo - zauvijek pitar
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Vrijednost ekipe 10.5 miliona na transfermarktu.
Je li ijedan klub iz BiH imao osmocifrenu vrijednost ?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
simon je napisao/la:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
JesteHZ_ilidzaa je napisao/la:Vrijednost ekipe 10.5 miliona na transfermarktu.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.