To je to. Na osnovu broja clanova se moze dosta toga uraditi pa kao krajnji rezultat i taj stadion.Kome nije jasno nek pogleda Gredin intervju jos jednom.Napravite akciju da povedete jos nekog sa sobom i uclanite ga realno je i izvodljivo.DANDY je napisao/la:Najbolja donacija klubu je clanarina i na tome treba raditi da klub nema 800 clanova..u tom smjeru teeba viditi kampanju.Nafuravajte raju da se uclanjuju jer samo time mozete pomoci klubu i izgradnji stadiona....sve ostalo je cista utopija
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
25. godina od rata se nije skupilo za jednu tribinu, a navijaci treba da od usta odvajaju za stadion ili jednu tribinu.
Zalosno sta se sve predlaze.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Izvadio si dio koji ti odgovara, a bit je potpuno drugačija..logme je napisao/la:Vjerovatno ste gledali Srbijanski film "Sedam i po". Ovo me podsjeća na onu dvojicu kada pišu MaradoniŽeljooooo je napisao/la: Po meni je bolje umjesto jedne tribine da se traže pare za cijeli stadion, otprilike 20-30 do 40 miliona pa onda ako bi se skupilo "samo" pet miliona to iskoristiti na zapad npr. jer nam je to uslov da prva pretkola igramo na Grbavici a investitor ne može profitirati od zapada..

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Brate ako ti se ne daje nemoj davat al samo nek se omoguči onima koji bi davali.Elegant je napisao/la:25. godina od rata se nije skupilo za jednu tribinu, a navijaci treba da od usta odvajaju za stadion ili jednu tribinu.
- invincible1921
- Kontakt:
Od kakvog su materijala ove clanske...meni se ucini da su papirne tj kartonske :S ?
=\_1921_/=
Sretno Kvesa

Da se malo našalimo, nadam se da nećeš zamjeriti.Željooooo je napisao/la:Izvadio si dio koji ti odgovara, a bit je potpuno drugačija..logme je napisao/la:Vjerovatno ste gledali Srbijanski film "Sedam i po". Ovo me podsjeća na onu dvojicu kada pišu MaradoniŽeljooooo je napisao/la: Po meni je bolje umjesto jedne tribine da se traže pare za cijeli stadion, otprilike 20-30 do 40 miliona pa onda ako bi se skupilo "samo" pet miliona to iskoristiti na zapad npr. jer nam je to uslov da prva pretkola igramo na Grbavici a investitor ne može profitirati od zapada..
Ja sam zaista da pokušamo pomoći. Tu sam da poguram i finansijski koliko mogu. Ali, znam da kod nas čim pređe s riječi na djela zapinje na svakom koraku.
Uglavnom, pratim, nastojaću da se uključim.
A da upravi predlozite da zarada od ulaznica ide u taj fond za gradnju tribine? Imali ste ove sezone 50.000 navijaca na 15 utakmica domace lige. Ne znam koliko je ulaz, ali ako je i 5KM to je onda 250.000KM. To nisu male pare, a ako bi vec bila takva akcija vjerujem da bi posjeta bila i puno bolja i da bi cijelu sezonu imali euforiju. Nema sanse skupit te pare za koji mjesec, al cijelu sezonu radite neke akcije i mozete skupit i milijun maraka ukoliko vam ovi iz kluba izadju u susret.
Odlicna ideja momci. Ako bi sve bilo transparentno i kad bi znali svi za sta se skuplja, vjerujem da bi se mogle fine pare skupiti. Ja sam recimo u Americi i nisam u mogucnosti kupovat clanske i ostalo ali bi rado donirao za klub koji volim a vjerujem da bi i mnogi kad bi bilo dobro reklamirano. Neko 1$ neko 20$ dali bi mnogi kad bi postojao jednostavan nacin doniranja.
Ja bi licno odradio jednu subotu i donirao sve iskreno. Ima nas koji bi pomogli a koji nemamo i ne mozemo kupit clansku.
Ja bi licno odradio jednu subotu i donirao sve iskreno. Ima nas koji bi pomogli a koji nemamo i ne mozemo kupit clansku.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Dobar primjer, od par cigli ispred stadiona začas dođosmo do 40 miliona.logme je napisao/la:Vjerovatno ste gledali Srbijanski film "Sedam i po". Ovo me podsjeća na onu dvojicu kada pišu MaradoniŽeljooooo je napisao/la: Po meni je bolje umjesto jedne tribine da se traže pare za cijeli stadion, otprilike 20-30 do 40 miliona pa onda ako bi se skupilo "samo" pet miliona to iskoristiti na zapad npr. jer nam je to uslov da prva pretkola igramo na Grbavici a investitor ne može profitirati od zapada..

Ali ima ovdje dobrih ideja.
FK Željezničar 1921
-
- Kontakt:
Samo neko ko kupi klub moze imati interes da gradi stadion, nema teorije da se skupe bilo kakvi milioni sa nekakvim akcijama, ne budite djeca ba, ljudi jedva kraj s krajem krpe. A posto se klub ne moze kupiti taj lovator se nikada nece ni pojaviti, grad ga sigurno nece nikada izgraditi, raja mozda i skupi za 20 godina da se istok adaptira i to je to, sve ostalo je samo mastanje
U okviru današnje press konferencije FK Željezničar, tim sa Grbavice je objavio i produženje saradnje sa kompanijom Porsche BH d.o.o. kroz brend ŠKODA.
Predstavnicima medija prvo se obratio direktor Porschea, Senad Olovčić.
“Kompanija je počela da radi 01.07.2015. godine te smo zastupnici i svih VW vozila u BiH. Danas ćemo potpisati jedan značajan dokument za nas, ali i za Željezničar. Na ovaj način želimo dati podršku klubu u potpunosti. Mi, kao brend Škoda, smatramo da je Željezničar jedna kvalitetna priča te smo odlučili dati našu podršku.”
Okupljenim novinarima obratio se i direktor Željezničara, Mirsad Šiljak.
“Izuzetno mi je zadovoljstvo da nastavljamo saradnju sa Porscheom, drago mi je da su moje bivše kolege prepoznale da se treba reklamirati kroz Željezničar, a nadam se da ćemo i u budućnosti nastaviti ovu saradnju.”
Saradnja je potpisana na godinu dana sa mogućnošću produženja.
Predstavnicima medija prvo se obratio direktor Porschea, Senad Olovčić.
“Kompanija je počela da radi 01.07.2015. godine te smo zastupnici i svih VW vozila u BiH. Danas ćemo potpisati jedan značajan dokument za nas, ali i za Željezničar. Na ovaj način želimo dati podršku klubu u potpunosti. Mi, kao brend Škoda, smatramo da je Željezničar jedna kvalitetna priča te smo odlučili dati našu podršku.”
Okupljenim novinarima obratio se i direktor Željezničara, Mirsad Šiljak.
“Izuzetno mi je zadovoljstvo da nastavljamo saradnju sa Porscheom, drago mi je da su moje bivše kolege prepoznale da se treba reklamirati kroz Željezničar, a nadam se da ćemo i u budućnosti nastaviti ovu saradnju.”
Saradnja je potpisana na godinu dana sa mogućnošću produženja.
Željeznicar za život cijeli !
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Naravno da je mogucnost da raja 'napravi' tribinu skoro pa nikakva, ali raja moze pokrenuti pricu, skupiti barem dio novaca, mozda neko nadje neko investitora.... Sve je bolje od ovog danasnjeg stanja. Pa, zamisli samo da ti je neko 2003. rekao da ce Grbavica biti u istom, ako ne i u gorem stanju za 12 godina. Pomislio bi da smo propali i da igramo Kantonalnu ligu.
Klub smo sa ubjedljivo najvecom navijackom masom u drzavi, to se mora iskoristiti sto prije.

- samogrbavica
- Kontakt:
Ma ima navijaca na Grbavici pusti ti ove sto supljiraju. Zaradi se tu na kartama nije to bas da nema love, ali tu se ne bi moglo odvajati nista jer imas platiti organzaciju utamice, policiju, osiguranje i jos da odvajas od karte ne moze. Samo s strane ali da je transparetno i da svakih 7 dana znas koliko je love uplaceno.Signore je napisao/la:A da upravi predlozite da zarada od ulaznica ide u taj fond za gradnju tribine? Imali ste ove sezone 50.000 navijaca na 15 utakmica domace lige. Ne znam koliko je ulaz, ali ako je i 5KM to je onda 250.000KM. To nisu male pare, a ako bi vec bila takva akcija vjerujem da bi posjeta bila i puno bolja i da bi cijelu sezonu imali euforiju. Nema sanse skupit te pare za koji mjesec, al cijelu sezonu radite neke akcije i mozete skupit i milijun maraka ukoliko vam ovi iz kluba izadju u susret.
Ali hajd kod nas radi nesto transparentno pa ne ide. Nego nafurajte se sad ce clanske to je taj marketing. Ja trebam da idem po gradu da furam raju da kupuju clanske a da oni sjede u foteljama i cekaju platu i cvaju, pa gdje to ima ..

Zadnja izmjena: samogrbavica, dana/u 08 jul 2015, 15:37, ukupno mijenjano 3 puta.
KHAJ PRICE
- SarajlijaTM
Kaze neko,ima 1000 nas pacijenata,koji sve kupuju,sve placaju. E sad samo zamislite da smo u zadnjih 20g mesecno izdvojili po 5-10km za stadion,eto samo nas 1000,sad bi bilo izmedju 1200000km i 2400000km za izgradnju stadiona.
Ko zna,mozda za 10 godina nam neko nesto napravi,a mozda neko drugi opet ovu pricu potegne...
Ko zna,mozda za 10 godina nam neko nesto napravi,a mozda neko drugi opet ovu pricu potegne...
kako sam funkcionisemo, nikad vidjeti grupa eurokupova necemo. Znaci u startu si prekrizen. Pa hajmo se onda rasformirati koji qrac igramo...eto to je tvoja logikaperodeformero je napisao/la:Samo neko ko kupi klub moze imati interes da gradi stadion, nema teorije da se skupe bilo kakvi milioni sa nekakvim akcijama, ne budite djeca ba, ljudi jedva kraj s krajem krpe. A posto se klub ne moze kupiti taj lovator se nikada nece ni pojaviti, grad ga sigurno nece nikada izgraditi, raja mozda i skupi za 20 godina da se istok adaptira i to je to, sve ostalo je samo mastanje
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
Bitno je da smo se pokrenuli s mrtve tacke. Ono sto godinama smo propustili, sad mozemo nadoknaditi. Nadam se da ce u Klubu prepoznat situaciju i vec sutra od 23:00h krenuti sa pripremom za drugo pretkolo, pa ko god bio protivnik.. Reklama je cudo. Sto se tice stadiona, drago mi je sto 90% raje racionalno razmislja. Ovo bi mogao biti dobar projekat. Ako nista, mozemo skupiti pare za reflektore na pomocnom a i da se napravi objekat gdje bi bila nasa teretana, za seniore i omladince.. Juriiiiiiš
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Janje ide pred drugo predkolo, ovo je novi redovni sponzor godinu dana.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
nije to. ovo je bilo i ASAom i sad je produženo na novu firmu pošto je porsche preuzeo distribuciju vw koncerna...
Trenutno korisnika/ca: roccosiffredi, WeekendOffender i 24 gosta.