pazi se mg mivele, proguli brate moj, to nije normalno.Dex je napisao/la:
Naravno, za ramazan samo kisela voda, a kako je krenulo i izvan ramazana

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
pazi se mg mivele, proguli brate moj, to nije normalno.Dex je napisao/la:
Nemas sta provjeravati, prva klasa, jos si upisao smjer koji vecinom popunjavaju zene.Otelo je napisao/la:Hvala![]()
Sad treba pratiti nove trebe u FPN grupi na FPN, da se provjeri potencijal
Hoces stari akaunt da vratis ?elbflorenz je napisao/la:a usao u kucu poslije 1. Nisam mogao sve pohvatati na mobitelu. Kada sam dosao zaboravio.arelinho je napisao/la:
a bjezi ljevak sinoc te pozdravim ovdje,a ti nista da odgovoris![]()
![]()
Nisi jedini da sam ga nenamjerno izostavio, ako se dobro sjecam i tribalian je jedan od tih.
Nema veze, ne treba.arelinho je napisao/la: Hoces stari akaunt da vratis ?
@Cashman je pitao nakon par dana od bana da ako si zainteresovan moze ti vratiti stari akaunt
Momčino, kad ćemo na kiselu ?Nerminovic je napisao/la:Dex![]()
![]()
Samo Sarajevski kiseljak sad, Rade Šerbedžija likes thiselbflorenz je napisao/la:pazi se mg mivele, proguli brate moj, to nije normalno.Dex je napisao/la:
Sarajevski... to nje vidjelo Sarajeva.Dex je napisao/la:
Samo Sarajevski kiseljak sad, Rade Šerbedžija likes this
Ja te 5 puta ovdje prozivam, kad god postavim pjesmu, maksuz selam za tebe.elbflorenz je napisao/la:Sarajevski... to nje vidjelo Sarajeva.Dex je napisao/la:
Samo Princess iz Tesnja.![]()
![]()
Ostalo je samo ime, Jamnica vuče sve konce, i knowelbflorenz je napisao/la:Sarajevski... to nje vidjelo Sarajeva.Dex je napisao/la:
Samo Princess iz Tesnja.![]()
![]()
Ma samo dobar marketing komsija iz Kiseljaka. Koriste Sarajevo da se bolje proda.Dex je napisao/la: Ostalo je samo ime, Jamnica vuče sve konce, i know![]()
Princess liječi sve moguće bolesti, samo je slabog okusa
BelminM23 je napisao/la:
Ja te 5 puta ovdje prozivam, kad god postavim pjesmu, maksuz selam za tebe.
elbflorenz je napisao/la:
I onaj rodijak od Bojica iz Doboja je nesto postavljao.![]()
Ma prob'o sam što je najgore.Znam da je u SA kiseljaku nagomilano CO2, al yebiga, čovjek voli jači okus, džaba hemija onolika.U ovom slučaju ne važi "Samo nečural bajo moj"elbflorenz je napisao/la:Ma samo dobar marketing komsija iz Kiseljaka. Koriste Sarajevo da se bolje proda.Dex je napisao/la: Ostalo je samo ime, Jamnica vuče sve konce, i know![]()
Princess liječi sve moguće bolesti, samo je slabog okusa
da si probao taj lafo SA kiseljak sa izvora, onda ne bi napisao da princess ima slab okus. jedino ako ti volis kada ti uvale hemiju u vodu.
BelminM23 je napisao/la:
Ja te 5 puta ovdje prozivam, kad god postavim pjesmu, maksuz selam za tebe.
elbflorenz je napisao/la:
I onaj rodijak od Bojica iz Doboja je nesto postavljao.![]()
U Tešnju samo ko neće da radi, nema posla, ostali svi imaju, firmi ko blata.Dex je napisao/la:
U Tešnju samo te izvore i imaju, kako loš grad za naš kanton![]()
Koji su onda degeni, koji dođu iz Tešnja u Zavidoviće raditBelminM23 je napisao/la:U Tešnju samo ko neće da radi, nema posla, ostali svi imaju, firmi ko blata.Dex je napisao/la:
U Tešnju samo te izvore i imaju, kako loš grad za naš kanton![]()
I naravno babini sinovi, oni su nezaposleni.
Alkohol je veliki problemBosniacum Lilium je napisao/la:Sabura samo @Dex i polako. Ja sam krajem srednje saznao sta je dzumaEvo recimo nisam ni ja redovan, ali recimo taj alkohol mi ne fali ni sekunde, a pio sam ga nekad u potocima
priroda, sve sto je prirodno mora valjati.Bosniacum Lilium je napisao/la:
Tesnjaska voda je najkvalitetnija sto jest' jest'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.