FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

SarajlijaTM

Re: FK Željezničar

Post Postao/la SarajlijaTM » 08 jul 2015, 12:41

Pa naravno,ima youcaring preko kojeg se to uplacuje i idu takve akcije,ali ljudi to ostaviti za dijasporu,ovdje mali broj ljudi uopste zna sta je to,ovdje su nam telekomi jedina sansa,koliko god da uzimaju,a mislim da ne moze biti preko 20%.

Ljudi,neka neko napravi anketu,bude li vas 200 min reklo da,ja opet kazem odoh sam u klub,a ako neko jos hoce bujrum.Neka traje anketa mjesec dana

Dandy- jeste izmedju ostalog i predstavnik navijaca,eto pitaj ga,a to za sekretara,znam,ali i vodi se kao sekretar navijaca.znam sta hoces reci...
I ako nisi za ovo,zaobidji,ali ne opstruiraj,niko ne tjera nikoga,da donira,ne tjeraj ni ti da ne donira i niko nikome hljeb ne uzima iz usta sigurno.

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 08 jul 2015, 12:45

Ko ti bolan ne bio opstruira jesili dobar drug.Iznosim svije misljenje drug opusti se malo.Zelim ti svu srecu u mastanju i da barem Milion skupite.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 08 jul 2015, 12:48

teško je očekivati da bi to sve imalo neki značajan i kontinuiran odziv kad se vidi prvi i osnovni segment - kupovina karte i dolazak na utakmicu. ljudi neće na "obične" utakmice. kako onda očekivati nešto što je po prirodi stvari veći korak, korak više? dođi ba na utakmicu. ne ti, znam da ti dolaziš...ali kakve donacije kad ljudi neće na utakmicu?

sz21
Kontakt:

Post Postao/la sz21 » 08 jul 2015, 12:49

Imal kakvih novosti red bi bio sad nekad haha :D
Sta se prepirete ljudi, bit ce kako bude, jest da uprava sporo radi al eto jbg-a bit ce nekad
" Jednom ZELJEZNICAR uvijek ZELJEZNICAR, to je tako " I.O
51%

Peterski
Kontakt:

Post Postao/la Peterski » 08 jul 2015, 12:51

Broj za donaciju "budi Zeljo " bi bez problema omogućio da sami sebi budemo generalni sponzor.
Jači od ratova, režima i partija. 1921

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 08 jul 2015, 12:51

Evo info o brojevima telekoma za pomoc nekome/necemu,humanitarnim brojevima. Telekom ne uzima proviziju na humanitarne akcije!!!

Nazovite broj 1444 sa svog mobitela,besplatan je takodjer,pa ko ne vjeruje,neka provjeri!

Ok dandy,sretno i tebi.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 08 jul 2015, 12:52

Ja sam skeptican oko ovog prijedloga koji je iznio @SarajlijaTM. Vratimo se samo malo u prošlost, kad je klub zvao navijace da čiste snijeg, koliko se ljudi odazvalo,? zbog cega je ugašen projekat Željo TV ? ljudima iz dijaspore bilo skupo dati pare da bi mogli u HD-u gledati tekme Želje koje su kasnije gledali na nekim divljim streamovima koji su bili besplatni. Ljudi u klubu imaju plan, treba ih pustiti da rade samo, mi navijači se trebamo organizovati i pocupat korov, očistiti stolice na stadionu, itd ..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 08 jul 2015, 12:53

DANDY je napisao/la:Ko ti bolan ne bio opstruira jesili dobar drug.Iznosim svije misljenje drug opusti se malo.Zelim ti svu srecu u mastanju i da barem Milion skupite.
Ja vam predlazem da poslusate dandya jer vam govori iz licnog iskustva i realnih dogadjaja.
Operater uzima i do 70% od sms pa nebi to bila pomoc Zelji nego nekom drugom.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 08 jul 2015, 12:54

pesimista je optimista sa iskustvom :mrgreen:

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 08 jul 2015, 12:57

Dobar prijedlog treba ovo pokusat iskoristit dok smo nabrijani svi, bit ludi i razmisljat da mozemo :D Donacije preko neta i brojevi za onoga ko nije u tim vodama su po meni najbolja kombinacija. S obzirom da nam je Telecom sponzor mozda se moze sa njima dogovoriti da nam spuste proviziju.

@SarajlijaTM ja se dobrovljno javljam da napravim kompletan sistem placanja preko interneta skroz besplatno, ako treba kupicu domenu od sebe
budizeljo.ba il nesto slicno, javni counter uplata koliko smo skupili i koliko se uplatilo na racun kluba, zahvalnice za uplatu na mail print neki pdf onda poseban sistem za firme na primjer napravimo javno koliko je koja firma uplatila to ih mozda natjera da uplacuju vise svasta nesto jer ce im bit u interesu da se vidi da su pomogli. Hajmo ljudi ovo izgurat ima nas od Amerike do Australije mozemo mi to.
Zadnja izmjena: zubanovic89, dana/u 08 jul 2015, 13:02, ukupno mijenjano 1 put.
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 08 jul 2015, 12:59

Komsije moj vam je savjet da ne odustajete,sta god da uradite ili prikupite vise ce biti nego da nista niste uradili.I ako ne skupite dovoljno za nesto ozbiljno odnesite pare u narodnu kuhinju

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 08 jul 2015, 13:01

Željooooo je napisao/la:Ja sam skeptican oko ovog prijedloga koji je iznio @SarajlijaTM. Vratimo se samo malo u prošlost, kad je klub zvao navijace da čiste snijeg, koliko se ljudi odazvalo,? zbog cega je ugašen projekat Željo TV ? ljudima iz dijaspore bilo skupo dati pare da bi mogli u HD-u gledati tekme Želje koje su kasnije gledali na nekim divljim streamovima koji su bili besplatni. Ljudi u klubu imaju plan, treba ih pustiti da rade samo, mi navijači se trebamo organizovati i pocupat korov, očistiti stolice na stadionu, itd ..
Jarane,mi svi jesmo skepticni,pouceni iskustvom,ali mi to iskustvo takodjer govori,da mi prvi,nismo nista ni pokusali uraditi svih ovih godina.
Ok sad ce neko reci,sto ja to da radim,ja kupujem kartu i clanski,neka se brine ko treba da se brine,ok,to je njegovo pravo. Ali ja licno osim toga vidim da taj ko radi,bas i ne radi kako treba i zasto onda ne bi slusao neciju ideju ako nista.

Shvatam skeptike u potpunosti,ali molim ih takodjer da oni shvate one koji nisu skeptici i kao nesto nije uspjelo,ne mora znaciti da nista nece uspjeti. i ne mozes znati dok ne probas

@zubanovic-Svaka cast zubane,samo to treba prvo dogovoriti ovdje,jesu li raja za to,pa da se ode do kluba,da klub aminuje,pa onda potpomoci kampanju i sve te popratne stvari.
Mislim da bi bila dovoljna samo baner reklama na zvanicnoj koja ce usmjeravati na youcarring i broj koji se moze zvati

@orton - i to je prijedlog,aferim :thumbup:

amelTm
Kontakt:

Post Postao/la amelTm » 08 jul 2015, 13:02

daj ba ljudi uozbiljite se, kakve donacije kakvi bakraci bilo je dosad donacija pa smo vidjeli kako su prosle...izgleda vama bas dosadno u zivotu

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 08 jul 2015, 13:03

@zubanovic89 ti domenu ja ću platiti hosting.

Hajmo se pokrneuti misa mu.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 08 jul 2015, 13:04

hajde neka neko napravi anketu,da vidimo koliko je raje za koliko nije,pa da se zna na cemu smo.neka anketa traje mjesec,15dana,svejedno.
poslje toga idemo do kluba ako prodje

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 08 jul 2015, 13:06

DANDY je napisao/la:I manite se prica o donacijama.Ljudi nemaju hljeba jesti a jos bi da vam penzioneri doniraju 5 km....
Nek svako donira koliko moze. Penzioner marku, neko 100 i prosjek odlican! Treba samo naci neki nacin da nam niko ne uzima procenat od tog sto iskupimo, i treba neko da ugrubo izracuna koliko bi novaca trebalo da se Grbavica osposobi barem za ova pretkola.

Edvin_manijak
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_manijak » 08 jul 2015, 13:10

kakvih sve budala ovdje ima bože sačuvaj

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 08 jul 2015, 13:11

raja cijenim svaki pokusaj pomoci klubu, ali mislim da je trenutno najveca pomoc kupovina clanske godisnje i dresa
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 08 jul 2015, 13:12

SlevinKelevra je napisao/la:
DANDY je napisao/la:I manite se prica o donacijama.Ljudi nemaju hljeba jesti a jos bi da vam penzioneri doniraju 5 km....
Nek svako donira koliko moze. Penzioner marku, neko 100 i prosjek odlican! Treba samo naci neki nacin da nam niko ne uzima procenat od tog sto iskupimo, i treba neko da ugrubo izracuna koliko bi novaca trebalo da se Grbavica osposobi barem za ova pretkola.
Uslov bi bio zapadna tribina sto znaci minimalno 5 miliona :)
Hocete li da pomognete najbolja stvar je kupite clanske i dodjite na utakmice.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

BlueFamily
Kontakt:

Post Postao/la BlueFamily » 08 jul 2015, 13:12

ChWilla je napisao/la:nažalost mi bi bili nosilac i ne bi igrali protiv poljskog želje nego isto protiv nekih maltežana ili luksemburžana...
E pa zbog tog mi je i najviše krivo,lagano bi do playy offa europa lige dosli,ali nadam se da ce biti jos ovakvih sansi,a da to ova uprava nece za.ebat.Poceo sam polahko da im vjerujem,dosadasnji rezultati pokazuju da se nesto "vrti''
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, avalPacidoroP, b00t, Bordo10, F1921B, Google Adsense [Bot], Napapijri, nindza, OzmoodPinglewood, Pablo11, Proximic, roccosiffredi, tiagofaria25 i 119 gostiju.