Ovaj tek potpisao, a već ložiAmca007 je napisao/la:Ljubav sam osjetio vec na aerodromu MA MRS hahahahaha

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ovaj tek potpisao, a već ložiAmca007 je napisao/la:Ljubav sam osjetio vec na aerodromu MA MRS hahahahaha
Damuhamedhulk je napisao/la:Ugovor sa Shidi potpisan na godinu dana. Hm, premalo? Ili se ceka da se vidi da klub/Shidi ozbiljno razmislja o projektu stadion?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
pitic je napisao/la:Ah, ah kada bi još na neki način Lecha izbacili pa gdje bi nam kraj bio razgrnuli bi sve oko sebe ovu narednu sezonu.
Ja ne mogu ni da zamislim sta bi bilo. To bi znacilo da preskacemo po dvije stepenicepitic je napisao/la:Ah, ah kada bi još na neki način Lecha izbacili pa gdje bi nam kraj bio razgrnuli bi sve oko sebe ovu narednu sezonu.
Donesi ciglu!Amca007 je napisao/la:Mozemo li mi kao navijaci da pomognemo klubu oko izgradnje stadiona?![]()
![]()
![]()
![]()
Moramo na njima nesto napisat, tipa godine titula i tako toMrWhite je napisao/la:Donesi ciglu!Amca007 je napisao/la:Mozemo li mi kao navijaci da pomognemo klubu oko izgradnje stadiona?![]()
![]()
![]()
![]()
Vidi druze, gluposti il ne, to za mene nije uredu. Bavio sam se sportom 15 godina, i znam sta znaci ovakva "opustanja".. Ja ne zelim da vjerujem da smo mi namjewrno odigrali ovako kako smo odigrali, iz raznoraznih razloga... Al eto, ljudi znaju sta radeMortemHz je napisao/la:Zip haj sve to ali pricas gluposti brate...nista to nije kako si ti zamislio vjeruj mi
Visak cemo na Grbavicu poslaati....Amca007 je napisao/la:Moramo na njima nesto napisat, tipa godine titula i tako toMrWhite je napisao/la:Donesi ciglu!Amca007 je napisao/la:Mozemo li mi kao navijaci da pomognemo klubu oko izgradnje stadiona?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa dobro prijateljska je utakmica nije nikakvo pustanje i stimanje jednostavno odigrali smo lezerno zato sto su bili na tribini skauti leha ,sad dalo bi se raspravljati da li je to uredu ili ne ,bitno je kakvo je u ekipi razmisljenje , atmosfera a i da smo dobili 3-0 nebi bio neki veliki pokazatelj pred leh ,osim sto bi mi na forumu mislili da smo najbolji i da cemo pocepat leha .Zip je napisao/la:Vidi druze, gluposti il ne, to za mene nije uredu. Bavio sam se sportom 15 godina, i znam sta znaci ovakva "opustanja".. Ja ne zelim da vjerujem da smo mi namjewrno odigrali ovako kako smo odigrali, iz raznoraznih razloga... Al eto, ljudi znaju sta radeMortemHz je napisao/la:Zip haj sve to ali pricas gluposti brate...nista to nije kako si ti zamislio vjeruj mi![]()
Lakse bi mi bilo da je to bio samo los dan, al ovde se povukla prica oko tog "namjestanja", foliranja, Lechovim predstavnika...
Radi se na papirima za 1. kolo PL tako da cisto cisto sumnjampaulus je napisao/la:Ocel moc Ikande nastupit protiv Lecha ?
Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, rimljanin90, Samozdravlje, tajsamja i 42 gosta.