FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ZaLe98
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ZaLe98 » 08 jul 2015, 11:55

A ja zna se dobro ko nema, HAHAHA :D
Evo ne znam..

Alpasinac
Kontakt:

Post Postao/la Alpasinac » 08 jul 2015, 12:00

Hoce li vise taj mustuluk :D

epidemija
Kontakt:

Post Postao/la epidemija » 08 jul 2015, 12:09

FK Sarajevo danas je dobio novog zlatnog sponzora – Al Shiddi grupaciju, a ugovor je potpisan u press sali hotela “Bristol”.

Nastalom poslovnom saradnjom, FK Sarajevo dobio je dodatnu i značajnu podršku u ostvarivanju budućih klupskih ciljeva na marketinčkom i finansijskom planu.

“Težimo da budemo među klupskim sponzorima imamo kvalitetne sponzore, koji su na određen način investitori u Bosni i Hercegovini. U ovom trenutku moram istaći svoje zadovoljstvo što je Al Shiddi grupacija, koja je svakako značajan investitot u našu državu, prepoznala FK Sarajevo kao kolektiv koji je pogodan za saradnju i vjerujem da će ona biit kvalitetna za obje strane. Naš klub, svakako, otvoren je za saradnju za sve domaće i strane kompanije”, rekao je predsjednik Upravnog odbora FK Sarajevo, Edis Kusturica.

Na današnjoj press konferenciji, osim Edisa Kusturicem ispred FK Sarajevo, svoje zadovoljstvo ozvaničenjem saradnje sa Al Shiddi grupacijom iskazao je i generalni direktor, Dino Selimović.

“Danas sam izrazito ponosan što u Bordo porodicu sponzora ulaze kompanije iz Al Shiddi grupacije, koja je vrlo uspješno proteklih godina realizovala niz investicijskih projekata u našoj državi. Vjerujem da je ovo, s Božijom pomoći, početak jedne uspješne, dugoročne saradnje, najboljih sa najboljima. Zahvaljujem se vlasnicima grupacije na ukazanom povjerenju šampionima Bosne i Hercegovine.”, rekao je Selimović.

Ispred Al Shiddi grupacije, koja je bh. javnosti dobro poznata po uspješnim investiranjema u glavni grad države, obratio se generalni direktor firme Shad Invest, Samid Sinanović, koji je također istakao svoje zadovoljstvo zbog saradnje sa FK Sarajevo.

“Al Shiddi grupaciju i FK Sarajevo najviše povezuju veliki entuzijazam, motiv, volja i rad, vjerovanje u ideju koja se na početku činila nemogućom. Upravo zahvaljujući maestralnom radu članova kolektiva ideje su zaživjele, FK Sarajevo je danas tu gdje jeste, sa četiri osvojena trofeja protekle sezone. S druge strane, naši projekti govore sami za sebe među kojima ćemo istaći, pa tako je hotel “Bristol” najbolje ocjenjeni hotel u državi, a SCC najatraktivniji shopping centar. Trenutno radimo na jedinstvenom projektu Sarajevo Poljine Hills, prvom rezidencijalnom naselju ovog tipa na našim prostorima ikada, sa 211 vila i 250 stanova, zajedničkim sadržajima i jednim potpuno novim načinom življenja. Uspjeli smo prepoznati trud i odlučili da na neki način spojimo dvije šampionske strane, Al Shiddi grupaciju sa trofejima u poslovnom svijetu, i FK Sarajevo sa svojim trofejima u fudbalu. Kao rezultat očekujemo nove medalje, nove uspješne priče i radujemo se budućoj saradnji sa jednim od najbolje organizovanih sportskih kolektiva u BiH.”, izjavio je Sinanović.
Zadnja izmjena: epidemija, dana/u 08 jul 2015, 12:11, ukupno mijenjano 1 put.

xbox
Kontakt:

Post Postao/la xbox » 08 jul 2015, 12:10

Potpisali su ugovor sa Al Shidijem. Al gdje Harmony :D

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 08 jul 2015, 12:10

FK Sarajevo potpisao sponzorski ugovor sa Al Shiddi grupacijom

slika

http : / / **** com/fk-sarajevo-potpisao-sponzorski-ugovor-sa-al-shiddi-grupacijom/
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

hifans
Kontakt:

Post Postao/la hifans » 08 jul 2015, 12:12

Valjalo bi da neko od novinara napravi stream

vjesnicar
Kontakt:

Post Postao/la vjesnicar » 08 jul 2015, 12:17

vjesnicar je napisao/la:Da rijesimo sve dileme, sponzor je Al Sheedi! :opaopa: :opaopa:
:tralala: :bih: :opaopa:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 jul 2015, 12:17

Bravo upravo!

:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 08 jul 2015, 12:20

Pantelija je napisao/la:sami se pronadju a niko ih i ne pomene

:lol: :lol: :lol: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :tokralju: :tokralju: :bow: :bow:

btw.

Sada pogledah ovaj clip. Oštraković :o :o :shock: :? šta ispade po vama da je puštao golove radi Lechovih ljudi da ovi prenesu u klub da su kod nas svi levati počevši od golmana pa nadalje :lol: Davno sam ja govorio ovde da nas levati špijuniraju u Sloveniji. Jel ovaj Oštraković kod nas došao džaba ili za nekih 30 000 eura :?: :?:

Čestitam upravi i svima nama na novom sponzoru Al Shiddi-u :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :bow:
SRETAN BROJ - 1725

Nantess
Kontakt:

Post Postao/la Nantess » 08 jul 2015, 12:21

Ide Harmony upravo ;-)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 08 jul 2015, 12:22

ovo sto radi uprava je nenormalno , za ne povjerovat

nadam se da su ove pripremne bile samo mazanje ociju poljacima, jer ako je to sve sto mozemo dati onda ce biti silovanje od strane Lecha. u ovoj sezone sarajevo se mora debelo izdignuti iznad ostalih timova u PL.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

Alpasinac
Kontakt:

Post Postao/la Alpasinac » 08 jul 2015, 12:24

Mmmmmmmmmmmmmm :tralala: :tralala: :tralala: :opaopa: :opaopa: :opaopa:

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 08 jul 2015, 12:24

Nantess je napisao/la:Ide Harmony upravo ;-)

gdje ide?

jeli potpisao vise ??

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 jul 2015, 12:26

:opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: Ikandeeee
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 08 jul 2015, 12:26

Mozemo li mi kao navijaci da pomognemo klubu oko izgradnje stadiona? :D :D :D :D :D
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

epidemija
Kontakt:

Post Postao/la epidemija » 08 jul 2015, 12:27

Na današnjoj press konferenciji, FK Sarajevo predstavio je i novo pokačanje. Redove šampiona naše domovine i zvanično je pojačao nigerijski fudbaler Harmony Ikande.

Dvadesetčetverogodišnji igrač sredine terena potpisao je dvogodišnji ugovor sa Bordo timom, a sportski direktor Bordo tima, Abdulah Ibraković, bio je itekako zadovoljan uspješno obavljenim transferom.

“Našem novom igraču želim puno sreće i uspjeha u FK Sarajevo. Vjerujem da će se ubrzo uklopiti u naš tim i pokazati svoj kvalitet na terenu”, rekao je Ibraković nakon svječanog dijela press konferencije na kojoj je FK Sarajevo dobio novog sponzora.

Predstavnicima medija se obratio i Ikande, rekavši da je sretan zbog dolaska u Fudbalski klub Sarajevo.

“Jako sam sretan što sam potpisao ugovor sa FK Sarajevo. Nekoliko dana već boravim u klubu i prvi utisci su odlični. Nadam se da ću opravdati očekivanja u mom novom klubu.”, rekao je Ikande.

Harmony Ikande rođen je 17.08.1990. godine u gradu Kano u Nigeriji. U svojoj dosadašnjoj karijeri igrao je za Milan, Monzu, Poggibonsi, Extremaduru, Honved, Beitar Jerusalem i Hapoel Tel Aviv. Za “A” reprezentacije odigrao je jednu utakmicu.

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 08 jul 2015, 12:29

Ljubav sam osjetio vec na aerodromu MA MRS hahahahaha
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 08 jul 2015, 12:29

kada dam rek"o da je dejo pfaff za oshtrog malo sam pretjer"o,pa od ovog lavora je i plakalo bolji

VVVBK

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 08 jul 2015, 12:31

Ugovor sa Shidi potpisan na godinu dana. Hm, premalo? Ili se ceka da se vidi da klub/Shidi ozbiljno razmislja o projektu stadion?

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 08 jul 2015, 12:31

Sjećate li se početaka projekta Ja sam Sarajevo?

Daleko ovo dogura!
#JasamSarajevo

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: pitara i 16 gostiju.