Mi ćemo dati podršku kao i uvijek do sada, a na njima je ne da trče nego da letee svih 90 minuta, bila tekma LP ili PL ...

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
I menijoker90 je napisao/la:Apsolutna podrska Dzeni bratu. Ovi sto bi ga tjerali nakon prijateljskih nek mu se dobro napuse qrca!
ma brate ne znam sta da mislim vise eto, samo da hoce doc vise ta utakmica sa Lechom i da ih vidim kako izlaze na teren pa nek bude sta bit moraMCMXLVI je napisao/la:Evo ti odgovora. Igramo svaku utakmicu na jako velikoj vrucini i da zbog toga nam se svaka utakmica prekida 2-3 puta. Nasi igraci jednostavno nemaju snage kao sto su imali nasi protivnici. Sjeti se npr. nase reprezentacije u Brazilu. Ti kad nemas snage i kada pluca jedva disu, jednostavno gubis svoju igru, moral, pravis velike greske i gubis u sekundama koncentraciju. Kada sve to saberes, zato nam i svaki gol lici kao da imamo amatere na terenu.ajdohordas je napisao/la:Ma ljudi kritikujte me koliko hocete ali ja vam kazem ovo nikako nije dobro, protiv Splita jedan gol i to penal, protiv Rijeke jedan gol iz kornera, ovaj Karpaty toliko bezidejno smo izgledali, bar tako su pisali pojedini ovdje na forumu...pa sad ova Vorskla ništa, to su 3 gola u 4 utakmice ali oni mi izgledaju nezainteresovano, u svakom videu koji vidim, i ovaj Oštrakovic mi je poceo opasno zivce vadit vise, shvatamo da su prijateljske i da je vrucina i kombinovani sastav i sve to stoji ali trebamo se itekako zapitat malo...![]()
![]()
sta mislis kako je igrat u julu na Cipru ili tamo u T Avivu, Haifi, pored obale gdje je temp. iza 18:00h 30+MCMXLVI je napisao/la:Evo ti odgovora. Igramo svaku utakmicu na jako velikoj vrucini i da zbog toga nam se svaka utakmica prekida 2-3 puta. Nasi igraci jednostavno nemaju snage kao sto su imali nasi protivnici. Sjeti se npr. nase reprezentacije u Brazilu. Ti kad nemas snage i kada pluca jedva disu, jednostavno gubis svoju igru, moral, pravis velike greske i gubis u sekundama koncentraciju. Kada sve to saberes, zato nam i svaki gol lici kao da imamo amatere na terenu.
Zamisli onda mene, ja evo cekam godinu dana da vidim kosevo i abd biti cu tu protiv Lecha. Znas kako je sa nama, uvijek smo dobro igrali protiv mnogo jacih ekipa od nas na kosevu. Tribine pune, utakmica pod reflektorima ma gdje ces bolje!ajdohordas je napisao/la:ma brate ne znam sta da mislim vise eto, samo da hoce doc vise ta utakmica sa Lechom i da ih vidim kako izlaze na teren pa nek bude sta bit moraMCMXLVI je napisao/la:Evo ti odgovora. Igramo svaku utakmicu na jako velikoj vrucini i da zbog toga nam se svaka utakmica prekida 2-3 puta. Nasi igraci jednostavno nemaju snage kao sto su imali nasi protivnici. Sjeti se npr. nase reprezentacije u Brazilu. Ti kad nemas snage i kada pluca jedva disu, jednostavno gubis svoju igru, moral, pravis velike greske i gubis u sekundama koncentraciju. Kada sve to saberes, zato nam i svaki gol lici kao da imamo amatere na terenu.ajdohordas je napisao/la:Ma ljudi kritikujte me koliko hocete ali ja vam kazem ovo nikako nije dobro, protiv Splita jedan gol i to penal, protiv Rijeke jedan gol iz kornera, ovaj Karpaty toliko bezidejno smo izgledali, bar tako su pisali pojedini ovdje na forumu...pa sad ova Vorskla ništa, to su 3 gola u 4 utakmice ali oni mi izgledaju nezainteresovano, u svakom videu koji vidim, i ovaj Oštrakovic mi je poceo opasno zivce vadit vise, shvatamo da su prijateljske i da je vrucina i kombinovani sastav i sve to stoji ali trebamo se itekako zapitat malo...![]()
![]()
![]()
![]()
I ja ocam. Samo se brinem za Cimirota i Benku. Mi bez njih nit imamo sredu, nit imamo napad. RealnoBosniacum Lilium je napisao/la:Ne znam cemu sikiranje, ja ko na cilimu
100% si upravu! Na ovom klipu se bukvalno vidi kod drugog i treceg gola da igraci jednostavno nemaju snage. Prvi tim nista bolji sto se tice kondicije.dr.van nostrand je napisao/la:sta mislis kako je igrat u julu na Cipru ili tamo u T Avivu, Haifi, pored obale gdje je temp. iza 18:00h 30+MCMXLVI je napisao/la:Evo ti odgovora. Igramo svaku utakmicu na jako velikoj vrucini i da zbog toga nam se svaka utakmica prekida 2-3 puta. Nasi igraci jednostavno nemaju snage kao sto su imali nasi protivnici. Sjeti se npr. nase reprezentacije u Brazilu. Ti kad nemas snage i kada pluca jedva disu, jednostavno gubis svoju igru, moral, pravis velike greske i gubis u sekundama koncentraciju. Kada sve to saberes, zato nam i svaki gol lici kao da imamo amatere na terenu., sparina i vrucina pa vlaga a ekipe bas jake i neumoljive, ma hajde kuknjava
imali smo neke srece pa su se uspjela izbjec barem ta gostovanja
Kontam da ovo leti na mene i svaku rijec moju si ''izvrno''. Nidje nisam napisao da samo zahvaljujuci infrastrukturi imaju dobre rezultate, da Zahovic nije sposoban, kod sponzora sam mislio na imena a i ulaganja su veca od nasih sponzora nego od njihovih to je garant, MB odrzava kontinuitet u Evropi financijski, i nisam rekao da imamo bolji tim nego da smo tu negdje, na nekim pozicijama su oni jaci na nekim mi.momirpeh je napisao/la:Jah,Maribor samo zahvaljujući infrastrukturi godinama niže odlične rezultate u EvropiZahović je napuhan i arogantan a nije sposoban
Mi imamo više sponzora (više novca) od MARIBORA
Imamo bolji tim od Maribora
2 gol u stilu Bandovica, isto ko da njega gledam brate.THEC je napisao/la:joj Ostrakovicama ovo je ba neka zajebancija, da u Lechu pomisle da bas nemamo pojma
![]()
[youtube][/youtube]