FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

edRed
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la edRed » 08 jul 2015, 01:23

noge im još teškee poslije treninga bolan šta vam je :mrgreen:
Mi ćemo dati podršku kao i uvijek do sada, a na njima je ne da trče nego da letee svih 90 minuta, bila tekma LP ili PL ... :P

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 08 jul 2015, 01:28

joker90 je napisao/la:Apsolutna podrska Dzeni bratu. Ovi sto bi ga tjerali nakon prijateljskih nek mu se dobro napuse qrca!
I meni
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 08 jul 2015, 01:32

MCMXLVI je napisao/la:
ajdohordas je napisao/la:Ma ljudi kritikujte me koliko hocete ali ja vam kazem ovo nikako nije dobro, protiv Splita jedan gol i to penal, protiv Rijeke jedan gol iz kornera, ovaj Karpaty toliko bezidejno smo izgledali, bar tako su pisali pojedini ovdje na forumu...pa sad ova Vorskla ništa, to su 3 gola u 4 utakmice ali oni mi izgledaju nezainteresovano, u svakom videu koji vidim, i ovaj Oštrakovic mi je poceo opasno zivce vadit vise, shvatamo da su prijateljske i da je vrucina i kombinovani sastav i sve to stoji ali trebamo se itekako zapitat malo... :wtf: :wtf: :wtf:
Evo ti odgovora. Igramo svaku utakmicu na jako velikoj vrucini i da zbog toga nam se svaka utakmica prekida 2-3 puta. Nasi igraci jednostavno nemaju snage kao sto su imali nasi protivnici. Sjeti se npr. nase reprezentacije u Brazilu. Ti kad nemas snage i kada pluca jedva disu, jednostavno gubis svoju igru, moral, pravis velike greske i gubis u sekundama koncentraciju. Kada sve to saberes, zato nam i svaki gol lici kao da imamo amatere na terenu.
ma brate ne znam sta da mislim vise eto, samo da hoce doc vise ta utakmica sa Lechom i da ih vidim kako izlaze na teren pa nek bude sta bit mora :salut: :salut: :salut:

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 08 jul 2015, 01:38

MCMXLVI je napisao/la:Evo ti odgovora. Igramo svaku utakmicu na jako velikoj vrucini i da zbog toga nam se svaka utakmica prekida 2-3 puta. Nasi igraci jednostavno nemaju snage kao sto su imali nasi protivnici. Sjeti se npr. nase reprezentacije u Brazilu. Ti kad nemas snage i kada pluca jedva disu, jednostavno gubis svoju igru, moral, pravis velike greske i gubis u sekundama koncentraciju. Kada sve to saberes, zato nam i svaki gol lici kao da imamo amatere na terenu.
sta mislis kako je igrat u julu na Cipru ili tamo u T Avivu, Haifi, pored obale gdje je temp. iza 18:00h 30+ :lol: , sparina i vrucina pa vlaga a ekipe bas jake i neumoljive, ma hajde kuknjava
imali smo neke srece pa su se uspjela izbjec barem ta gostovanja
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 08 jul 2015, 01:42

ajdohordas je napisao/la:
MCMXLVI je napisao/la:
ajdohordas je napisao/la:Ma ljudi kritikujte me koliko hocete ali ja vam kazem ovo nikako nije dobro, protiv Splita jedan gol i to penal, protiv Rijeke jedan gol iz kornera, ovaj Karpaty toliko bezidejno smo izgledali, bar tako su pisali pojedini ovdje na forumu...pa sad ova Vorskla ništa, to su 3 gola u 4 utakmice ali oni mi izgledaju nezainteresovano, u svakom videu koji vidim, i ovaj Oštrakovic mi je poceo opasno zivce vadit vise, shvatamo da su prijateljske i da je vrucina i kombinovani sastav i sve to stoji ali trebamo se itekako zapitat malo... :wtf: :wtf: :wtf:
Evo ti odgovora. Igramo svaku utakmicu na jako velikoj vrucini i da zbog toga nam se svaka utakmica prekida 2-3 puta. Nasi igraci jednostavno nemaju snage kao sto su imali nasi protivnici. Sjeti se npr. nase reprezentacije u Brazilu. Ti kad nemas snage i kada pluca jedva disu, jednostavno gubis svoju igru, moral, pravis velike greske i gubis u sekundama koncentraciju. Kada sve to saberes, zato nam i svaki gol lici kao da imamo amatere na terenu.
ma brate ne znam sta da mislim vise eto, samo da hoce doc vise ta utakmica sa Lechom i da ih vidim kako izlaze na teren pa nek bude sta bit mora :salut: :salut: :salut:
Zamisli onda mene, ja evo cekam godinu dana da vidim kosevo i abd biti cu tu protiv Lecha. Znas kako je sa nama, uvijek smo dobro igrali protiv mnogo jacih ekipa od nas na kosevu. Tribine pune, utakmica pod reflektorima ma gdje ces bolje! :cool:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 08 jul 2015, 01:46

Ne znam cemu sikiranje, ja ko na cilimu :salut:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 08 jul 2015, 01:48

Bosniacum Lilium je napisao/la:Ne znam cemu sikiranje, ja ko na cilimu :salut:
I ja ocam. Samo se brinem za Cimirota i Benku. Mi bez njih nit imamo sredu, nit imamo napad. Realno

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 08 jul 2015, 01:50

dr.van nostrand je napisao/la:
MCMXLVI je napisao/la:Evo ti odgovora. Igramo svaku utakmicu na jako velikoj vrucini i da zbog toga nam se svaka utakmica prekida 2-3 puta. Nasi igraci jednostavno nemaju snage kao sto su imali nasi protivnici. Sjeti se npr. nase reprezentacije u Brazilu. Ti kad nemas snage i kada pluca jedva disu, jednostavno gubis svoju igru, moral, pravis velike greske i gubis u sekundama koncentraciju. Kada sve to saberes, zato nam i svaki gol lici kao da imamo amatere na terenu.
sta mislis kako je igrat u julu na Cipru ili tamo u T Avivu, Haifi, pored obale gdje je temp. iza 18:00h 30+ :lol: , sparina i vrucina pa vlaga a ekipe bas jake i neumoljive, ma hajde kuknjava
imali smo neke srece pa su se uspjela izbjec barem ta gostovanja
100% si upravu! Na ovom klipu se bukvalno vidi kod drugog i treceg gola da igraci jednostavno nemaju snage. Prvi tim nista bolji sto se tice kondicije.
[youtube][/youtube]

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 08 jul 2015, 01:55

Koliko sam ja upratio i Cimi i Benko su trenirali,a nisu igrali vjerovatno da se ne rizikuje puno,a i da se vidi kako funkcionisemo bez dva najbolja igraca.

elbflorenz
Kontakt:

Post Postao/la elbflorenz » 08 jul 2015, 02:01

Momci, ajde ko prati omladinu u Sarajevu da mi kaze ima li vajde od Tahirija, Burovica i Handzica. Protiv Slavije nisu nista specijalno pokazali, dobro do jucer su bili juniori tako da je razumljivo da ne mogu odmah protiv "ljudi" igrati.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 08 jul 2015, 02:01

momirpeh je napisao/la:Jah,Maribor samo zahvaljujući infrastrukturi godinama niže odlične rezultate u Evropi :facepalm: Zahović je napuhan i arogantan a nije sposoban :facepalm: Mi imamo više sponzora (više novca) od MARIBORA :facepalm: Imamo bolji tim od Maribora :crazy:
Kontam da ovo leti na mene i svaku rijec moju si ''izvrno''. Nidje nisam napisao da samo zahvaljujuci infrastrukturi imaju dobre rezultate, da Zahovic nije sposoban, kod sponzora sam mislio na imena a i ulaganja su veca od nasih sponzora nego od njihovih to je garant, MB odrzava kontinuitet u Evropi financijski, i nisam rekao da imamo bolji tim nego da smo tu negdje, na nekim pozicijama su oni jaci na nekim mi.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 08 jul 2015, 02:13

Pa i u Skandanaviji su fantazija uslovi za nas, ali ipak ih redovno karnemo kada igramo protiv njih. Nije sve samo u infrastrukturi, treba znati poslovati i sa dobrim igracima ugovore sklapati.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 08 jul 2015, 02:28

BiH ima vise talentovane djece od Slo. Nas problem je bio rat koji je ostavio tako velike oziljke, npr. unistena infrastruktura (ne samo sportska)..i evo 20 god nam je trebalo da krenemo naprijed u fudbalu. Slo nije taknuta u ratu i imali su 20 god prednosti. Ali vidis da nisu napredovali; uzmi reprezentaciju za primjer..koga su oni izbacili, koga mi. Sve je tu jasno.
Eh sad, ocigledno je da nama fali infrastruktura i kvalitetni, obuceni treneri. ABda ce i to kroz koju godinu da se promijeni (vec je pocelo sa skracenjem lige, ostrijim licenciranjem i sl), ali je tek na pocetku.
Tako da je on u pravu sto se ovog dijela tice, a ovo oko talenta..samo bi mu porucio da su toliko talentovani da pola repke im cine Bosnje, i ne samo u fudbalu (kosarka isto). I da, oni su zimska nacija, neka se drze toga ;)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 08 jul 2015, 03:03

VELICINA U FUDBALU NIJE U INFRASTRUKTURI I FINANSIJAMA PA NI U REZULTATIMA KOJE NEKA EKIPA OSTVARUJE!!!
Velicina se mjeri u historiji koju taj neki klub ima, u broju navijaca koje taj neki klub ima, velicina kluba se ogleda kroz igrace koji su prosli kroz taj klub... FK SARAJEVO ce uvijek biti veci klub od Maribora pa tamam da sutra Maribor igra finale lige prvaka! FK Sarajevo je osvojio 2 titule u Jugoslavenskoj ligi gdje se za Maribor culo samo kad bi iz medjurepublicke lige nekako se uspjeli promovisat u prvu ligu! O imenima klubova protiv kojih je FK Sarajevo igralo u europi tada je suvisno govoriti! To sto je Maribor jednu godinu igrao sa Chelseaom ne znaci da je veci klub od Sarajeva!
O broju navijaca takodjer suvisno pricati! Imena i igraci koji su igrali u FKS su pojam za Slovence!
I onda mi dodje Zahovic, o kojem neki pricaju u tolikim superlativima kao da je osvojio Ligu Prvaka sa Mariborom a ne uspio uci u grupnu fazu iste, dodje on i govori o Sarajevu i ligi u kojoj igra Sarajevo kao da je to neka africka liga gdje nikad nisu culi za fudbal, kao nema tu kvaliteta dovoljno dobrog da igra za Maribor, kao Maribor je toliko ime, brend, i toliko velik i jak klub da niko iz ove drzave nije dovoljno dobar za Maribora?
ma maars!! Vidjet cemo sta cete pricat za par godina o Dini Selimovicu kad vec toliko svrsavate na ovog lika koji je uspio klub iz Slovenije, koja je pojam organizacije za ovu nasu drzavu, uvesti u grupnu fazu LP. Pa da je Bosna pola drzave kao sto je Slovenija, Dino Selimovic bi od Sarajeva napravio Manchester United a ne uspio nas uvest u LP !

I niko ne govori da je Sarajevo trenutno jaci klub od Maribora! nemojte me pogresno shvatiti kao sto me vecina shvatila ranije. Maribor je sigurno sad kvalitetnija ekipa, i sigurno imaju bolju infrastrukturu! al sve su to stvari koje se daju promjenit kroz par sezona, i akobogda mi cemo to i promjenit.
Al oni sigurno ne mogu promjenit historiju! i zato nikad nece bit veci klub od nas! I zato Zahovicu, bolje ti je da s postovanjem pricas i o Sarajevu i o ligi u kojoj taj klub nastupa !
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 08 jul 2015, 03:15

joj Ostrakovica :lol: ma ovo je ba neka zajebancija, da u Lechu pomisle da bas nemamo pojma :P

[youtube][/youtube]
Pyro is not a crime !

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 08 jul 2015, 03:30

THEC je napisao/la:joj Ostrakovica :lol: ma ovo je ba neka zajebancija, da u Lechu pomisle da bas nemamo pojma :P

[youtube][/youtube]
2 gol u stilu Bandovica, isto ko da njega gledam brate. :facepalm:
Bahati, bahati Željkan!
1946

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 08 jul 2015, 03:33

Kakav cirkus, jesmo fakini :lol: :lol: :tokralju: Sto vise gubimo u Sloveniji, ja sve veci optimista za prolaz. :opaopa: :opaopa: :opaopa:
Ooooooo
Sta se desilo? :think: :njanjanja: :njanjanja:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 08 jul 2015, 03:37

i poslije Bandovica, Bandovic :D

@uNbx PA TE LUDO VOLIM
ajmo zajedno .... :kralj:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 08 jul 2015, 03:41

@Totti
Saaaa_____raaaaj____voooo :zviz: :zviz:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 08 jul 2015, 03:46

Ljudi sta je ovo?! :o :shock:
Bandovicu vrati seeeeeee !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”