Hvala ti, ja crkoh trazeci po kuci i sad se sjetih da su je zaheftali, pa reko da provjerim da budem 100% siguran.schweinsteiger je napisao/la:Nisu.Ako se dobro sjecam,zaheftali su certifikat na ugovor koji potpises.ejs je napisao/la:Jesu vama vratili karticu/certifikat (potvrda o posjedovanju broja) kad ste podnosili zahtjev za studentski paket. ??
Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Postoji li neka finta kako instalirati viber na Samsung Monte koji nije android telefon ???
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne postoji, nema smartphone OS-a na njemu, pa je nemoguće imati bilo kakvu aplikaciju za današnje smartphonee na njemu
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Kako prave one videoe, ide normalno, pa ono uspori ga nekako. Vidjao sam po instagramu ovu kad skaču u bazen pa bude slowmotion. Ima li neki program za to na playstore?
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
to podrzavaju ovi novi telefoni, posebno iphone mislim to ima od 5 ili 5s, kod njega je najbolje odradjen slowmoSheyi je napisao/la:Kako prave one videoe, ide normalno, pa ono uspori ga nekako. Vidjao sam po instagramu ovu kad skaču u bazen pa bude slowmotion. Ima li neki program za to na playstore?
imas ti i aplikacija koje bi to mogle odraditi, ali nece ici glatko
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Kad me neko zove, nakratko prvo bude jako tih zvuk, gotov necujan i onda se odjednom pojaca dokle sam nastimao da se cuje, ali je problem kad me neko proziva pa uopste ne cujem jer prozivanje logicno kratko traje, taman toliko koliko traje onaj "tihi dio zvonjave" na pocetku...ima li neki program il bilo sta da se toga rijesim ? 

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Kontam dici novi telefon u BH Telecomu a LGF60 dati ocu, s obzirom da njemu treba novi a izađe me (nas ) isto i gledam da su u Cazinu dostupni LG FLex 2, LG G4, Lumia 830, Z3 Xperia itd... no bune me ovi paketi
Imam Moju TV Full ali se nigdje ne spominje taj paket u cjenovniku
Jel neko uzimao sta u skorije vrijeme kod njih ili ne ?

Imam Moju TV Full ali se nigdje ne spominje taj paket u cjenovniku

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Otelo je napisao/la:Kontam dici novi telefon u BH Telecomu a LGF60 dati ocu, s obzirom da njemu treba novi a izađe me (nas ) isto i gledam da su u Cazinu dostupni LG FLex 2, LG G4, Lumia 830, Z3 Xperia itd... no bune me ovi paketi![]()
Imam Moju TV Full ali se nigdje ne spominje taj paket u cjenovniku![]()
šta ti nije jasno, imaš pretplatničke pakete 15,30, 50, 100, i za svaki od njih imas cijenu koliko kosta pretplata odredjenog telefona
ako hoces moju tv, moras imati ili moja tv premi ili neki paket slican istom
Skontao sam kasnije sta da gledam a nisam obrisao post 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Microsoft otpusta 7800 radnika, od toga najvise u mobilnoj diviziji. Prosle godine su otpustili 18000, od cega dio mobilna divizija.
Ocigledno rade na nekoj vecoj reorganizaciji.
Kako navode, mobilna divizija ce biti samo dio Microsofta i navodno ce biti manje bitna nego sto je bila, ali ce svakako nastaviti sa radom uz neke manje/vece promjene. Fokusirat ce se na tri kategorije: poslovno trziste, jeftinije trziste (zemlje gdje smartfoni tek dolaze) i treca kategorija ce biti za Windows-fans.
Mozda je takticki potez Microsofta da lagano prepusti drugim fabrikantima proizvodnju pametnih telefona sa Windowsom?
Navodno ce nakon lansiranja Windows 10 vise fabrikanata proizvoditi mobitele sa Windowsom.
Bilo kako bilo, mislim da Windows 10 ne smije razocarati, inace bi mogli otpustiti jos vise ljudi.
Kako navode, mobilna divizija ce biti samo dio Microsofta i navodno ce biti manje bitna nego sto je bila, ali ce svakako nastaviti sa radom uz neke manje/vece promjene. Fokusirat ce se na tri kategorije: poslovno trziste, jeftinije trziste (zemlje gdje smartfoni tek dolaze) i treca kategorija ce biti za Windows-fans.
Mozda je takticki potez Microsofta da lagano prepusti drugim fabrikantima proizvodnju pametnih telefona sa Windowsom?
Navodno ce nakon lansiranja Windows 10 vise fabrikanata proizvoditi mobitele sa Windowsom.
Bilo kako bilo, mislim da Windows 10 ne smije razocarati, inace bi mogli otpustiti jos vise ljudi.
Zna li neko koja aplikacija video da ti vraca snimak..Npr. Kada snimis pushish nargilu pa isputas dim da vratis snimak da bude usporen ili da ide unazad ?????
ocekivano
sta ce im 2 radnika za jednu te istu stvar.... tu i Nokia nosi dio odgovornosti, jer kada su prodavali dio Microsoftu mogli su traziti u ugovoru da nema otpustanja radnika barem neko vrijeme....
a i marketing je cudo
a tu je Microsoft slab jer oni su za brand ambasadoricu izabrali Lanu Jurčević
pa bolje te pare daj operaterima da te reklamiraju

a i marketing je cudo

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
nemoj mi lane
Ima li kakva aplikacija da prevodi sa jezika na jezik. Prvenstveno da snima zvucni i prevodi textualno.
Ima mi translator ali lose radi.
Nije bitno jel off ili online.
Wp je u pitanju.
Ima mi translator ali lose radi.
Nije bitno jel off ili online.
Wp je u pitanju.
Mia San Mia
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Mobiteli u BH Telecomu su jako povoljno,pogotovo ako koristite neki paket,meni za mob od 520 KM došlo 180 uz potpis na 2 godine
Sabrine mi moje!
Zavisi od paketa, mobitela i dužine ugovora, kod tebe je garant neki veći paket, pa imaš takav popust...
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Pa da,ali npr. Najmanji paket Mini15 skoro za svaki mobitel do 300 KM dobiješ u pola cijene.. Xperia e4 je 250 a dobio ga moj stari za 130anonimni je napisao/la:Zavisi od paketa, mobitela i dužine ugovora, kod tebe je garant neki veći paket, pa imaš takav popust...
Sabrine mi moje!
Ja sam Note 3 preko milje platio prije godinu i po (mini 15, 2 godine), telefoni su im u rangu sa prodavnicama po cijeni, neki i skuplji, ali je garancija bolja jer vrijedi i na hardver, a i idu na rate, zato je Telecom bolji od radnji 
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- BosnianKingdom
- Kontakt:
I to..Ja imam paket 100 tako da mi je 70% mobitela ispod 50 KM ima ih dosta 1kmanonimni je napisao/la:Ja sam Note 3 preko milje platio prije godinu i po (mini 15, 2 godine), telefoni su im u rangu sa prodavnicama po cijeni, neki i skuplji, ali je garancija bolja jer vrijedi i na hardver, a i idu na rate, zato je Telecom bolji od radnji
Sabrine mi moje!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
nije stvar u tome, mnogi su protumačili pogrešnoSamoZeljo je napisao/la:Microsoft otpusta 7800 radnika, od toga najvise u mobilnoj diviziji. Prosle godine su otpustili 18000, od cega dio mobilna divizija.
microsoft ce sada raditi kao google recimo, koji izbaci jedan telefon godisnje, microsoft mozda svega par telefona
problem za windows su bili ostali proizvodjaci, a i sama nokija, jer je nokija imala najvisu povlasticu kod microsofta, pa onda lumia telefoni su bili daleko bolji izbor neko neki telefoni od samsunga ili htc.a recimo
e sada se stvar mjenja, sada ce vise biti fokus na drugim proizvodjacima, a microsoft ce redukovati broj svojih telefona, dakle manji broj telefona ali vise kvalitetnijih
bezveze se pišu neke stvari, isto kao i za samsung nedavno, kad su pisali gluposti da ce samsung galaxy s7 izaci vec krajem godine, pa tako opala prodaja galaxy s6
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.