FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

muhamedhulk
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la muhamedhulk » 07 jul 2015, 22:05

SamoTravnik je napisao/la:voZdra raja, sutra imam nekih obaveza u Sarajevu pa me zanima na kojim mjestima se mogu uzeti karte za tekmu ?
Navrati u klub i vidi da li su stigle karte. Meni su rekli sri, cet..da stizu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 07 jul 2015, 22:10

muhamedhulk je napisao/la:
SamoTravnik je napisao/la:voZdra raja, sutra imam nekih obaveza u Sarajevu pa me zanima na kojim mjestima se mogu uzeti karte za tekmu ?
Navrati u klub i vidi da li su stigle karte. Meni su rekli sri, cet..da stizu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ok, navratit cu a vjerovatno cu prenociti tamo tako da mi pase i ako u cetvrtak budu u prodaji. :salut:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 07 jul 2015, 22:11

Orton je napisao/la:Sve sto je Zahovic rekao ima pokrice.
Nema potrebe pravit se slijep pored ociju
Sigurno da su slovenci na vecem nivou nego mi, ali Zahovic prica kao da je to nivo Barce Reala pa da u nasoj ligi nema igraca dovoljno kvalitetnih za Maribora.. a pola Bundeslige bi volilo Cimirota u svojim redovima .
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

budzak
Kontakt:

Post Postao/la budzak » 07 jul 2015, 22:12

Rezultati pripremnih tekmi..ma super je to sve. Ali ljudi sta je sa Delacem ili neki slican golman...to mene brine. Ne moze Ostrakovic u LP, ne moze nikako, nije to ta japija :)
Onaj garonja da potpise i Delac nazad i idemo u 3.pretkolo, aBd.
Usput moraju ovo proci jer propustam prvu tekmu..ne mogu na Kosevo..posao,posao :( A svake godine uredno ispratim Evropske tekme..nadam se da ce mi Bordo momci obezbjediti popravni..

Orton
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Orton » 07 jul 2015, 22:16

FrancescoTotti je napisao/la:
Orton je napisao/la:Sve sto je Zahovic rekao ima pokrice.
Nema potrebe pravit se slijep pored ociju
Sigurno da su slovenci na vecem nivou nego mi, ali Zahovic prica kao da je to nivo Barce Reala pa da u nasoj ligi nema igraca dovoljno kvalitetnih za Maribora.. a pola Bundeslige bi volilo Cimirota u svojim redovima .
Koja polovica lige?
Ova sto je poslala ponude ili ova sto ce tek sutra da posalje?

Igraca poput Cimirota u nasoj ligi nemas,to stoji.
Igraca poput Cimirota imas u evropi ko cumura.Snaga trka i kraj.

No nevazno,prica je o Zlatku.Ako Sarajevo u naredne 3 do 5 godina uradi sto je Maribor ja cu biti vise nego sretan.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 07 jul 2015, 22:19

Mnogo cijenis janeze. Sarajevo ako uspije ostvariti ono sto ima isplanirano, ucinit ce i mnogo vise nego Maribor ;)

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 07 jul 2015, 22:21

Cekajte pa jesu li to danas nasi odigrali dvije utakmice :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 07 jul 2015, 22:22

Ako ako i ako.
Pricamo o trenutnom stanju,cinjenicama.
A sta moze da bude je drugo.
Cijenim ih,dobro rade.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 jul 2015, 22:22

Vise od grupnih faza LP? skoro pa nemoguce
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 07 jul 2015, 22:23

Znaci sutra :opaopa: :opaopa: :opaopa:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 07 jul 2015, 22:26

Covjek fino bez slatkih rijeci i pateticnosti ti ukaze na sve mane.
Stadioni su vam kita
Tereni kita
Strucnog kadra u drzavi slabo ima

Osnova fudbala

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 07 jul 2015, 22:29

Ljudi sto se prije pomirite sa cinjenicom da ove godine nema nista od 3.pretkola bice svima lakse,hvatati formu za PL i probati odbraniti titulu,usput probati infrastrukturu rijesiti i to je to. I to sve ide po planu ;)

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 07 jul 2015, 22:30

Siguran sam da mozemo vise nego Maribor! Prvo imamo armiju navijaca koju oni mogu da imaju jedino ako cijelu sloveniju okupe na jednom mjestu. Druga stvar sto sam siguran da u Bosni ima daleko vise talenata nego u Sloveniji! Ali onda dolazimo do toga gdje se slazem s tobom @Orton, ako ako. Mi kako smo krenuli ima da lako presisamo Maribor i kvalitetom i infrastrukturom! Ne zaboravi da oni imaju relativno mali stadioncic, a sta ce tek da bude kod nas. Onda je i nasa liga krenula napredovati! Smanjuje se liga povecava kvalitet, infrastruktura ce ubrzo postati neizostavan uvjet za igranje PL. Samo polako!
A uvjeren sam da bi Zahovic dao lijevo mudo za Cimirota ;) ako nisam upravu onda ce on sigurno dovest jednog od tih trkaca koje ti spominjes! ima ih...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 jul 2015, 22:33

zagorski je napisao/la:Ljudi sto se prije pomirite sa cinjenicom da ove godine nema nista od 3.pretkola bice svima lakse,hvatati formu za PL i probati odbraniti titulu,usput probati infrastrukturu rijesiti i to je to. I to sve ide po planu ;)
Od grupnih nema nista,od 3. pretkola i play off-a ponovo bi moglo nesto biti ali prije par mjeseci sam rekao da cu biti zadovoljan i ako ispadnemo od Lecha jer nam se brise 0.375 a dodaje 1.350 koeficijent

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 07 jul 2015, 22:35

Realno,u BiH i nema igrača ne za Maribor koji igra-igrao grupu LP,nego i za lošije timove od Maribora.Ako pogledamo Rijeku,Dinamo,Split,Hajduk,Vojvodinu,pa i tu nam naši nisu uspjeli,nisu postali bitan faktor.Vezano za Cimija,a može i bilo kojeg drugog igrača iz naše lige....slušao sam jednog našeg trenera prije par godina,možda Osima (sad nije bitno),gdje reče čovjek da u našoj ligi iskočiš u prvi plan samo ako ne budeš lijen i malo jače odradiš pripreme,digneš g u z i c u pa osim redovnog treninga odradiš dobro teretanu,spremiš tijelo na malo veće napore nego što je prosjek naše lige,automatski se izdvajaš,još ako malo imaš tehnike i znanja..šta ćeš više.Ovo je samo pokazatelj koliko kaskamo za Europom,gdje je normalno da trčiš 80 minuta,gdje pretrčiš 12 km po utakmici..ali pretrčiš a ne prešetaš.Džaba nama rad sa mladima ,jer prvo mi nemamo dobrih trenera,ljudi koji znaju sa naučne strane spremiti tijelo za napor..kod nas je to još uvijek,udri Meha,trči,zapni,imam osjećaj da nam pripreme više liče na takmičenje u vuči balvana(štramparijada)..

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 07 jul 2015, 22:44

FrancescoTotti je napisao/la:Siguran sam da mozemo vise nego Maribor! Prvo imamo armiju navijaca koju oni mogu da imaju jedino ako cijelu sloveniju okupe na jednom mjestu. Druga stvar sto sam siguran da u Bosni ima daleko vise talenata nego u Sloveniji! Ali onda dolazimo do toga gdje se slazem s tobom @Orton, ako ako. Mi kako smo krenuli ima da lako presisamo Maribor i kvalitetom i infrastrukturom! Ne zaboravi da oni imaju relativno mali stadioncic, a sta ce tek da bude kod nas. Onda je i nasa liga krenula napredovati! Smanjuje se liga povecava kvalitet, infrastruktura ce ubrzo postati neizostavan uvjet za igranje PL. Samo polako!
A uvjeren sam da bi Zahovic dao lijevo mudo za Cimirota ;) ako nisam upravu onda ce on sigurno dovest jednog od tih trkaca koje ti spominjes! ima ih...

Sve stvari kojima se mi u BiH divimo su normalne i elementarne u evropi.
Pravimo prva nasa 3 terena a vec bi da se bodemo sa rogatim.Mi moramo lagano ici,stepenicu po stepenicu.Nije cak ni sramota pitati u Mariboru za neke stvari.Radi se,tacno je ali ko radi taj ce i da grijesi.Nema ga koji se nije zajebao u poslu.
Sve je to lijepo sa talentima,svako zna da ih ima,ali ti taj talenat moras brusito od desete godine zivota a ne sa 17 18.
Bosna je amaterska zemlja trenutno u svijetu fudbala

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 07 jul 2015, 22:47

Tek smo mi na pocetku,pred nama je jos puno godina istrajnog rada i napredovanja da bi dosegli neki zeljeni nivo. Ne pesimiziram i ovo sto je do sada uradeno je veliko,samo nista ne dolazi preko noci pa da imas para ko PSG.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 07 jul 2015, 22:49

Malo previše vi podcjenjujete naše, a precijenjujete tuđe ;) Tačno je da mnogo mnogo toga ne šteka ovdje u državi i to e odražava i na sport, fudbal, ligu! Al ovdje je uvijek bilo djece koja znaju igrat lopte i uvijek će ih bit! Bit će ih i oda kad ne bude bilo toga o čemu vi pričate! Bit će ih i kad sve dođe na svoje mjesto, kad budemo imali trenere koji znaju, i kad prestanu da igraju djeca koja imaju babe s dobrim vezama, bit će ih i kad se poprave tereni, stadioni! Šta će tad likovi poput Zahoviča pričati!? Ništa, jer će to bit situacija kao i prije rata, kad su naši klubovi bili cijenjeni širom Europe! A ne kao sad kad mi janez dođe pričati i pametovati o fudbalu!
Zahovič je bio prosječan igrač kad ga uporediš sa Papetom, Vahom, Baždarevićem i svim legendama bh fudbala, a to što je u ovim tehničkim stvarima malo sposobniji mu ne daje za pravo da o našoj ligi priča kao o nekoj 3 ligi Somalije!

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 07 jul 2015, 22:50

Nema veze ako dobijemo ove dvije, prvo Doboj pa onda Kakanj ja sam za to da Dzeno ostane. Ma moze i nula protiv Kaknja.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 jul 2015, 22:52

Obiteljski,Unbx,Beli,Ado imate PM.. :shifty:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, MojaMalenkost, Proximic i 13 gostiju.