FK Mladost DK

SasaKajkut
Kontakt:

Re: FK Mladost Doboj - Kakanj

Post Postao/la SasaKajkut » 02 jul 2015, 19:57

Da li ce Dilaver ostati ?

amar009
Kontakt:

Post Postao/la amar009 » 02 jul 2015, 20:09

SasaKajkut je napisao/la:Da li ce Dilaver ostati ?
a gdje bi to isao kada mu je dobro u mladosti...dosao je do kapitena ekipe...

SasaKajkut
Kontakt:

Post Postao/la SasaKajkut » 02 jul 2015, 20:16

Znam da se povezivao sa Zvijezdom

amar009
Kontakt:

Post Postao/la amar009 » 02 jul 2015, 20:18

SasaKajkut je napisao/la:Znam da se povezivao sa Zvijezdom
ma zvao ga savic da sa njim predje u zvijezdu...ma nista od toga...jucer zabio gol celiku...

gorazdak
Kontakt:

Post Postao/la gorazdak » 02 jul 2015, 22:25

amar009 je napisao/la:
gorazdak je napisao/la:Dobili ste strasnog igraca. SInan Ramovic je igrac za PL
na kojoj je poziciji igrao ramovic...evo vidim da ga fali i nas novi trener rahimic...

Odmah iza napadaca. Strasan igrac vidjeces. Kod nas je malo u drugom djelu sezone bio slabiji jer je vukao neku povredu. ALi igrac strasan. Veliko pojacanje.

budimo_realni
Kontakt:

Post Postao/la budimo_realni » 03 jul 2015, 07:47

Imat će Mladost solidnu ekipu. Tek je početak priprema i treba to Ibro dobro da posloži i uigra u što ne sumnjam. Mislim da će upravo on biti najjači adut Mladosti. Čovjek je extra kao čovjek, autoritet je, ima dosta znanja i iskustva... pun pogodak uprave. Kako god mislim da će on najbolje odrediti prvu postavu Mladosti do početka prvenstva. Ima nekoliko opcija... mozda bude ovako izgledala postava (kako god od ovih igrača se može napraviti solidna ekipa.
hadzić
Rizvanović Hasanović (Gačan) Ćović (Musić) Hrelja (Musić, Delić)

Husić Ćurić

Ramović (Kovač) Isaković Šišić (Ramović)

Dilaver
Čujem da bi mogao doći i neki igrač iz Belgije... Ne znam je li sa naših prostora pa gore igra ili... ali eto postoji i ta mogućnost.

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 03 jul 2015, 08:17

evo par slikica od jucer kao sto sam i obecao
slika

slika

slika

slika

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 03 jul 2015, 11:03

Ovo sa obje strane postojece tribine poceli radovi?

Hoce li biti 3000 sjedecih mjesta, posto je to jedan od osnovnih uslova za licencu stadiona?
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 03 jul 2015, 12:35

Sa obje strane postojece tribine se dogradjuje po jedan segment i kad bude zavrsena cjelina ova tribina bi trebala imati 2000 sjedecih mjesta. Takodjer ce se po zavrsetku ove koje su zapocete praviti jos jedna iza gola, niza ali cijelom duzinom, (bar tako kazu) koja ce imati 1000 mjesta. ona ce se raditi kada ove budu gotove i kada se srusi objekat bivse elementare i objekat u kojem se sada nalaze svlacionice i sluzbene prostorije. Ovi trenutni radovi lijepo napreduju pa cemo vidjeti kako ce dalje ici. A kako imam indformacije sutra bi se trebala igrati prijateljska sa Slavijom

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 03 jul 2015, 13:26

Je l' se u subotu na vašem stadionu igra utakmica protiv Slavije ? Jer mi rekoše da se igra u Kaknju, pa ne znam zbog te vaše rekonstrukcije može li.

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 03 jul 2015, 14:25

Koliko sam upucen igra se ovdje kod nas, iako se po prvim informacijama trebalo igrati u Zupci ili Brezi. (a radovi ne smetaju jer ogradjeni dio terena nije nista radjen)

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 03 jul 2015, 14:41

ziher je napisao/la:evo par slikica od jucer kao sto sam i obecao
slika

slika

slika

slika
Svaka cast samo derite i gradite :thumbup:

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 03 jul 2015, 15:06

ziher je napisao/la:Sa obje strane postojece tribine se dogradjuje po jedan segment i kad bude zavrsena cjelina ova tribina bi trebala imati 2000 sjedecih mjesta. Takodjer ce se po zavrsetku ove koje su zapocete praviti jos jedna iza gola, niza ali cijelom duzinom, (bar tako kazu) koja ce imati 1000 mjesta. ona ce se raditi kada ove budu gotove i kada se srusi objekat bivse elementare i objekat u kojem se sada nalaze svlacionice i sluzbene prostorije. Ovi trenutni radovi lijepo napreduju pa cemo vidjeti kako ce dalje ici. A kako imam indformacije sutra bi se trebala igrati prijateljska sa Slavijom
Hvala na info.

Po tome sto pises, o rusenju objekta gdje su svlacionice sada, znaci da ce se svlacionice i ostale pratece prostorije, smjestiti negdje drugo. Ispod ove vece tribine?

Znaci treba vam jos puno posla onda. Jos jedna tribina gdje, iza gola, i svlacionice i sve ostalo. Djeluje da tesko da sve to mozete zavrsiti u prvoj polusezoni. Ali ok, barem se radi. Samo naprijed.
:thumbup:
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 03 jul 2015, 16:13

AdiFKS je napisao/la:
ziher je napisao/la:Sa obje strane postojece tribine se dogradjuje po jedan segment i kad bude zavrsena cjelina ova tribina bi trebala imati 2000 sjedecih mjesta. Takodjer ce se po zavrsetku ove koje su zapocete praviti jos jedna iza gola, niza ali cijelom duzinom, (bar tako kazu) koja ce imati 1000 mjesta. ona ce se raditi kada ove budu gotove i kada se srusi objekat bivse elementare i objekat u kojem se sada nalaze svlacionice i sluzbene prostorije. Ovi trenutni radovi lijepo napreduju pa cemo vidjeti kako ce dalje ici. A kako imam indformacije sutra bi se trebala igrati prijateljska sa Slavijom
Hvala na info.

Po tome sto pises, o rusenju objekta gdje su svlacionice sada, znaci da ce se svlacionice i ostale pratece prostorije, smjestiti negdje drugo. Ispod ove vece tribine?

Znaci treba vam jos puno posla onda. Jos jedna tribina gdje, iza gola, i svlacionice i sve ostalo. Djeluje da tesko da sve to mozete zavrsiti u prvoj polusezoni. Ali ok, barem se radi. Samo naprijed.
:thumbup:
Ispod stare tribine postoje uredjene 2 svlacionice i prostor koji se moze iskoristit za sluzbena lica. Samo je potrebno odvojiti nekim tunelom prostor za izlazak igraca na teren. Ne znam kakvi su planovi, al to moze bit jedna od opcija.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 03 jul 2015, 20:42

Ima tu i alternativa da se koriste svlacionice od plasticnog terena dok ove ne budu gotove, a imaju ove sto koristi omladinski pogon, vidjet cemo sta ce od toga biti. Uglavnom kako neko napisa vazno je da se radi.

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 04 jul 2015, 20:28

Danas pobjeda 3:0 protiv Slavije. Strijelci Kovac, Aldin Husic i Dilaver. Prvu utakmicu u crvenom dresu odigrao i Ramovic koji je pokazao da je dobar igrac i da se na njega moze ozbiljno racunati.

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 04 jul 2015, 20:33

Na žalost, ja imao nekih obaveza nisam stigao doći na utakmicu, ali čujem od druga da je Mladot odigrala prvo poluvrijeme nevjerovatno dobro, i da su mnogi pored njega zapravo rekli da Mladost takvo poluvrijeme nije odigrala prošle sezone nikako. :thumbup:

Peterski
Kontakt:

Post Postao/la Peterski » 04 jul 2015, 20:39

Zelim vam puno uspjeha i lijepih trenutaka u PL. Zasluzili ste to a zasvaku pohvalu je rad na infrastrukturi. Ako niko Kakanj moze napraviti to sto fali.
Jači od ratova, režima i partija. 1921

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 07 jul 2015, 22:26

Mladost danas po izuzetno teskom vremenu (temperatura 36 ° ) i na nepokosenom travnjaku terena u Hrasnici porazila domacina Famosa rezultatom 2:1. Strijelci za Mladost Salkovic i Hasic. Danas nesto slabije izdanje nase ekipe, vjerovatno zbog umora, loseg terena i visokih temperatura i najvise zbog nedostatka motiva ipak je protivnik mnogo slabiji od nase ekipe. U petak na nasem terenu gostuje Sarajevo i siguran sam da ce to biti puno bolja predstava nego ova danas.

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 07 jul 2015, 22:35

Otkud loš teren u Hrasnici. Šta je reći. Tamo je bio odličan teren. :?

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.