Sergej Barbarez
Re: Sergej Barbarez
Nemojte sad pretjerivati, Barba je Barba, ali mu ovakav gaf nije trebao.
Slusaj, odavno imam svoje misljenje o njemu a ovaj "gaf" je samo to pospjesio, eto ti ga tamo pa ga vodi kuci, prokomentarisao sam njegov intervju i dvostruke arsine kao i nepostovanje prema trenutnom BH selektoru koji je usput najveci BH igrac svih vremena, dakle ako neko ne postuje najveceg BH igraca svih vremena i trenutnog selektora i legendu BH fudbala za mene nije patriota a sa druge strane ulizuje se bagavim svabama u pakas za mene nije patriota.Lishche je napisao/la:To si ti neki specijalizirani uređaj za mjerenje patriotizma pa ćeš da cijeniš ko je manji a ko je veći... I ko je "bio"...mirzza je napisao/la:
... bio
Opusti se i uzivaj, svako ima pravo na misljenje pa tako i ti i Sergej i ja.
Cuva Bog Zelju svog!
razlika je ogromna izmedu selektora repke i kluba,, pogotova Hamburga,,, a tko je to trazio da mu barbarez bude pomocnik,,, tko je pitao????????? predlozili su mu sami da bude kandidat za Selektora,, a onda ga odbili,,,, i niko ga nije pitao da radi sa Susicem cak mu i nedaju da bude selektor,,, on nije dorastao da bude trener Hamburga ali je selektor mogo slobodno biti kad nam je Ciriguz ,, Sliskovic i neki drugi,, mogao je i on se oprobati,,, al nek su vama neke izdajice patrioti,, a kad se covjek nudi da bude selektor vama ne valja ,, da je rekao da ne zeli da bude kandidat vi bi pisali da nevoli BIH,, pa ko bi vama ugodio????
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
...hocu i ja da budem selektor , i ja sam evo patriota -volim ovu drzavu ako ne vise od sergeja onda podjednako, cak sam i u ratu bio ovdje
e sad vi meni recite sto ja ne bih bio selektor a patriota sam
....ako je to jedini razlog zbog kojeg Barbarez treba biti selektor onda je bolje da nam Alija Braco Hadziosmanovic bude selektor jer je sigurno u prednosti u odnosu na barbareza ( barem je trenirao nekog pa makar se taj klub zvao i vrbanjusa)... kako Barba sam rece Hamburgu ne treba neiskusan trener , e hvala na pojasnjenu i priznanju- ne treba ni bh reprezentaciji neiskusan trener... iiii TACKA....

- NoName
- Kontakt:
Ko god kaže šta protiv Barbareza nek mi samo kaže mjesto i vrijeme da mu dođem glavu odvrnut ko horozu!
Niste normalni, kakve veze sad ima njegov profesionalni izbor sa patriotizmom, ako je ikad rođen neki patriota pod ovim našim nebom onda je to Barba, stoga ni jedne.

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Potpis!NoName je napisao/la:Ko god kaže šta protiv Barbareza nek mi samo kaže mjesto i vrijeme da mu dođem glavu odvrnut ko horozu!Niste normalni, kakve veze sad ima njegov profesionalni izbor sa patriotizmom, ako je ikad rođen neki patriota pod ovim našim nebom onda je to Barba, stoga ni jedne.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Upravo tako,vjerovatno gaf.biskitt je napisao/la:Nemojte sad pretjerivati, Barba je Barba, ali mu ovakav gaf nije trebao.
Legao je kao fudbaler u repci ima vremena lece i u repci.
Otom potom,ali nebi mu bilo lose i za njega i za repku da uzme bilo kakav klub ili uzrast u nekom klubu.
Njegovo trenersko vrijeme tek dolazi,Ali nijedna firma te nece postaviti kao nekog direktora i rukovodioca ako nemas dana iskustva.
Da ne govorimo da repka BIH nije firma,iako smo milion puta bankrotirali

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 27 apr 2010, 23:41, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- zlatan.edvin
- Kontakt:
Ima vremena za Barbu da bude selektor BiH a i prvi trener HSV-a, iskreno bih volio da počne raditi u većem klubu na bilo kakvom trenerskom mjestu, da stiče iskustvo a onda zna se gdje ga želimo vidjeti.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma nek otjeraju onog šmokljana Tulića i nek Barbarezu daju odriješene ruke. Nadam se da bi Sergej prihvatio poziciju selektora U-21. Pod njegovom komandom bismo mogli nešto više učiniti i kada su golobradi mladići u pitanju, a ne da nam fudbalske velesile poput Luxemburga održavaju lekcije na našem teritoriju. Uostalom ko je taj Tulić? Potomak Kotromanića, ili?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Pa i Halid Beslic nikad nije glasao, a kao zao mu sto ljudi rove po smecu
! Nece kaze moc glasat ni ove godine, bit ce u Australiji.
Drago mu da su Sidran i Kusta opet jarani, kaze puno otrovnih strela je uprto iz SA u Kustu,a on nije toliko kriv.
Nas cijeli problem kao drustva i nacije sto nikad nismo imali ljude KOJI STITE BOSANSKO-HERCEGOVACKI INTERES.
Zaboravi ''drzavu'' i ''samostalnost'' kad si SLUGA !
P.S. Nebih Barbarez u mladu repku, on hoce nesto u fazonu PRVA LIGA.Dok jedan Mario Basler vodi nekog Svabskog treceligasa.....

Drago mu da su Sidran i Kusta opet jarani, kaze puno otrovnih strela je uprto iz SA u Kustu,a on nije toliko kriv.
Nas cijeli problem kao drustva i nacije sto nikad nismo imali ljude KOJI STITE BOSANSKO-HERCEGOVACKI INTERES.
Zaboravi ''drzavu'' i ''samostalnost'' kad si SLUGA !
P.S. Nebih Barbarez u mladu repku, on hoce nesto u fazonu PRVA LIGA.Dok jedan Mario Basler vodi nekog Svabskog treceligasa.....
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Poserem se u po usta svim' koji pomisle, a kamoli napisu ista lose o Kingu, smradovi jedni, bolje nismo ni zasluzili.
93,4 % " !!!
potpis kao kuca,,,, nista vise necu napisati,,, jad i cemer,, za 10 godina ce ovako pisati i o Dzeki tako da me nista necudi,,,ambrozija je napisao/la:Poserem se u po usta svim' koji pomisle, a kamoli napisu ista lose o Kingu, smradovi jedni, bolje nismo ni zasluzili.

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Pridruzujem se potpisu. Stvarno je ovo jadno vidjeti sta se pise.
Lud je covjek bio sto je onako i onoliko izgarao na terenu, i sad se mozemo pitati samo za koga moj Barba. Jadno.
Lud je covjek bio sto je onako i onoliko izgarao na terenu, i sad se mozemo pitati samo za koga moj Barba. Jadno.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ma ljudi smirite se, srecom vrlo, vrlo malo je onih koji o sergeju pricaju ono sto ne treba, a puno je nas, hiljade i hiljade koji postujemo barbareza, koji ustajemo kad se spomene njegovo ime i on ce uvijek za nas biti patriota kakav je i prije bio, a ovi sto o njemu bezveze mlate, njima ide na castAdinjo je napisao/la:Pridruzujem se potpisu. Stvarno je ovo jadno vidjeti sta se pise.

Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Moj Barba, sreca tvoja pa te ne postavise za selektora. Vidis kako su se vuci okomili na Papeta nakon jedne tekme. Mislim da si i sam svijestan kakvi smo mi ustvari. Bjezi od nas sto vise mozes i uzivaj. Ne hvataj se sa nama u kolo, samo mozes da nagrabusis.
@Adinho
Barba je svjestan toga svega, ne trebas ovde mlatiti praznu slamu druze. Ali za razliku od Papeta, poslije ovakve tekme Barba, bi sam otisao. Ili on ili citava repka. I Dzeko, i Vedad i svi ostali. Velika vecina onih koji hoce Barbu vec odavno, ne bi toliko pogodio sinocnji rezultat. Mene licno boli pristup i igra. Vi ih i dalje zovite Zmajevima. Za mene i ostatak fudbalskog svijeta oni su trenutno slabe srne i srndaci. A nisu krivi oni nego trener. Ako nije do trenera, gospodine Susicu, znate sta vam je raditi.....I gotova prica.....
Barba je svjestan toga svega, ne trebas ovde mlatiti praznu slamu druze. Ali za razliku od Papeta, poslije ovakve tekme Barba, bi sam otisao. Ili on ili citava repka. I Dzeko, i Vedad i svi ostali. Velika vecina onih koji hoce Barbu vec odavno, ne bi toliko pogodio sinocnji rezultat. Mene licno boli pristup i igra. Vi ih i dalje zovite Zmajevima. Za mene i ostatak fudbalskog svijeta oni su trenutno slabe srne i srndaci. A nisu krivi oni nego trener. Ako nije do trenera, gospodine Susicu, znate sta vam je raditi.....I gotova prica.....
A sto ja to mlatim praznu slamu? Ko si ti da dajes sebi za pravo da tako nesto pises?
Ako nemozes normalno prici diskusiji, molim te zaobidji me-.
Imam pravo na svoje misljenje, ako ti se ne svidja sta pise, slobodno ga ne citaj i sve ovce na broju, ha ya....
Ako nemozes normalno prici diskusiji, molim te zaobidji me-.
Imam pravo na svoje misljenje, ako ti se ne svidja sta pise, slobodno ga ne citaj i sve ovce na broju, ha ya....
Super,dovedi budalu koja ce ti raditi kao selektor za novac koji Engleski selektor dobije za 15 minuta odmora na jednoj tekmi.I da ta osoba ima makar licencu da ga Uefa ne bi ganjala kao i savez.carina je napisao/la:@Adinho
Da ne govorim o apsolutno najvecoj ikad izvali na forumu.Nakon jednog poraza u prijateljskom mecu protiv duplo bolje plasirane i rangirane skoro repke da se selektor smjeni.
Pa nije valjda toliko zvizgoje udario dole da se i halucinirati pocinje.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Postujem svacije misljenje i volim da slusam svacije misljenje i na osnovu svih ostalih naravno usavrsim svoje. Moje je ovde vec jasno ali eto...Znaci postujem, ali molim te:Adinjo je napisao/la:Moj Barba, sreca tvoja pa te ne postavise za selektora. Vidis kako su se vuci okomili na Papeta nakon jedne tekme. Mislim da si i sam svijestan kakvi smo mi ustvari. Bjezi od nas sto vise mozes i uzivaj. Ne hvataj se sa nama u kolo, samo mozes da nagrabusis.
1. Na temi Barbareza, molim te ne govori u ime svih nas ostalih. Ja i dalje vjerujem, da se ovo Barbi dogodilo, da ne bi ni bilo kritika u ovoj mjeri. A necu da pominjem kakve bi njegove reakcije bile na sinocnju igru.
2. Ne nazivaj, molim te, ove sto kritikuju Vucima. Ispade da ne volimo Bosnu i Hercegovinu.
A odvracanje Barbe od kormila jedne i jedine Bosne i Hercegovine je mlacenje prazne slame. Barba, za razliku od ostalih bi poginuo za nju. Isao sam sa repkom svugdje dok je on vodio, i opet cu. A i dalje ocekuj, bar moje, reakcije, jer sam javno obecao ovde na forumu, da cu nakon onog kriminalnog odabira selektora gdje je Pape izabran, svaku tekmu osudjivati i Papeta i savez. A nadam se da necu biti sam, da ima jos onih koji se ne mogu kupiti, pogotovo onih koji su ginuli za nju, i koji ce uvijek traziti od svakog igraca na terenu da gine za dres ma kako se prezivao. Makar i Dzeko ili Ibisevic. Nema tu zasluga druze....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.