FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- alan ford 26
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
E ne znam fkt sta je bilo sa njim kasnije i gdje je nestao, al bilo je jos tih igraca koji su imali ono "nesto", tipa Pehli, Chicha, Burek, Sopovic, Buljubasic, pa Memisevic... 

"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
98-u svi pamtimo po Zubanu, a jel se sjecate koji igrac je realno najzasluzniji za tu pobjedu? 

-
- Kontakt:
Mirsad Dedic 

muamer10 je napisao/la:98-u svi pamtimo po Zubanu, a jel se sjecate koji igrac je realno najzasluzniji za tu pobjedu?
jasmin huric strasni odbrambeni sto je vadio sve zivo

IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
Za mene je tad Huric u odbrani bio jedan od najzasluznijih.muamer10 je napisao/la:98-u svi pamtimo po Zubanu, a jel se sjecate koji igrac je realno najzasluzniji za tu pobjedu?
-
- Kontakt:
baXuz je napisao/la:Za mene je tad Huric u odbrani bio jedan od najzasluznijih.muamer10 je napisao/la:98-u svi pamtimo po Zubanu, a jel se sjecate koji igrac je realno najzasluzniji za tu pobjedu?
sta jedan od najzasluznijih, NAJZASLUZNIJI BRATE, kad smo svi vidjeli loptu u golu(dva puta) on ju je vadio nevjerovatnim intervencijama i zato je pored Hadisa i on taj koji nosi epitet igraca te utakmice
26.05.2010-TITULA
- alan ford 26
- Kontakt:
Ma svi su oni zasluzni, od Hurica koji pogadja precku Gusinog gola, preko Pehlija koji vadi onu loptu da ne ode u aut, pas Sopovica, pa dedic ide u lijehe i rutinska zavrsnica Zubana
E kavih je jos "igraca" prodefilovalo kroz Zelju, Garcevic, Prepoli, ona dva brazilca, Cosic (koji zamal ne ode u Newcastle
), Tica, Obad.......

Cosic je usao u legendu (nosio je broj 14 na dresu) kao jedini igrac poslije rata koji je pucao na go i uspio da prebaci sjever. Cini mi se da je lopta pogodila taksistu ispred stadiona u vugla hehehehe.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
- alan ford 26
- Kontakt:
koji hajvan, sjecam se toga 

On je po meni bio super igrac. Nakon sto je lopta preko sjevera odletjela u palmu, on je odletio iz Zelje... sjecam se da je igrao za brotnjo, i da nam je na grbavici kao igrac brotnja pravio probleme... Sjecam se aplauza koji je dobio nakon jedne asistencije...
Ma drago mi je za onu 98,ma da je po tabeli Bosna bila prva al druga su pravila bila.Ma samo nek su otresli uzdignute Sarajlije hehe.
Nadoh slucajno sastav protiv Newcastle-a
Zeljeznicar: Hasajic, Jahic (Alagic 71), Mulaosmanovic, Mulalic, Alihodzic, Gredic, Karic, Seferovic, Mesic, Cosic, Guvo Subs: Kruzik, Kajtaz, Zeric, Silic, Mudrinic, Radonja
Zeljeznicar: Hasajic, Jahic (Alagic 71), Mulaosmanovic, Mulalic, Alihodzic, Gredic, Karic, Seferovic, Mesic, Cosic, Guvo Subs: Kruzik, Kajtaz, Zeric, Silic, Mudrinic, Radonja
Evo Amar gost na PTPC 

baXuz je napisao/la:Evo Amar gost na PTPC
sa mnogo gotivnom kosuljom

Ne mogu vjerovati i jedno i drugo sam upravo krenuo napisati, sa akcentom na košu. Pohvala za stajlingpajkan85 je napisao/la:baXuz je napisao/la:Evo Amar gost na PTPC
sa mnogo gotivnom kosuljom

nije tacno to je i uspio omer joldicAvanes je napisao/la:Cosic je usao u legendu (nosio je broj 14 na dresu) kao jedini igrac poslije rata koji je pucao na go i uspio da prebaci sjever. Cini mi se da je lopta pogodila taksistu ispred stadiona u vugla hehehehe.
najjace je svima vama omer omer.....

Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
kad vec spominjete anegdote proslosti jel se ko sjeca utakmice protiv zmaja od bosne na grbavici? 28. ili 29. kolo. uglavnom, situacija je da ako zeljo pobjedi, postoji mogucnost da play-off igramo u mostaru, jer bi onda bili treci ili drugi na tabeli, a ne smijemo izgubiti jer bi nas onda gradina mogla sa 5. mjesta napasti... uglavnom... 80. minuta, zeljo vodi 4-2, a svi navijaci kolektivno ne zele pobjedu... hahahaha... i na kraju zmaj uvali jos 2 gola na radost nasih navijaca
to mi je nekako ostalo u sjecanju zbog atmosfere tada... svi smo zarko ocekivali taj play-off i prvu sansu da postanemo sampioni bosne i hercegovine...
a licno se sjecam jos tekme protiv zrinjskog na kosevu... imao sam maturu te noci, pa smo pobjegli negdje oko 20.minute i naravno prpoustili smo prvi zeljin gol, a onda smo otisli u 89. minuti misleci da ce se zavrsiti 1-1... i propustimo i drugi gol zelje
hahaha

to mi je nekako ostalo u sjecanju zbog atmosfere tada... svi smo zarko ocekivali taj play-off i prvu sansu da postanemo sampioni bosne i hercegovine...

a licno se sjecam jos tekme protiv zrinjskog na kosevu... imao sam maturu te noci, pa smo pobjegli negdje oko 20.minute i naravno prpoustili smo prvi zeljin gol, a onda smo otisli u 89. minuti misleci da ce se zavrsiti 1-1... i propustimo i drugi gol zelje

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Mislim legendo da je to bila utakmica protiv Buducnosti, a ne protiv Zmaja od Bosne.
Guso kod 4:2 za nas odbrani penal, haos na stadionu hehehehehe
Buducnost je tek u sezoni 1998/1999 pocela da igra premijer ligu... siguran sam da je to bio zmaj od bosneAvanes je napisao/la:Mislim legendo da je to bila utakmica protiv Buducnosti, a ne protiv Zmaja od Bosne.

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
-
- Kontakt:
zmaj sigurnoAvanes je napisao/la:Mislim legendo da je to bila utakmica protiv Buducnosti, a ne protiv Zmaja od Bosne.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 40 gostiju.