Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- majestic24
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Guti ima velik jezik,al dosta trenera ga je zapostavljalo bez razloga. Ima covjek odlican pass i sjajan pregled igre. On i Scholes imaju ono nesto kad je u pitanju asistencija. S ovim je real izgubio puno...
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Sta cemo sa Raulom? Covjek je totalno van forme i guraju njega ispred Benzeme? Jel ti to malo smijesno? On je sam izjavio kako samo smeta mladim igracima i da zeli da ode. Sta cem, necemo biti ko Milan pa cuvati ljude koji us ostarili i ne osvajati nista. Ionako nikad nismo blizu nekog veceg naslova poput Lige Prvaka.Adinjo je napisao/la:Stvarno sraman odnos kluba prema legendama kluba, guttija i raula. Cista sramota!!
Guti je vec druga stvar. U Realu nema mjesta za klasicnog veznjaka kao sto je on pa je io primoran igrati ofanzivnog veznjaka. Nece valjda on igrati ispred 70 miliona vrijefdnog Kake. On je zrtva.
Sto majestic kaze, on ima jezik. Pellegriniju je rekao da **** od njega, Ramosa nije htio slusati i nije htio u igru!
[youtube][/youtube]
GOL MLADOG JUANFRANA SA 50 METARA - REALOVA SKOLA!
GOL MLADOG JUANFRANA SA 50 METARA - REALOVA SKOLA!
Ma moze pricati ko sta hoce, ali Real bez Gutija i sa Gutijem je potpuno druga prica. Ne treba ga pustiti da ide !
I dok spavam, tebe sanjam
Samo ti si, u srcu mom !
Samo ti si, u srcu mom !

evo dres reala za 2010/11. godinu. ujendo i prvi koji mi se svidjaju jod od 2006. godine

edit: procito sam negdje da ce gostujuci bit ljubicasti

Veoma dobar dres,a ljubicasti su vec bili jednom oko 2000 ja mislim.Wolverine je napisao/la:
evo dres reala za 2010/11. godinu. ujendo i prvi koji mi se svidjaju jod od 2006. godine
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Lijepi dresovi, al ovaj je dres najljepsi

al ne volim dresove sto imaju kragnu

al ne volim dresove sto imaju kragnu

- Nail for Real
- Kontakt:
Dres je stvarno prelijep,a sto se tice ljubicastih radujem se ,jer je ljubicasta Realova boja a ne crna.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- moustapha
- Kontakt:
U ljubicastim ce C.Ronaldo izgledati Gay vise nego ikad.Wolverine je napisao/la: edit: procito sam negdje da ce gostujuci bit ljubicasti

#divovi
Hehehe, Ronny The Boy!moustapha je napisao/la:U ljubicastim ce C.Ronaldo izgledati Gay vise nego ikad.Wolverine je napisao/la: edit: procito sam negdje da ce gostujuci bit ljubicasti
Naš je Željo prvi ponovo... THE MANIACS 1987
Pa boja Real Madrida je ljubicasta. Treci, oni zamjenski dresovi su i ove godine ljubicasti. Jedne godine su gostujuci bili ljubicasti, ali nekako mi se ne svidjajuWolverine je napisao/la:
ljubicasti ronaldu odgovarajuCasillas je napisao/la:Pa boja Real Madrida je ljubicasta. Treci, oni zamjenski dresovi su i ove godine ljubicasti. Jedne godine su gostujuci bili ljubicasti, ali nekako mi se ne svidjajuWolverine je napisao/la:

Gube 0:1... Osasuna i nije nesto danas, ali je zabila. Pobjeda je sigurna ovdje...
Whaaaaaaat, gubi Real, ccc, daj ba igro sam keca!
Casillas reci svojima, organizuj to malo
Casillas reci svojima, organizuj to malo

Naš je Željo prvi ponovo... THE MANIACS 1987
Treba nam gooooo i to vrlo brzo
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
... 1:1 Cristiano Ronaldo
samo je bilo pitanje vremena..... 

imali ko link da mi izbaci za live stream ??? ako nij problem sto prije to bolje !!! hwala unaprijed 

1:2 puuuuuu
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.